1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

1. Default

beşiktaşla 3 sezon ust uste şampiyon olmam ve şamp. liginde çeyrek final oynamama ragmen yenı stadımızda bile seyirci ortalamamız 24.000 bunu biraz düzeltmek gerekmiyormu sizce zulumpiyat yada başakşehir kıyas alınmamalı bence ayrıca beşiktaş seyircisi gerçketen başarı geldikçe stadını dolduran bir seyirci. ayrıca her sene kombine sayısı artmıyor 1000-10100 civarı 50 -100 aşagı yukarı oynuyor bu linkte trt spor linki yanlış olucagını zannetmıyorum kombine rakamları yazıyor ama oyunda ki 10000 le alakası yok ve dedigim gibi vodafone arenaya geçince patlama olucagıkesin satışlarda

İşte kombine satış rakamları - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BLAZİN1903 View Post
    beşiktaşla 3 sezon ust uste şampiyon olmam ve şamp. liginde çeyrek final oynamama ragmen yenı stadımızda bile seyirci ortalamamız 24.000 bunu biraz düzeltmek gerekmiyormu sizce zulumpiyat yada başakşehir kıyas alınmamalı bence ayrıca beşiktaş seyircisi gerçketen başarı geldikçe stadını dolduran bir seyirci. ayrıca her sene kombine sayısı artmıyor 1000-10100 civarı 50 -100 aşagı yukarı oynuyor bu linkte trt spor linki yanlış olucagını zannetmıyorum kombine rakamları yazıyor ama oyunda ki 10000 le alakası yok ve dedigim gibi vodafone arenaya geçince patlama olucagıkesin satışlarda

İşte kombine satış rakamları - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı
    Garip. Yeni stat icin 25 bin kombine ve 30 bin seyirci ortalamasi ayarlanmis durumda. Benim testlerimde de bu rakamlardan farkli sonuclar cikmiyor.
    Acaba FM Classic mi oynuyorsun?

3. Default

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Garip. Yeni stat icin 25 bin kombine ve 30 bin seyirci ortalamasi ayarlanmis durumda. Benim testlerimde de bu rakamlardan farkli sonuclar cikmiyor.
    Acaba FM Classic mi oynuyorsun?
    hayır herzaman oynadıgımız fm

Nesil
    2003

hayır herzaman oynadıgımız fm
    Valla veritabaninda girilmis kombine sayisi 19715.
    Olimpiyat stadindaki ort. seyirci 22 bin.
    Yeni stada gectikten sonraki ort. seyirci 30 bin, kombine de 25 bin.

Ve benim oyunumda buna yakin rakamlarla oynuyor Besiktas.

Seninkinde neden bu kadar farkli ciktigina akil erdiremedim.

5. Default

bakarsan eger 3 tanede resim kodum alaksız olacak ama forumda oyuncu inceleme bölümünü göremedim

Nesil
    2003

bakarsan eger 3 tanede resim kodum alaksız olacak ama forumda oyuncu inceleme bölümünü göremedim
    Sadece 3 mac uzerinden degil butun sezon uzerinden bakmak daha dogru olur.

7. Default

o uc resmı ornek olarak kodum sadece sezon geneli oyle

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri