Originally Posted by
TeNaciOUS MidFieLdeR
kusura bakma damdan duser gibi en sondan girdim muhabbete ama sunu da sormak lazim.
penaltiyi vermiyorsun, hemen arkasindan macin atmosferi fener icin epey bir kizismisken bir de ustune hadi faul olsun markus merkin dedigi gibi ama faul de yok ya neyse, egemenin yaptigina sari olmayan sari karti cikariyorsun ve egemeni kirmiziyi gerektiren haddeye getiriyorsun. bunlarda hakemin hiiic sucu yok tabi. [ ayrica markus merk yine celismis, simdi farkettim. madem egemenin hareketine faul diyorsun, hareketin sertligi icin degil pozisyonun kritikligi acisindan zaten sari kart cikmali. sari kart nasil oluyor da gereksiz oluyormus. ]
ayrica saniyor musun ki meirelese gosterilen sari karti dogru bulan bir tane bile fenerli var. herkes gordu kirmizi oldugunu, sence neden kirmizi cikmadi. esas bu soruyu sormali.
hakem maci batirmistir, hala neyini savunuyorsunuz. bu adam hep kotuydu, sadece bugun degil. hic kosmaz, pozisyonlari 50 metreden takip eder. lutfen su yunus yildirimi savunmayin burda. gercekten sinir oluyorum. umarim en kisa zamanda galatasarayin macina verilir de anlarsiniz.
bir hakem kariyeri boyunca penalti vermez mi, bu nasil bir istatistik. vallahi ofkem dinmiyor. konuyu kapatalim bence artik.