1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

iki şeye takıldım ben eleştiri değil yine
    Bence Mehmet Ekici serbest vuruşta en iyi kimse onunla aynı ayarda olmalıydı
    diğeri ise Türkiye araştırma ekibi ile alakal değil Almanlar Atınç Nukan a hiç dokunmadan dümdüz kopyalamış çocuğu geçen seneyle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    iki şeye takıldım ben eleştiri değil yine
    Bence Mehmet Ekici serbest vuruşta en iyi kimse onunla aynı ayarda olmalıydı
    diğeri ise Türkiye araştırma ekibi ile alakal değil Almanlar Atınç Nukan a hiç dokunmadan dümdüz kopyalamış çocuğu geçen seneyle
    Zaten Atınç için öyle olması gerekmiyor muydu? Almanlar ne kadar izlemiş olabilir ki? Bu sebeple her yeni transferde eski kulübünün araştırmacılarının profili kullanılıyor ikinci bir güncellemeye kadar.

Mehmet Ekici kime göre en iyi?
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Zaten Atınç için öyle olması gerekmiyor muydu? Almanlar ne kadar izlemiş olabilir ki? Bu sebeple her yeni transferde eski kulübünün araştırmacılarının profili kullanılıyor ikinci bir güncellemeye kadar.

Mehmet Ekici kime göre en iyi?
    Atınç geçen sezon başı görüntüsünde bence yani kimsenin bişe beklemediği bu kadar sıçrama yapacağı düşünülmeyen bi görüntüde.
    Oyunun en iyi duran top oyuncusu Hakansa mesela bence Mehmette o ayarda olmalı 19-20

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri