Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Lazio kazanır

5 17.24%
  • Berabere biter

14 48.28%
  • Fenerbahçe kazanır

10 34.48%
1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Lazio - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Hybrid View

@ThreepWooD

Dostum şimdi ben Gs'lıyım diye böyle yorum yapıyormuşum gibi düşünme öncelikle.
    Lazio ilk maçta o kadar da kötü oynamadı. Belki kaleyi tutturamadılar ama hızlı ve isabetli paslar yaparak bir anda rakip kaleye inişler yaptılar bunlar ne kadar tehlikeli bir takım oldugunu gösteriyor.
    İlk maçı fazla baz alma bu maçta işin rengi biraz değişik. Lazio belkide Juventus da dahil İtalya liginin en tempolu hucum yapabilen takımı bana sorarsan. Bire bir baktıgında futbolcu kalitesi olarak asla Fb'den üstün değil ama senin aksettirdiğin kadar da kötü/ezik bir takım değil.

Ayrıca ben Marchetti'yi de çok beğenirim söylediklerine katılmıyorum o konuda da. İtalya milli takımıyla uluslararası kupa oynamış bir kaleci hem de Buffon'dan formayı almıştı. Sonradan Buffon kadar güven vermedi evet dogrudur ancak yine de yetenekli bir kalecidir.

İlk maçta biraz haftasonu Roma maçının etkisi vardı. O yuzden 0-0'a gelmiş fazla yara almadan kurtulmak isteyen bir takım vardı sahada. Genç oyuncuları deyim yerindeyse çok aptalca kırmızı kart görmemiş olsa belki de bu 2-0lık skor bile doğmayabilirdi. Ayrıca penaltı pozisyonu da Fenerbahce'nin aman aman baskısı sonucu oluşan bir pozisyon değildi. Yanlış anlama ben Fenerbahce'yi kötülemek istemiyorum ama 2-0lık skorda rakibin biraz şansızlığa uğradıgını dusunuyorum. Hem kırmızı kart hem penaltı pozisyonu hem de serbest vurus ile gelen gol hakkında. Nasıl Galatasaray ceyrek oynuyor diye basın/kamuoyu şişirdikçe şişirdiyse, şu anda aynısı da Fenerbahçe için geçerli. Ne Galatasaray aman aman takımlarla süper bir futbol oynayıp oraya geldi ne de Fenerbahçe. İkisi için de biraz talih söz konusuydu bu sene açık konuşmak lazım. Yani uzun lafın kısası çok tehlikeli bir maç oynayacak Fenerbahce, seyircisiz olsa bile.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @ThreepWooD

Dostum şimdi ben Gs'lıyım diye böyle yorum yapıyormuşum gibi düşünme öncelikle.
    Lazio ilk maçta o kadar da kötü oynamadı. Belki kaleyi tutturamadılar ama hızlı ve isabetli paslar yaparak bir anda rakip kaleye inişler yaptılar bunlar ne kadar tehlikeli bir takım oldugunu gösteriyor.
    İlk maçı fazla baz alma bu maçta işin rengi biraz değişik. Lazio belkide Juventus da dahil İtalya liginin en tempolu hucum yapabilen takımı bana sorarsan. Bire bir baktıgında futbolcu kalitesi olarak asla Fb'den üstün değil ama senin aksettirdiğin kadar da kötü/ezik bir takım değil.

Ayrıca ben Marchetti'yi de çok beğenirim söylediklerine katılmıyorum o konuda da. İtalya milli takımıyla uluslararası kupa oynamış bir kaleci hem de Buffon'dan formayı almıştı. Sonradan Buffon kadar güven vermedi evet dogrudur ancak yine de yetenekli bir kalecidir.

İlk maçta biraz haftasonu Roma maçının etkisi vardı. O yuzden 0-0'a gelmiş fazla yara almadan kurtulmak isteyen bir takım vardı sahada. Genç oyuncuları deyim yerindeyse çok aptalca kırmızı kart görmemiş olsa belki de bu 2-0lık skor bile doğmayabilirdi. Ayrıca penaltı pozisyonu da Fenerbahce'nin aman aman baskısı sonucu oluşan bir pozisyon değildi. Yanlış anlama ben Fenerbahce'yi kötülemek istemiyorum ama 2-0lık skorda rakibin biraz şansızlığa uğradıgını dusunuyorum. Hem kırmızı kart hem penaltı pozisyonu hem de serbest vurus ile gelen gol hakkında. Nasıl Galatasaray ceyrek oynuyor diye basın/kamuoyu şişirdikçe şişirdiyse, şu anda aynısı da Fenerbahçe için geçerli. Ne Galatasaray aman aman takımlarla süper bir futbol oynayıp oraya geldi ne de Fenerbahçe. İkisi için de biraz talih söz konusuydu bu sene açık konuşmak lazım. Yani uzun lafın kısası çok tehlikeli bir maç oynayacak Fenerbahce, seyircisiz olsa bile.
    Dediğin herşey doğru ama tüm o pozisyonlardan önce FB'nin direkten dönen 2 pozisyonu var, onlar gol olsa daha da farklı skor olabilirdi. Yani benim düşüncem o skorun daha erken olmaması bence Lazio'nun şanslı olduğunu gösteriyor.

Gruplarda Maribor'u 2 maçta yendiler, kendi evlerinde de Pana'yı. Tottenham ile 2 maçta da berabere kaldılar. 2. tur ve 3. turda 2 Alman takımını deplasmanlarda kontralarla vurup avantajlı skorlar elde ettiler, sonra kendi evlerinde rakibin kazanmak zorunda olduğu maçları kazandılar. Lazio Avrupa'da ilk defa stratejisi dışında bir maç oynayacak ve inanılmaz kontrollü bir futbol oynayan takıma karşı. Bence ilk defa kazanmak zorunda oldukları için gerekli tempoyu tutturamayacaklar.

Tabiki ne olursa olsun maçın çok zor olacağını ve Lazio'nun tehlikeli bir takım olduğunu düşünüyorum. Diğer taraftan ThreepWood'un düşünclerene de hak veriyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla dediklerin doğru tabii ancak benimde katılmadığım noktalar doğal olarak var.

Özellikle Marchetti'yi çok şişirdiler, medyanın övdüğü kadar birşey göremedim ben. Ayrıca arkadaşta söylemiş biz 2 gol attık üstüne 2 tane direkten dönen topumuz var.

Bence biz onlara ters geldik, bu maçta dengesiz hücum yaparlarsa bizim işimize gelir. Tek korkum benim Klose ne olursa olsun sahada durması bile çok tehlikeli bence.

İnşAllah turu geçeriz. Bu arada ilk maçı fazla baz alma demişsin ancak böyle bişey bence olamaz. Evinde farklı oynar demek istedin sanırım ancak değerlendirme yaparken ilk maçı baz almak gerekir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri