1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CNC123 View Post
    Peki Grosskreutz'un durumu?
    Bir aydan fazla suredir ugrasiyorum ama cozumu yetistiremediler. Futbolcu cezalarini ayri bir dosyada iletiyoruz. Grosskreutz ve Kubilay Sonmez'in Aralik sonuna kadar, Markovic'in ise 2 maclik avrupa kupasi cezalari atlandi.

Quote Originally Posted by CNC123 View Post
    Flood olacak ama yeni güncellemeyle dikkatimi çekti. Galatasaray'ın sponsorluk hatası düzeltilmiş ama Fenerbahçeninkinden kalem sayısı bazında çok daha fazla. Mesela Gs'de 2 adet stadyum, 2 adet genel ve bir de şort anlaşması var iken Fb'de 1 stadyum(doğru) sponsorluğu var ve hiç şort ve genel sponsorluk anlaşması yok. Gerçekte Fenerbahçe'nin şort sponsorluğu olduğunu biliyoruz. Genellerden kasıt nedir ve neden Fb'nin şort sponsorluğu aktarılmamış diye merak ettim. Teşekkürler şimdiden..
    Fenerbahce'nin sort sponsorlugunu atlamisim. Oradan yilda 500 bin dolar civarinda bir gelir geliyor olmasi lazim.

Galatasaray'in stat ismi geliri disinda aciklamis oldugu Odebank ile 2013'ten beri tribun isim anlasmasi var.

Galatasaray'da genel olarak gorunen diger anlasmalar Denizbank ve Yandex ile yapilmis ve KAP'ta aciklanmis anlasmalar. Birisi 2012, digeri 2013 yilindan kalma. Forma, stat/tribun ismi vs. gibi kategorilere girmedigi icin genel sponsorluk.

Fenerbahce zaten sponsorluk anlasmalarinin detaylarini aciklamadigi icin net bilgi bulmak cok da kolay degil. Ama kuluplerin sezon sonu finansal raporlarindan toplam ne kadar sponsorluk/reklam/isim hakki gelirleri kazandigini bildigimiz icin bunlari girip eksik olanlari oyunun yaratmasini saglayabiliyoruz artik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Fenerbahce zaten sponsorluk anlasmalarinin detaylarini aciklamadigi icin net bilgi bulmak cok da kolay degil. Ama kuluplerin sezon sonu finansal raporlarindan toplam ne kadar sponsorluk/reklam/isim hakki gelirleri kazandigini bildigimiz icin bunlari girip eksik olanlari oyunun yaratmasini saglayabiliyoruz artik.
    Benim işim sponsorluk. Bu sebeple yakından takip ediyorum. fenerbahçe | Arama Sonuçları | Anasponsor Blog adrsinden en azından bu sezon ayarlanan iki önemli sponsorluğun açıklamalarına erişebilirsiniz.

Bu arada Josue ve İsmail sorum vardı yukarlarda.
    Sentugo.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Benim işim sponsorluk. Bu sebeple yakından takip ediyorum. fenerbahçe | Arama Sonuçları | Anasponsor Blog adrsinden en azından bu sezon ayarlanan iki önemli sponsorluğun açıklamalarına erişebilirsiniz.
    O iki sponsorluk zaten veritabanina eklenmis durumda.
    Fenerbahce bu sezon o kadar cok yeni anlasma yapti ki sort sponsorlugu gozden kacmis.

Bu arada Josue ve İsmail sorum vardı yukarlarda.
    Josue konusunu henuz bilmiyorum, arastirmam lazim.
    Ismail'in durumunu artik Ocak ayinda degerlendiririz. Herhalde Ramon'un ters bir durumu var ki hic dusunulmuyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri