Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
O sezonlar hiç değilse Avrupa'da bir yerlere geliyorduk, teselli olarak Türkiye Kupasını alıyorduk. Sen başarılı sayabilirsin, çünkü öyle bir iflas senaryoları çizdiler ki Beşiktaş bitti sandık. Ama herkes bizim Beşiktaş olduğumuzu unuttu. 3. sırayı başarı sayanlar vizyonsuzdur. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur gerisi boş.
Yahu iyide bu sezon Avrupa'da mücadele etmedik. Türkiye kupasını kazandığımız sezonlarda zaten iyiydik. Denizli döneminde ligde şampiyon olmuştuk, Tigana döneminde ligde şampiyonluğu son iki hafta kala vermiştik. Ha Türkiye kupasını daha ciddiye almalıydık katılıyorum. Ayrıca ben üçüncülüğü öyle müthiş bir başarı olarak falan görmüyorum. Şu yazdığın mesajla iflas senaryosunu çizen asıl sensin. Ben Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandık onu yazıyorum. Yani öyle yazdığın gibi sıfır kazanç gibi bir durum yok. Ha bide herkesin ağzında bir vizyon lafı her mesajınızda araya sıkıştırmayın şunu ya. Anlamını bilip bilmeden her mesajda,yorumda kelime oyunları moda oldu. Son yazdığım geneli kapsıyor.