1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Kişisel İzlenim Paylaşma Başlığı

Hybrid View

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hazırlık maçları ile ilgili olan tartışma hakkında bilgim yok ama kadro primleri kesinlikle yanlış bir bilgi. Daha önce Fenerbahçe'de Avrupa ve lig primlerini düşük ayarladığım için takımda ufak kaygısı olan oyuncular oldu. Profiline girdiğimde verilen primin düşük olmasından dolayı mutsuz yazıyordu.
    Mutsuz yazabilir ancak 2-3 resmi maç üst üste kazanınca o gider (belki de hazırlık maçı kazanınca ya da kazanmasan bile 2-3 hafta içinde kendiliğinden gider, primler ne zaman belirleniyordu tam hatırlamıyorum ) ve uzun vadede bunun hiç bir etkisi olmaz.

Oyuncular yeni sözleşme talep ettiğinde hemen konuşarak sözleşmen devam ediyor seçeneğini seçin, haklısın patron diyeceklerdir.

Şu anda keşfettiğim şey ise bir gencinize takımdaki birden çok futbolcunuzun aynı anda özel eğitim verebilecek olmasıdr.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Mutsuz yazabilir ancak 2-3 resmi maç üst üste kazanınca o gider (belki de hazırlık maçı kazanınca ya da kazanmasan bile 2-3 hafta içinde kendiliğinden gider, primler ne zaman belirleniyordu tam hatırlamıyorum ) ve uzun vadede bunun hiç bir etkisi olmaz.

Oyuncular yeni sözleşme talep ettiğinde hemen konuşarak sözleşmen devam ediyor seçeneğini seçin, haklısın patron diyeceklerdir.

Şu anda keşfettiğim şey ise bir gencinize takımdaki birden çok futbolcunuzun aynı anda özel eğitim verebilecek olmasıdr.
    işte bu ilginç. sanırım bu seriye kadar bu özellik yoktu.

Mesaj Yetkileri