Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
@Walter Sakana öyle bir kural var bir uzuvdan sekerse yerden sekip çarparsa el verilmiyor.2 pozisyonda farklı birinde topa vurulduktan sonra adamın eli topa gidiyor diğerinde ayağından sekip eline çarpıyor aynı pencerede nasıl yorumlarsınız anlamadım.Egemenin faul yaptığını düşünüyorsanız zaten bir şey demiyorum adamın teması yok.Ki bu hakem caneri demediği halde lan dedi diye atan hakem.Maç içinde yönetmen kamera açısını değiştirerek net bir şekilde gösterdi temas olmadığını lakin hiç bir özette yok
1- Tekrar ediyorum; ben penaltı veya değil demiyorum. Benzer verilmeyen çok pozisyon var, dolayısıyla verilmemesi hakemin art niyetli olduğunu göstermez diyorum. Yazdıklarımın özü bu.

2- http://www.ligtv.com.tr/haber/ista-t...li-pozisyonlar

Markus Merk:
Egemen'in hareketi faul, sarı karta gerek yok, kırmızı kart kesinlikle doğru.
Şimdi ne diyeceksin merak ediyorum?

3- Caner'i atan Fırat Aydınus'tu

Quote Originally Posted by mwaru View Post
Uzuvdan seken top penaltı değildir denmesine rağmen, Markus Merk gibi tarafsız birinin penaltı değil dediği pozisyonu kalkıp burada paylaşmanın altında art niyet ararım. Sonuçta maçtan hemen sonra yorum yapmam, araştırırım diyorsunuz fakat bu pozisyonu taraflı bir gözle bakıp aynı şekilde taraflı bir görselle buraya koyuyorsunuz bari dediğinizi yapıp araştırsaydınız pozisyonu.

Galatasaray'a saldırıyorsunuz diyen arkadaşlar var. Yanlış düşünüyorsunuz bu platformda hakemi tarafsız bulanların çoğu Gs'li arkadaşlardan oluştuğu için ister istemez iki taraf arasında münakaşa oluyor. Hakem açık bir şekilde aleyhimize hatalar yapmıştır ama bunun bilerek, planlayarak yaptığını söylemek doğru olmaz kişiyi zan altında bırakmak yanlıştır. Fakat ülke futbolunda Digitürk gerçeği de var ne yazık ki. Umuyorum ki hakemin hatalarına planlı diyen arkadaşlar ilerde haksız çıkar.
Peki ben taraflıyım, o zaman neden penaltı pozisyonu için Markus Merk'i referans gösterip onun gibi tarafsız birinin diğer yorumlarına değinmiyorsunuz? Bu mu tarafsızlık?

http://www.ligtv.com.tr/haber/ista-t...li-pozisyonlar

Markus Merk:
  • Elle müdahale net penaltı.
  • Caner'in sarı kartı doğru.
  • Egemen'in hareketi faul, sarı karta gerek yok, kırmızı kart kesinlikle doğru.
  • Meireles'in hareketi koyu kırmızı.