1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Kişisel İzlenim Paylaşma Başlığı

Threaded View

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Aslında sıkıntı biraz da başlıktan kaynaklanıyor bence. "Püf nokta" denilen şey hemen hemen herkes tarafından kabul edilip, uygulanabilir olan şeylerdir. Burada yazılanlar daha çok ilk mesajı atan arkadaşın izlenimlerinden oluşan şeyler gibi duruyor. Bu yüzden konunun başlığını değiştirmek de gerekiyor aslında.
    Size katılmıyorum. Herkes tarafından bilinse ve uygulansa püf nokta denmez, herkesin bilmediği özel şeyler bunlar. Tdk'da püf noktanın açıklaması da şu şekilde :

püf noktası
    isim

isim Bir işin en ince, hassas ve önemli noktası

"Hatta bazıları mesleğin püf noktalarını anlatan kitaplar yazıp tecrübelerini gelecek nesillere miras bırakmışlardı." - İ. O. Anar

Şunlar kesinlikle püf noktalardır :

Regene yıldız veren 18 yaş altı asistan menajer oldu bende(sanırım herkeste de aynıdır) 18 yaş altı asistanlarımızın öncelikle potansiyel sonra da yetenek değerlendirmeleri yüksek olsun.

Ligde artık kolayca şampiyon oluyorsak duran top ayarlarını avrupada oynatacağımız ideal 11'e göre yapmak daha mantıklı.

Lig ve avrupa primlerini düşük olarak ayarlayın. Oyuncuların konsantrasyon ve motivasyonlarında hiç bir sorun olmuyor. Yine lig ve avrupa hedeflerine ulaşıyorlar.

Şu anda keşfettiğim şey ise bir gencinize takımdaki birden çok futbolcunuzun aynı anda özel eğitim verebilecek olmasıdr.

Haksız yere başlığı değiştirdiğiniz için ya eski başlık ismini geri getirin ya da başlığı kapatın. Ben bu şekilde kabul etmiyorum başlığı.
    Last edited by okocha6 : 20.Mart.2013 at 06:59

Mesaj Yetkileri