
Originally Posted by
davidvilla
@ThreepWooD
Dostum şimdi ben Gs'lıyım diye böyle yorum yapıyormuşum gibi düşünme öncelikle.
Lazio ilk maçta o kadar da kötü oynamadı. Belki kaleyi tutturamadılar ama hızlı ve isabetli paslar yaparak bir anda rakip kaleye inişler yaptılar bunlar ne kadar tehlikeli bir takım oldugunu gösteriyor.
İlk maçı fazla baz alma bu maçta işin rengi biraz değişik. Lazio belkide Juventus da dahil İtalya liginin en tempolu hucum yapabilen takımı bana sorarsan. Bire bir baktıgında futbolcu kalitesi olarak asla Fb'den üstün değil ama senin aksettirdiğin kadar da kötü/ezik bir takım değil.
Ayrıca ben Marchetti'yi de çok beğenirim söylediklerine katılmıyorum o konuda da. İtalya milli takımıyla uluslararası kupa oynamış bir kaleci hem de Buffon'dan formayı almıştı. Sonradan Buffon kadar güven vermedi evet dogrudur ancak yine de yetenekli bir kalecidir.
İlk maçta biraz haftasonu Roma maçının etkisi vardı. O yuzden 0-0'a gelmiş fazla yara almadan kurtulmak isteyen bir takım vardı sahada. Genç oyuncuları deyim yerindeyse çok aptalca kırmızı kart görmemiş olsa belki de bu 2-0lık skor bile doğmayabilirdi. Ayrıca penaltı pozisyonu da Fenerbahce'nin aman aman baskısı sonucu oluşan bir pozisyon değildi. Yanlış anlama ben Fenerbahce'yi kötülemek istemiyorum ama 2-0lık skorda rakibin biraz şansızlığa uğradıgını dusunuyorum. Hem kırmızı kart hem penaltı pozisyonu hem de serbest vurus ile gelen gol hakkında. Nasıl Galatasaray ceyrek oynuyor diye basın/kamuoyu şişirdikçe şişirdiyse, şu anda aynısı da Fenerbahçe için geçerli. Ne Galatasaray aman aman takımlarla süper bir futbol oynayıp oraya geldi ne de Fenerbahçe. İkisi için de biraz talih söz konusuydu bu sene açık konuşmak lazım. Yani uzun lafın kısası çok tehlikeli bir maç oynayacak Fenerbahce, seyircisiz olsa bile.