@perpetua, Beta ile full sürüm arasında bariz fark var. Beta yeni fm 16, full sürümü de yeniden fm 15'e benzetmeyi başarmışlar. Bu kadar beceriksiz bir yapımcı görmedim..
@perpetua, Beta ile full sürüm arasında bariz fark var. Beta yeni fm 16, full sürümü de yeniden fm 15'e benzetmeyi başarmışlar. Bu kadar beceriksiz bir yapımcı görmedim..
Maç motoru yine eski saçmalıklarına döndü.
En basit örneği, betadaki o güzelim isabetli ortalar yerini auta, kaleciye veya yan ağlara giden şutlara dönüştü. Bek oyuncuları yine betadaki gibi etkili fakat hareketleri değişti. Normalde çizgiye inmeden orta açın talimatı verdiğimde, oyuncular bunu aynen uyguluyordu. Fakat full sürümde yine kafalarına göre takılıyorlar.
" Hücum Ağırlıklı " ve " Yüklen" komutları adeta süs olarak konulmuş. Fakat betada yüklen talimatı verip birçok maçı çevirmiştim, en kötü ihtimal beraberlik almıştım. Fakat yine sevgili yapımcı abiler bunun da hakkından gelerek, taktiksel opsiyonlarımızı kısıtladılar.
Daha çok şey var, fakat şuan aklıma gelenler bunlar. Bir de; eğer taktiğinizi " Hücum Ağırlıklı" mentalite ile yaparsanız, gelen geçen tokatlıyor. Fakat abi ben 90 dakika olmasa da sahada basan, rakibe boşluk bırakmayan, hücum yapan bir takım istiyorum diyorsanız, en iyisi oyunu silin ve bidaha oynamayın. Çünkü, oyun buna izin vermiyor...