Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe rahat şampiyon olur bu sezonda.Beğenilmemiş ama ben takımı beğendim. Kötü zemin,sıcak hava ancak bu kadar oluyor. Baktığımızda 3-4 tane net pozisyonu var Fenerbahçe'nin daha ne olsun? Birini atmış olsak o rahatlıkla maç çok daha rahat ilerlerdi.

Beşiktaş fena takım değil ama sakatlık,avrupa arenası derken 10 hafta falan gider sonra gerilemeye başlar. Galatasaray ise bu görüntüsünü değiştirmezse 3. ya da 4. olur diye düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla ne Melo ne Volkan haklı ama Volkan'ın maç sonrası açıklamaları insanlık ayıbı.

Melo'yu kast etmiş olabilir ancak sokak köpekleri ile ne derdi var ? O köpekler biraz mama ve su ile sana büyük bir vefa ve sevgi ile bağlanıyorlar ama gel görki milyon liralar kazanan bir tip hem köpekleri hem de bir insanı rencide ediyor.Allah ıslah etsin ne diyelim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla ne Melo ne Volkan haklı ama Volkan'ın maç sonrası açıklamaları insanlık ayıbı.

Melo'yu kast etmiş olabilir ancak sokak köpekleri ile ne derdi var ? O köpekler biraz mama ve su ile sana büyük bir vefa ve sevgi ile bağlanıyorlar ama gel görki milyon liralar kazanan bir tip hem köpekleri hem de bir insanı rencide ediyor.Allah ıslah etsin ne diyelim.
    Volkan yeteri kadar zeki değil ve aynı zamanda cahil o yüzden böyle oluyor. Daha profesyonel gösterebilir nefretini ama bunu beceremiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Beyaz futbol, telegol izleyen futbol bilgini arkadaşlarımız tek maç ile şampiyonu ilan etmiş .Başka yorum yapmaya da gerek yok aslında iki takımda hazır değildi. Futbol kalitesi olarak rezil bir maçtı. Lig başladıkça yavaş yavaş açılır takımlar ve kimin ne olduğu belli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Beyaz futbol, telegol izleyen futbol bilgini arkadaşlarımız tek maç ile şampiyonu ilan etmiş .Başka yorum yapmaya da gerek yok aslında iki takımda hazır değildi. Futbol kalitesi olarak rezil bir maçtı. Lig başladıkça yavaş yavaş açılır takımlar ve kimin ne olduğu belli olur.
    Volkan'a cahil diyorum ya ben esasında futbola meraklı insanlarımızın çoğu için geçerli bu.

Şampiyonu ilan etme konusuna gelecek olursak. Elma ile armutu falan kıyaslayıp sonrasına bir de gülücüklü smiley koyduğunda haklı olmuyorsun veya lafı gediğine oturtmuş da olmuyorsun. Ben hayatımda bahsedilen programları seyretmedim, kaldı ki seyreden bir insan da şampiyonu kendince ilan edebilir. Arada herhangi bir bağlantı yok çünkü.

Maçı hak eden kazandı. Maçtan önce de yazmıştım zaten penaltılarla Fenerbahçe kazanır diye. Genel olarak daha iyi oynayan taraf bizdik ama penaltılarla kazanabildik;

Volkan Maç içinde pek pozisyon gelmedi kendisine balına bir penaltı kurtardı. Maçta Melo'ya yaptığı hareket ve maç sonu açıklamaları zaten kendisinin seviyesini gösteriyor.

Alves ve Bekir İkisi de iyi oynadılar zaten pek fazla pozisyon bulamadı GS.

Caner ve Gökhan Her zamanki gibi iyi bindirmeler yaptılar destek oldular, defansif anlamda da iyiydiler.

Mehmet Topal Kesici rolünü iyi yaptı kendisine pek fazla iş düşmedi

Meireles Maçta pek fazla etkili olamadı defansif bir oyuncu.

Emre Takımın pas alışverişini iyi yaptı ve orta sahada üstün olmamızı sağladı. Tecrübesi sezon içinde Fenerbahçe'ye yarayacaktır.

Sow Saf kanat oyuncusu olmadığı için pek fazla etkili olamadı. Maçlar oynandıkça formunu bulacaktır.

Kuyt Gökhan'la çok iyi anlaşıyorlar. Bugün fena değildi.

Emenike Bugün onun yerine Webo'nun maçıydı. Ama kaçırdığı pozisyon affedilir bir pozisyon değil. İnşallah bu ilk ve tek olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben herkesin aksine Galatasaray'ı ilk defa defansif anlamda başarılı buldum. Daha derli toplu bir oyunumuz var.

Selçuk ve Burak'a ayrı bir parantez açmak gerekir. Selçuk son iki sezonda olduğu gibi yine isteksiz, sorumluluk almayan, Maldonado gibi bir sağa, bir sola topu yuvarlayıp günü geçirir hale geldi. En etkili olduğu pasları bile atacak gücü yok. Şutunu zaten görmüyoruz artık. Arada eline geçerse frikikten şut atıyor. Artı çok top kaptırıyor. Orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncu için berbat durumda.

Burak ise Selçuk'a göre kondisyonu daha iyi olmasına rağmen ikili mücadelerde kendini o kadar kolay yere bırakıyor ki böyle devam ederse, tek forvet oynayacağımızı da düşünürsek gol atma şansımız çok düşüyor. Hava toplarında sadece boşa zıplıyor, hiçbir etkinliği yok. Hücumda çok faul yapıyor bu ise ekstra bir dezavantaj doğuruyor. Orta sahadan da Olcan dışında destek gelmeyeceğini hesaba katarsak bu sene gol yollarında çok zayıf kalacağımızı, transferin şart olduğunu görmek zor değil.

Savunmaya iyi demişken en ince halkamız da şüphesiz sağ bekimiz. Buraya da transfer şart. Defanstan çıkarken takım pek fazla oyun kuramıyor. Genelde uzun toplar ve rastgele paslar ile sonuca gitmeye çalışıyoruz.

Ben genel anlamda geçen seneye göre daha derli toplu bir takım gördüm. En azından artık savunma yapabiliyoruz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ben herkesin aksine Galatasaray'ı ilk defa defansif anlamda başarılı buldum. Daha derli toplu bir oyunumuz var.

.
    Derli topluydu fakat defansif oyuncularınız berbattı. Üst düzey takımlarla oynıyacaksınız Şampiyonlar Liginde. O takımlar bu defansı affetmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Derli topluydu fakat defansif oyuncularınız berbattı. Üst düzey takımlarla oynıyacaksınız Şampiyonlar Liginde. O takımlar bu defansı affetmez.
    ŞL farklıdır. FB maçı gibi gitmeyecek bu sezon. Bence bu yenilgi toparlanmamız için bir fırsat. Kazansaydık ilk yarıda havlu atardık. Bence eğer böyle oynarsak ligde en az gol yiyen takım olabiliriz. Yine böyle oynarsak ligde az gol atan takımlar arasına da girebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Hakem skandal. Emre'nin sarı kartı skandal. Sonlarda Burak-Bekir pozisyonundaki kararı skandal.

Fenerbahçe fizik olarak bizden üstün. Bu üstünlüğü yabancılarıyla sağlıyor. Emenike konusunda davidvilla'ya katılmıyorum. Bence Webo'dan daha güçlü. Üstüne hızlanması da eklenince daha yıpratıcı oluyor.

Taktiksel olarak baktığımızda Galatasaray net 4-4-1-1 oynuyor. Savunma yerleşimi ve yardımlaşması çok iyi aslında ama bireysel hatalar veya yetersizlikler sırıtıyor. Örneğin Telles gibi fiziksel açıdan zayıf bir oyuncu önünde bireysel oynamayı seven Yasin gibi bir oyuncuyla o kanatta Kuyt ve Gökhan gibi iki oyuncuya karşı zorlanıyorlar. Biri çok güçlü diğeri çok çalışkan bu 2 rakip oyuncu karşısında doğal olarak yetersiz kalıyorlar. Zaman zaman Emenike de o bölgeye sızınca iyice sıkıntı yaşıyorlar.

Hücuma Prandelli'nin düşündüğü gibi ayağa isabetli ve hızlı paslarla çıkmayı başaramadığımız için etkili olamıyoruz.

Bizde oyunu yönlendirmesi gereken Selçuk taraftarın nefret edeceği bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kredisi tükendi artık, kendini toparlaması, o ilk sezonundaki görüntüsüne yaklaşması lazım. Yoksa bu taraftar onu iyice bitirir.

Şu hayatta gebermesine gram üzülmeyeceğim 3-5 insan varsa bunlardan biri Emre diğeri Pepe'dir. Maç başından beri hareketlerine bak. Kendisini Emre yapan, geçmişte ekmek yediği bir kulübe karşı bu düşmanlığı inanılmaz. Kendisiyle ilgili düşüncelerimi dile getirmeme forum kuralları izin vermiyor.
    Gerçekten onursal üyeye yakışacak bir söz olmuş. O meşhur maradona-bekir mesajından sonra bir "şeyinizden" şüphe etmiştim, şimdi de bu mesajla başka bir "şeyinizden" şüphe ediyorum. O "şeyler" de insan için olmazsa olmaz bence.

Bu kadar iğrençlik çok rahatsız edici.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şöyle istatistiklerin oldugu bir maçta iki takım birbirinden kötüydü demek adil degil.Daha sezonun ilk resmi maçında oynanabilecek en iyi futbolu oynadıgımızı düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post

Şöyle istatistiklerin oldugu bir maçta iki takım birbirinden kötüydü demek adil degil.Daha sezonun ilk resmi maçında oynanabilecek en iyi futbolu oynadıgımızı düsünüyorum.
    Bu gelenektir, Fenerbahçe ne zaman rakibinden bariz bir şekilde futbol olarak üstün olursa, ikisi aynı kefeye konur ve ülke futbolunun kalitesizliği öne çıkar. Fenerbahçe'liler buna hazırlıklı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu hayatta gebermesine gram üzülmeyeceğim 3-5 insan varsa bunlardan biri Emre diğeri Pepe'dir. Maç başından beri hareketlerine bak. Kendisini Emre yapan, geçmişte ekmek yediği bir kulübe karşı bu düşmanlığı inanılmaz. Kendisiyle ilgili düşüncelerimi dile getirmeme forum kuralları izin vermiyor.
    Emre'nin tavırlarını bende begenmiyorum ancak çok taraflı bir yorum yapmıssın abi.Emre daha Türkiye'ye gelir gelmez Gs taraftarı ana avrat küfür etmeye basladı Emre daha gıkını çıkarmamısken degisik degisik küfürlü tezahuratlar ürettiler.Sana böyle birşey yapılsa sen ne düsünürsün acaba azıcık empati yap.Gecmiste ekmek yediyse gecmiste Gs'ye ekmek kazandırmıs bir oyuncu aynı zamanda.Uefa kadrosunda bulunan ve Gs'ye para kazandırıp ( 10 mn euro) giden birisi.Gs taraftarı bunun farkına varsın önce.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

O değilde Webo'nun açıklaması beni güldürdü :

-Maçta en çok koşan bendim ama maça bir türlü giremedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İstatistikler, takımların iyi yada kötü olduğunu göstermez. O kadar şut atılmışta bir daha yaratılan bir gol pozisyonu yoktu iki takımında. Fenerbahçe'nin gol pozisyonlarının çoğu da korner karambolünden geldi zaten. Oyun anlamında da iki takımın ortasahası çok top kaybetti. Heyecanlı ama kötü bir maçtı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

bu istatistikleri ercan saatçi mi tutmuş ?
    istatistikte yanlışlıklar var fakat en göze batanı şu;

yasin'in şutunu volkan çıkarmıştı ama volkan'ı kaleciden saymıyorsanız bilemem tabi

Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post

vay anasını ne yapmış öyle yahu .

volkan az bile yapmış o zaman keşke bogazını kesseydi.

meloya 128 maç ceza vermeyen federasyon adam değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi sen o kadar şut atıp gol atamıyorsan bir sorun var demektir. Yani bu kadar şut atmak başarı değildir bence önemli olan onu gole çevirmek. Emenike çok baltalar takımı bu sezon. Geçen sezon başkanınızın dediği gibi Galatasaray bu kadar puan kaybetmese şampiyon olamazdınız. Bizim deplasman performansımız da geçen seneki gibi olmazsa Fener rahat bir sezon geçiremez zaten bizden ziyade Beşiktaş ve Trabzon'da iddialı o yüzden şampiyonluk meselesini konuşmak çok erken.

Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız.
    yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
    daha iyi takımsınız bizden.
    tebrik de ediyoruz.

ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.

yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.

ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
    hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları

hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.

madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.

istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şimdi sen o kadar şut atıp gol atamıyorsan bir sorun var demektir. Yani bu kadar şut atmak başarı değildir bence önemli olan onu gole çevirmek. Emenike çok baltalar takımı bu sezon. Geçen sezon başkanınızın dediği gibi Galatasaray bu kadar puan kaybetmese şampiyon olamazdınız. Bizim deplasman performansımız da geçen seneki gibi olmazsa Fener rahat bir sezon geçiremez zaten bizden ziyade Beşiktaş ve Trabzon'da iddialı o yüzden şampiyonluk meselesini konuşmak çok erken.
    Problem şampiyonluk meselesi degil bana göre Fb şampiyonlukta favoridir sana göre degildir onda kimse ısrarcı degil.Ancak şu maçta ''iki takım birbirinden kötüydü'' demek sacmalık bence.İnternette bir tane böyle yorum görmedim Gs'li Bjk'li herkes hakeden kazandı yazmıstı buraya girdim her zamanki gibi fanatiklik ön plana cıkmıs ve absürd absürd yorumlar gelmis.Pozisyon kacabilir ama önemli olan o pozisyon üstünlügünü kurmak.Yani maçta daha çok baskı uygulayan taraf bizdik.Dolayısıyla daha üstün olan taraf bizdik.Mesela gectigimiz iki süper kupa'da Gs bu üstünlügü kurdu ama bir maçı son dk golüyle digerini uzatmalarda kazandı.Bir sürü pozisyon kacırmıstı.Kötü mü oynamıs oldu simdi Gs ? Gayet hakederek kazanmıstı.Bu sene aynı durum bizim icin gecerli.Ama Fb hakederek kazandı diyince kendisinin kücük düsecegini sanan ilginc insanlar var.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
    daha iyi takımsınız bizden.
    tebrik de ediyoruz.

ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.

yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.

ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
    hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları

hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.

madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.

istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.
    Sondan baslıyım.

Mackolik'in istatistigini paylastım.Eger taraflı olarak buluyorsan bilemiycem.Yanlıs demek ayrı taraflı demek ayrıdır.

Koyu olarak belirttigim ilk alanda kin tutulmaması gerektigini Melo'nun önceki hareketlerinin bu maçtan bagımsız oldugunu belirtmissin ama asagıda Volkan'ın karsılık bulacagını yazmıssın ilginc bir celiski olmus.Yani Volkan TT Arena'da cok sakin bir maç gecirsede tepki gelecegini söylemissin.Senin mantıgınla bakarsak Volkan'ın yaptıgı dogru Melo'nun o dil cıkarma olayından kin beslemis ve Melo'nun üstüne atladı dün.Sizde Melo'yu sahipleniyorsunuz ve süper kupa'da olanlardan sonra konusmamanız lazım öyle degil mi ? Yahu lütfen şu taraflı lafları bırakın.Volkan burda sucluydu ama Melo'da savunulacak bir adam degil ikisi birbirinden beter.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Emre'nin tavırlarını bende begenmiyorum ancak çok taraflı bir yorum yapmıssın abi.Emre daha Türkiye'ye gelir gelmez Gs taraftarı ana avrat küfür etmeye basladı Emre daha gıkını çıkarmamısken degisik degisik küfürlü tezahuratlar ürettiler.Sana böyle birşey yapılsa sen ne düsünürsün acaba azıcık empati yap.Gecmiste ekmek yediyse gecmiste Gs'ye ekmek kazandırmıs bir oyuncu aynı zamanda.Uefa kadrosunda bulunan ve Gs'ye para kazandırıp ( 10 mn euro) giden birisi.Gs taraftarı bunun farkına varsın önce.
    Kendisiyle ilgili düşüncelerim Galatasaray'dan nefret ediyor veya Fenerbahçe'ye transfer oldu diye değil. Tamamen karakterinden (olmayan bir şeyden bahsettim ama neyse) dolayı.

Futbolcu oynadığı takımın taraftarı olmak zorunda değildir. Ama sen bir kulüp sayesinde buralara geldin. En azından buna saygın olur. Başka takımda olsaydı da aynı yerlere gelirdi diyenler olacak. Hayır gelemezdi. Çünkü kendisinin de dile getirdiği gibi Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü kadrosuydu o dönem ki GS kadrosu ve Emre'yi geliştiren, ona kariyeri boyunca en önemli özelliği olan "vücudunu kullanmayı" öğreten o kadronun yıldızı Hagi idi. Öğrenmeye, kendini geliştirmeye en müsait yaşlardayken Fatih Terim gibi bir teknik direktör ve dönemin en iyi futbolcularıyla birlikte çalışma fırsatı buldu.

Tüm bunlara karşın Galatasaraylı olmak zorunda değil. Fenerbahçe veya başka bir kulübe transfer olması da yadırganacak bir şey değil. Ben şahsen karşı değilim bu tür şeylere. Profesyonel düşünmek ve hareket etmek zorunda çünkü futbol kısa ve nankör bir meslek. Fakat sırf taraftarları ona tepki gösterdi diye kendisini bugünlere getiren bir kulübe karşı böylesine düşmanca tavırlar sergilemesi tamamen kişiliğiyle alakalı bir şey.

Ayrıca, Galatasaray onun transferinden tek kuruş kazanmadı. Yetiştiği kulübe tek kuruş kazandırmadan gitti. Uefa kupasında ise herkesin payı vardı, kaldı ki Emre'nin bu başarıdaki payı Hakan, Hagi, Popescu, Arif, Taffarel, Okan gibi isimlerin gerisinde kalacak düzeydedir. Bunu para kazandırdı diye yorumlamak pek doğru değil.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Pozisyonu en iyi gösteren gif.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aziz Başkan ile şampiyonluk özçekimi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kendisiyle ilgili düşüncelerim Galatasaray'dan nefret ediyor veya Fenerbahçe'ye transfer oldu diye değil. Tamamen karakterinden (olmayan bir şeyden bahsettim ama neyse) dolayı.

Futbolcu oynadığı takımın taraftarı olmak zorunda değildir. Ama sen bir kulüp sayesinde buralara geldin. En azından buna saygın olur. Başka takımda olsaydı da aynı yerlere gelirdi diyenler olacak. Hayır gelemezdi. Çünkü kendisinin de dile getirdiği gibi Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü kadrosuydu o dönem ki GS kadrosu ve Emre'yi geliştiren, ona kariyeri boyunca en önemli özelliği olan "vücudunu kullanmayı" öğreten o kadronun yıldızı Hagi idi. Öğrenmeye, kendini geliştirmeye en müsait yaşlardayken Fatih Terim gibi bir teknik direktör ve dönemin en iyi futbolcularıyla birlikte çalışma fırsatı buldu.

Tüm bunlara karşın Galatasaraylı olmak zorunda değil. Fenerbahçe veya başka bir kulübe transfer olması da yadırganacak bir şey değil. Ben şahsen karşı değilim bu tür şeylere. Profesyonel düşünmek ve hareket etmek zorunda çünkü futbol kısa ve nankör bir meslek. Fakat sırf taraftarları ona tepki gösterdi diye kendisini bugünlere getiren bir kulübe karşı böylesine düşmanca tavırlar sergilemesi tamamen kişiliğiyle alakalı bir şey.

Ayrıca, Galatasaray onun transferinden tek kuruş kazanmadı. Yetiştiği kulübe tek kuruş kazandırmadan gitti. Uefa kupasında ise herkesin payı vardı, kaldı ki Emre'nin bu başarıdaki payı Hakan, Hagi, Popescu, Arif, Taffarel, Okan gibi isimlerin gerisinde kalacak düzeydedir. Bunu para kazandırdı diye yorumlamak pek doğru değil.
    Dedigime cevap vermemissin abi.Emre zaten hiçbir zaman saydıgın isimlerle ilgili ve Gs kulubu hakkında kötü konusmadı.Emre'nin derdi Gs taraftarıyla ve bunda da haklı.Gs taraftarının Emre'ye etmedigi küfür kalmadı.Bunlardan sonra Gs'yi nasıl sevsin Emre ? Simdi Emre şöyle böyle hareketler yaptı o yüzden küfredildi deme cünkü gelir gelmez küfürlü tezahuratlar üretildi.Ayrıca para kazandırıp gitmedi demissin buranın yalancısıyım ben.
    http://www.milliyet.com.tr/emre-belozoglu/

bizim penguenlerin yazamadığını ingilizler yazmış.

http://www.mirror.co.uk/sport/row-ze...an-the-4108781

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Volkan umuyorum saglam bir ceza alırda artık Mert'e , Ertugrul'a gün dogar.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Dedigime cevap vermemissin abi.Emre zaten hiçbir zaman saydıgın isimlerle ilgili ve Gs kulubu hakkında kötü konusmadı.Emre'nin derdi Gs taraftarıyla ve bunda da haklı.Gs taraftarının Emre'ye etmedigi küfür kalmadı.Bunlardan sonra Gs'yi nasıl sevsin Emre ? Simdi Emre şöyle böyle hareketler yaptı o yüzden küfredildi deme cünkü gelir gelmez küfürlü tezahuratlar üretildi.Ayrıca para kazandırıp gitmedi demissin buranın yalancısıyım ben.
    http://www.milliyet.com.tr/emre-belozoglu/
    Yok Yiğit, karışık o transfer olayı. Emre bonservissiz gitti. Hakan ve Okan ile birlikte transfelerinde bazı karışıklıklar oldu, cuzi bir yetiştirme payından vs bahsedildi ama sonuç hüsran.

http://www.transfermarkt.com.tr/emre...s/spieler/5782
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/81874.asp

Tabi bu konuyla alakasız. Sen para kazandırdı yazdın diye onu cevapladım. Asıl konu hakkındaki düşüncelerimizi de yazdık zaten. Ben yazdığım şekilde düşünüyorum. GS nefreti konusu olayın başka bir yönü. Yazdıklarımın temeli Emre'nin özellikle saha içindeki kişiliğiyle alakalıydı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Hala Meloyu haklı gören arkadaşlar var.Gerçekten aklım almıyor.İkisi de hatalı demek zoruna gidiyor insanların kimse kendi oyuncusuna söz söyletmiyor.İki taraf da suçlu.Bunu göremeyecek kadar at gözlüğüyle mi bakıyorsunuz hayata.

Bu mudur savunduğunuz Melo?

Dans ediyor canım sadece seviniyor adam ne var bunda?

Volkanda sonuna kadar suçludur.Sakın sadece Meloyu kötülediğim sanılmasın.Sadece Meloyu koruyan arkadaşlar için diyorum.Volkanın yaptıklar bir BABAya yakışmayan hareketler.

Abi Bekiri sevmiyoruz kötü futbolcu diyoruz adam en azından karakterli.Yakışıyor futbola.Burakla itişiyor gidiyor kaldırıyor.Gökhan Zanla yıllar boyu cam adam diye dalgalar geçtik.Hangi maçta gördük adamın pisliklerini.Melonun saygısızlığına bile uğradı adam.Bir kere çıkıp medyada söz etmedi.

Bize böyle futbolcular böyle beraberlik lazım.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri