Quote Originally Posted by Cengo View Post
Uzun süredir sakattı. İngilizlerin profilinde değişiklik yapması mümkün değildi. İngilizlerin profili bu, dokunulmadı.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
Isin komigi Jem Karacan icin gordugunuz profil biraz fazla yuksek halde geldigi icin dusurulmus profil.
Daha da fazla bir şey söylemeye gerek yok aslında. Ama ben gene de bir daha çakacağım. Burada biraz daha sizi rezil rüsvan ettikten sonra üyeliğimi sonlandıracağım. Ha bir de artık sizin seviyenize inerek konuşayım diyorum nasıl olsa karşımda futboldan zerre kadar anlamayan cahil beş para etmez perpetuadiye bir adam var.

Ulan hani profillerde oynama yapılamazdı? Her sene bu bahaneyi çok güzel sunarken al bak kendin diyorsun profilinde değişiklik yaptım diye. Peki bakalım Jem Karacan ne zaman gelmiş takıma? 8 Temmuz 2015.

Peki profilinde neredeyse bütün özelliklerinde düşüş yapılan Robin Van Persie ne zaman gelmiş? 15 Temmuz 2015. Ulan karaktersiz ulan yalancı ulan cahil velet bu adamdan daha geç gelen bu oyuncunun bütün özelliklerinde düşüş yapmışsınız da bu adamda niye yapmadınız? Hani yeni transfer olan oyuncuların özelliklerinde değişiklik yapılmıyordu? Noldu iş Fenerbahçe ya da diğer takımlar olunca mı yapılıyor sadece?

Kaldı ki yeni gelmiş oyuncu da değişiklik yapılamıyor nedir arkadaş ya? Böyle saçma bu kadar beyinsizce bahane olabilir mi bu adam 1 yıl oynamamış yapacaksın tabi ki değişiklik.

Bitti mi? Hayır tabi ki daha yeni başlıyor. Şimdi gelelim o "düşüş" yaptığımız dediği 1 yıl oynamayan adamın ne hale geldiği yalanına.
Agresiflik 13 > 15
Cesaret 15 > 18
Konsantrasyon 12 > 15
Karar verme 11 > 14
Liderlik 14 > 16

Ha bir de son olarak ekleyim sizin o bildiğim dediğiniz konuları ben bizzat kendim yazıyorum. Karşınızda kim olduğunu bilin ona göre konuşun. Hadi şimdi gidin bir kenarda ağlayın.