Özellikleri tam anlamıyla açık değil. Geçen yılı Altınordu'da geçirmiş. 6.30 puan ortalaması. Bu sene Bolu'da 2 maçta 7.05 ortalamayla oynuyor.
Ben sadece yabancı yamasını kullandım. BAL ve 3.Lig'i indirmedim. O hatayı gidermek için 2.Lig'de düşmeyi kaldırmışlar burada.
Ne yazık ki biri 10 ay sakatlandı
------------------------
Ptt 1. Lig Başlıyor
1. Hafta
Bandırmaspor - 2 Denizlispor - 2
Bu maçta hakemler şov yaptı. Maçta 4 gol var 3ü penaltıdan! Maç sonu gazetecilere "Tüm maçlar böyle olacaksa sadece seri penaltı atalım. Hem sahadaki futbolcular da daha az yorulur" şeklinde yorum yaptım
Tabi federasyonun bu yorumu cezalandırması normal oldu
Bu maçtan sonra transferin son günü geldi çattı. Son günü baya hareketli geçirdik.
Transferleri özetlemek gerekirse sağ kanat açığımızı kapattık. Orta sahada rotasyona gidebileceğim oyuncu eksikliğim vardı. Şaban'la da onu kapattık. Beykan'sa Doğan'ın Gökhan'ın satışından memnuniyetsizliğini belirtip kiralanmasının ardından yerine geldi. İyi oldu gibi..
Oyuncu Profilleri
Bu transferlerin ardından lige döndük
2. Hafta
Gençlerbirliği - 1 Bandırmaspor - 2
Rakibimiz geçen yılın Süper Lig takımıydı. Oyuncu kalitesi bariz olsa da göze hoş bir futbol oynadık. Maç öncesi ezilirim diye tahmin ediyordum ancak oyuncularım beni yanılttı.
Bu arada yeni transferlerden Zehariçek'i (adını ezbere yazamıyorum) Okan'ın geçen maç oynadığı güzel oyun nedeniyle yedek başlattım. Okan kötü oynayınca oyuna aldım ve iyi bir performans gösterdi
3. Hafta
Bandırmaspor - 1 Giresunspor - 0
Giresun'u sahadan sildik ama skoru çok zor bulduk. Çek oyuncumuz ilk kez ilk 11de çıkıp golünü attı (serbest vuruştan)
4. Hafta
Gaziantep Bld - 2 Bandırmaspor - 4
Hücum anlamında her şeyi yaptık ancak savunmada zaafiyet gösterdik. Yine de deplasmanda kazanmak güzeldi
ŞOK!
Bandırmaspor'un yeni transferi Erick bu sabah ağırlık çalışırken sağ diz çapraz bağlarını koparttı ve sezonu kapattı.. Oyuncu çıktığı 4 maçta 2 gol atmış ve lige iyi bir performansla merhaba demişti
Türkiye Kupası 2. Tur
Bandırmaspor - 5 Ankaragücü - 0
rakibimiz bir alt lig takımıydı. Tüm takımı değiştirip fazla forma şansı bulamayanlara, gençlere şans verdim. Sahanın yıldızı ise altyapımızdan yetişmiş oyunculardan İbrahim Ak'tı.
Erick'in yokluğunda oynatabileceğimiz iki forvet oyuncusunun da gol atması sevindirdi
Türkiye Kupası 3. Tur'da rakibimiz Adanaspor olacak!
-----
Şu zamana kadarki oyunumuzdan genel bir değerlendirme yapayım..
Kaleci Bekir yine iyi performans sergilerken defans hattımdan hiç memnun değilim. Özellikle stoper ve sağ bek bölgesinde sorunlar yaşıyorum.
Orta saha ise her zamanki gibi en zengin bölgem. Mustafa, Hasan, son gün transferi Şaban, hatta Ufuk geniş bir orta saha bölgesi oluşturdu.
Forvet arkasındaysa Hakkı İsmet yine formayı kaptı. Cleyton ise arkasında forma mücadelesi veriyor.
Sağ kanat Okan'a kaldı denirken Çek oyuncuyu alabildik. Bizim için çok iyi bir transfer oldu. Bu bölgede sorun yaşamam. Yani en azından bu ligde.
Solda ise forma aslanın ağzında. Sertaç'la Erkut mücadele ediyor. Her an ikisini de oynatabilirim. Şu an Erkut öne geçmiş durumda.
Forvette Erick'in sakatlığı ile sarsıldım. 2 forvetim kaldı. Biri Umut diğeri Beykan. Devre arasına kadar bu iki isimle devam edeceğiz. Devre arası buraya bir transfer yapacağız ama transferin ilk 11 oyuncusu mu yoksa yedek mi olacağına bu iki oyuncunun performansına bakarak karar vereceğiz