Ülkede verilen her karar normal, bir tek Galatasaray'a kıyak geçiliyor anasını satıyım. Yahu yıllardır bu ülkede gerçek anlamda kasap olan sadece rakibi sakatlamaya oynayan futbolcular, kulübeden tekme atın, sakatlayın diye bağıran hocalar yıllardır ekmek yiyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Melo hareket yapıyor herkes ahlak bekçisi kesiliyor. Ülkede aldığı paranın tamamını hak eden nadir adamlardan Melo kimse boşa tatava yapmasın. Zaten bunun da hepiniz farkındasınız. Tutturmuşsunuz Melo da Melo. Geliyorsunuz skor oyun ne olursa olsun Melo yazıp gidiyorsunuz. Yeter artık beyler, hakikaten yeter. Galatasaray'a yapılanları görmüyorsunuz ama o hatalı karar bizim lehimize çalışınca hemen yükleniyorsunuz buraya. Melo'yu normalde sevmem ama böyle tepkiler aldıkça yaptıkları daha bi hoşuma gidiyor. Açıkca söylüyorum hepiniz samimiyetsizsiniz. Gerçekten objektif olup Melo'ya laf atsanız eyvallah ama Galatasaray böyle Melo şöyle diyip sonra bizi objektif olmamakla suçluyorsunuz ya apışıp kalıyorum. Melo da Melo diye tutturan sevgili ahlak bekcisi arkadaşlar ilk golün pozisyonunda 5. hakemin önünde yapılan elle müdahaleye çalınamayan penaltıya neden ses çıkarmıyorsunuz mesela ? Devamında şansa bi gol attık diye pozisyonun ciddiyeti mi ölüyor. Var mı şurda bir taneniz de Galatasaray'ın hakkı yenmiş diyen. Geçen hafta Hajrovic'in pozisyonu Melo hakkında konuştuğunuz kadar konuştunuz mu acaba ? Eyvallah hakem hatalı kararlar verdi bizim lehimize yıllardır da veriliyor ama alehimize verilen kararları görmeyip bunların üstüne çullanmak nedir. Fatih Terim'in ilk sezonunda 4-2 yenildiğimiz Antep maçını hatırlıyorum mesela orada bizim kadar sesiniz çıktı mı bu yanlışlığa acaba ? Yeter yahu haftalardır aynı muhabbetler. Verilemeyen kırmızılar, çalınamayan faullerle dolu tarihleri olan ve bu gelenek hala süren 3 büyük takımın 2'sinin taraftarının sanki bir tek Galatasaray'a kıyak geçiliyormuş gibi konuşması kanıma dokunuyor artık.