Kesinlikle Beşiktaş kendi ayağına sıkmazsa çok ciddi takım. Fenerbahçe de aynı şekilde kendi ayağına sıkmazsa. Çünkü İsmail Kartal kredisi düşük birisi. Aziz Yıldırım da görünen o ki son demlerini yaşıyor. Herhangi bir başarısızlıkta mesela ligde ardarda puan kayıpları, ikisi yada Kartal gider. Bizim klüplerimiz ne yaparsa kendine yapıyor.
Şimdi soruyorum.
Fatih Terim eğer gitmeseydi geçen sene bu sene nasıl olurdu, yada;
Mancini istifaya zorlanmasaydı biz bugün ne konuşurduk?
Bakın arkadaşlar ben Mancini'yi hep savundum. Yakın çevremde bana senden başka onu seven GAlatasaraylı yok sanırım diyorlardı. Bence mükemmel bir taktisyendi.
Eğer Mancini gitmemiş olsaydı tahminim Emre Çolak'ı bugün defansın önünde harikalar yaratırken ağzımızın suyu aka aka izliyor olacaktık. Emre'nin tek oynayacağı müthiş üst düzey oynayacağı bir bölge var oda orası. Emre İspanya alt yapısı almış olsaydı o bölgede şimdi Valencia'da mesela oyuncuya bak be diyerek izliyor olurduk. Neyse uzun lafın kısası bu sene onlar şampiyon olur seneye yabancı artar biz oluruz. Sonra bi azalır biz oluruz sonra artar onlar falan. Türk futbolu bu. Bari elin yabancı teknik adamlarını getirip burda adamları boşa günah sahibî etmesek![]()

Alıntılı Yanıtla