sözlerim yine yanlış anlaşıldı sanırımben izinsiz göstericilerin de suçu var derken, gitsinler izin alsınlar anlamında yazmamıştım. zaten başbakan'ın da yanlış yolda oldugunu defalarca kez yazdım. bu ülkeye demirel ya da özal gibi halk öfkelendiğinde sakin kalabilecek siyasetçiler lazım. bunun herkes farkında zaten. zamanında demirel bir olaydan sonra öfeke kusan vatandaşlara yönelik "bırakın,halk öfkeli,içlerini boşaltsınlar" diyerek siyasetçi kalitesini ortaya koymuştu. fakat ahmet (yolcu) kardeşimin dediğini de atlamamak lazım. göstericiler bir polisi molotofla yakıyorlardı. bunun adı gösteri değil terör oluyor... inşallah güzel ülkem bir an önce kaliteli siyasetçilere kavuşur... özal,demirel ,erbakan,mesut yılmaz ve tansu çiller gibi isimler şu anda özellikle RTE ve Kılıçtaroğlu arasındaki seviyesiz tartışmalara ve atışmalara kolay kolay girmezdi....

ben izinsiz göstericilerin de suçu var derken, gitsinler izin alsınlar anlamında yazmamıştım. zaten başbakan'ın da yanlış yolda oldugunu defalarca kez yazdım. bu ülkeye demirel ya da özal gibi halk öfkelendiğinde sakin kalabilecek siyasetçiler lazım. bunun herkes farkında zaten. zamanında demirel bir olaydan sonra öfeke kusan vatandaşlara yönelik "bırakın,halk öfkeli,içlerini boşaltsınlar" diyerek siyasetçi kalitesini ortaya koymuştu. fakat ahmet (yolcu) kardeşimin dediğini de atlamamak lazım. göstericiler bir polisi molotofla yakıyorlardı. bunun adı gösteri değil terör oluyor... inşallah güzel ülkem bir an önce kaliteli siyasetçilere kavuşur... özal,demirel ,erbakan,mesut yılmaz ve tansu çiller gibi isimler şu anda özellikle RTE ve Kılıçtaroğlu arasındaki seviyesiz tartışmalara ve atışmalara kolay kolay girmezdi....