1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: saçmalığa cevap verecek babayiğit

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Mutlak gol şansı ile ilgilide bir iki kelam edicem.
    Ben uzaktan şut olayını hiç sevmem bu sebeple uzaktan şut bütün oyunculara yasak (oyun kurucu hariç)
    146 şutun ne fazla 20 si ceza sahası dışındandır.

ikincisi benim oyuncum altpastan tupu direğe vuruyor veya dışarı atıyor gol şansı olmuyor rakip ceza sahası içinden önünde 2 tane defans varken vuruyor kaleci kurtarınca mutlak gol şansı oluyor.
    mutlak gol şansı olayı zaten bambaşka bir terane.
    direk olayınıda yuttuk diyelim.

şu linkini verdiğim maçlar 3-4 sezona yayılmış olsa her türlü kabulüm.

Barcelona'da Celtic'e nasıl yenildi gördük ondan öncede Rubin maçı vardı ama her sezon en fazla 1
    tane olur bende sürekli aynı.
    ha şunuda belirteyim ben başarısız olmadım bu kariyerde.
    bu bahsettiğim sezonda ŞL yarı finali oynadım ayrıca ligşampiyonluğunuda açık farkla kazandım mesele başarı değil. mesele oyunun tutarsızlığı artık gına getirdi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    Mutlak gol şansı ile ilgilide bir iki kelam edicem.
    Ben uzaktan şut olayını hiç sevmem bu sebeple uzaktan şut bütün oyunculara yasak (oyun kurucu hariç)
    146 şutun ne fazla 20 si ceza sahası dışındandır.

ikincisi benim oyuncum altpastan tupu direğe vuruyor veya dışarı atıyor gol şansı olmuyor rakip ceza sahası içinden önünde 2 tane defans varken vuruyor kaleci kurtarınca mutlak gol şansı oluyor.
    mutlak gol şansı olayı zaten bambaşka bir terane.
    direk olayınıda yuttuk diyelim.

şu linkini verdiğim maçlar 3-4 sezona yayılmış olsa her türlü kabulüm.

Barcelona'da Celtic'e nasıl yenildi gördük ondan öncede Rubin maçı vardı ama her sezon en fazla 1
    tane olur bende sürekli aynı.
    ha şunuda belirteyim ben başarısız olmadım bu kariyerde.
    bu bahsettiğim sezonda ŞL yarı finali oynadım ayrıca ligşampiyonluğunuda açık farkla kazandım mesele başarı değil. mesele oyunun tutarsızlığı artık gına getirdi.
    Anliyorum demek istedigini ama olcu basari degil. Buyuk kuluplerle oynayarak, taktiksel tercihlerin kotu olsa bile, basarili olabiliyorsun oyunda. Cunku kadro kaliteleri yuksek.

Ama bu, taktiksel tercihlerini dogru yaptigin izlenimini veriyor sadece.

Mesaj Yetkileri