Selamlar,

Bursaspor'u yönetiyorum, 2. sezonu bitirdim ve sözleşmesi bitmeye yakın oyuncularımla yeni sözleşmeler imzalayacakken bir de ne göreyim. Kaleci Mert Günok sözleşme pazarlığına bile oturmuyor. Menejeri şu tarz bir açıklama yapıyor. "Mert Bursaspsor'da bir gelecek göremiyor ve sizi zerre kadar sevmediğinden sizle sözleşme pazarlığına oturmuyor" gibi. Şimdi tam ezberimde değil ama konsept buydu. Hemen menejerine baktım başka kimlerin de menejeri ve özellikleri nedir diye. Menejer ile aramız iyi, beni seviyor. Menejerlik bir durum değil yani.

Ben de baktım oyuncunun bilgi kısmına beni zerre kadar sevmiyor mu diye. Hiç de öyle değil, oyuncu çok mutlu, morali en üst seviyede "süper", geçen yıl yılın kalecisi seçilmiş, Serdar Aziz'in iyi oyuncu olduğunu düşünüyor ve takımın başarılı olduğunu düşünüyor.

Hatta sevdiği kişilerden eski Fenerbahçe kaleci antrenörünü bile takıma aldım, belki pazarlığa oturur diye. Yok yine olmadı.

Bu arada gelecek sezon Şampiyonlar Ligine direk katılıyorum, çünkü lider bitirdim. Yani mantıken artık en üst seviyedeyim ve herhangi bir oyuncunun sözleşme yenilemesi gerekir. Daha önceden benimle görüşmek istemeyen oyuncular artık görüşebilir konuma geldiler...

Bence burada bir hata var. Ya oyunun hatası ya da oyuncunun gizli özelliklerinden birisi oyuna farklı entegre olmuş.

Mecburen satmak zorunda kaldım ve yerine kaleci bulmak da epey zor oldu. Bulduğum kaleci yabancı olduğundan saha içinde bir oyuncu eksik kalacağım ve Türk yedek kalecim illaki kadroda olacak. Hem de kelepir fiyata gitti sözleşmesinin son senesindeyken...