1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bu rehbere ve maç motoruna bakınca en iyi dizilişin Mr ve Ml içeren dizilişler felsefenin de akıcı olduğunu görüyorum yani 4-4-1-1 , 4-1-4-1 , 4-5-1(amr ve aml'siz) 4-2-2-2 , 4-4-2 gibi dizilişler. Çoğunu denedim ve gayet de başarılı oldu. Hücumda kanatlar daha çok alan bulup daha fazla top sürebiliyorlar. Bu da maç motorundan kaynaklanan bug diyebilirim kanatlarım "bazen" sahayı çaprazlayıp deli goller atabiliyor. Güncellemelerle sık olan durum "bazen" e evrildi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ya abi ben şunu söyleyim çok yararlı rehber olmuş eline sağlık. FM13'teki Dengeli Taktik Hazırlama rehberinde çok iyiydi bu da çok iyi eline sağlık. Ben arkadaşlara şöyle bi tavsiyede bulunayım. Diziliş olarak 4-1-4-1 ya da 4-4-1-1 kullanın. Biraz da bu rehberi inceleyin. Başarılı olmanız muhtemel. Özellikle 4-1-4-1 bu senenin bence favori dizilişi her takımda çok başarılı oluyor. Çok dengeli bir diziliş. Ama bu sistemde forvetteki oyuncunuz 2 kişilik oynaması lazım onu da söyleyim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Ya abi ben şunu söyleyim çok yararlı rehber olmuş eline sağlık. FM13'teki Dengeli Taktik Hazırlama rehberinde çok iyiydi bu da çok iyi eline sağlık. Ben arkadaşlara şöyle bi tavsiyede bulunayım. Diziliş olarak 4-1-4-1 ya da 4-4-1-1 kullanın. Biraz da bu rehberi inceleyin. Başarılı olmanız muhtemel. Özellikle 4-1-4-1 bu senenin bence favori dizilişi her takımda çok başarılı oluyor. Çok dengeli bir diziliş. Ama bu sistemde forvetteki oyuncunuz 2 kişilik oynaması lazım onu da söyleyim.
    Orta sahadan rakip ceza sahasina oyuncu sokmayi becerebilirsen, esasinda tek santrafor cok zorlamiyor.

Benim kullanmayi sevdigim genel kural, eger hucum oynayacaksam MR ve ML'li dizilisleri tercih ediyorum.

Eger kontra veya defansif oynayacaksam AMR ve AML'li dizilisler.

Ofansif oyun anlayisi zaten oyuncularin daha ileriye cikmasina neden olacagi icin MR ve ML oynamalari hucumda cogalmada sorun yaratmiyor. Defansif olarak da takim daha dengeli oluyor.

Defansif oynarsam da AMR ve AML'nin daha ileride konumlanmis olmasi defansif olarak sorun yaratmadigi gibi, takimi hucuma cikartmada cok faydali oluyorlar.

Mesaj Yetkileri