Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 198 sonuç

Konu: Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok para harcamışız bence tamam gelir çok üst düzeydi geçen sene ama gidecek oyuncular olabilirdi bence )

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    çok para harcamışız bence tamam gelir çok üst düzeydi geçen sene ama gidecek oyuncular olabilirdi bence )
    Harcama sebebimiz zaman zaman 4-3-3 sistemine dönüp bol pas yapan bir takım oluşturmaktı bu yüzden Maia'yı aldık yerli kalitesi de şu anda düşük olduğundan Arda ve Onur'u aldık hal böyle olunca masraflarda arttı

Sezona oyunun azizliğiyle başladık resmen 2 gün arayla Trabzonspor ve Tottenham Süper Kupa maçlarını oynamak zorunda kaldık

Trabzonspor maçında bazı kilit oyuncularımızı dinlendirdik maçın uzatmaya gitmesi isteyeceğimiz son şeydi neyseki Burak son dakikalarda yüzümüzü güldürdü...

Tottenham maçının 65. dakikasından sonra orta sahada fizik kondisyon diye birşey kalmayınca uzatmaların ilk yarısında tamamen taktik dehamla 3-1'i yakalasakta maç dramatik bir şekilde penaltılara gitti ve penaltılarda kaybettik

Lige yine çok iyi bir başlangıç yaptık... Takım tempolu oyunu ve kontratak futbolunu çok iyi uyguluyor. Ayrıca takımın çok güçlü olmasına güvenerek istediğimiz zaman oyuna hükmeden rakibe top göstermeyen sürekli pas yapan bir taktik üzerinde çalışıyoruz...

Ligdeki ilk maçımızda Sivasspor'u net bir skorla mağlup ettik...

Kayserispor deplasmanında üstünülüğü ele geçirdikten sonra pas oyununu denedik... Bu sisteme alışık olmamaza rağmen iyi işler çıkardık diyebilirim...

Bursaspor'u oyun olarak adeta ezsekte skora pek yansımadı

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Bence artık para harcamak yerine alt yapı ve tesislerinin üzerine yogunlasıp avrupaya oyuncu pazarlama işine gir. ben kendi kariyerimde öyle yapıp efsane antrenman tesisleri mükemmel alt yapı tesisleri muazzam genç yetiştirmeye kadar cıkardım 4 sezonda.. ticareti de unutma zevk katıyo kariyere..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Bence artık para harcamak yerine alt yapı ve tesislerinin üzerine yogunlasıp avrupaya oyuncu pazarlama işine gir. ben kendi kariyerimde öyle yapıp efsane antrenman tesisleri mükemmel alt yapı tesisleri muazzam genç yetiştirmeye kadar cıkardım 4 sezonda.. ticareti de unutma zevk katıyo kariyere..

Aslında altyapıya ve tesislere de önem veriyorum aslında ama bu benim ilk kariyer paylaşımım olduğu için bu tür detayları paylaşmayı unutuyorum tamamen Şöyleki:

Daha ilk yılımızda altyapıdan çok iyi 2 genç çıktı ama sanıyorum gelecek seneden itibaren daha iyileri çıkacaktır. Ben de fazla para harcamam böylece

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

bence transfer yapacagına bunları degerlendir baya saglamlar ..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

hocam calleri çok geliştimi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

özellikle alper çok iyiymiş bütün lig maçlarında görev verirdim zaten ligde artık çerez maçları oynarsın

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    bence transfer yapacagına bunları degerlendir baya saglamlar ..
    Oyuncu satışı yapmazsak artık transfer yok zaten kariyeri sonlandırmazsam önümüzdeki sezon şans vereceğim özellikle de Alper'e

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    hocam calleri çok geliştimi

Calleri ile beraber pek çok futbolcum gelişti Calleri geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 16 gol atıp Altın Ayakkabı'yı kaptı

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    özellikle alper çok iyiymiş bütün lig maçlarında görev verirdim zaten ligde artık çerez maçları oynarsın
    Alper'i sadece birinci dönem için Adana Demirspor'a kiraladım... İkinci dönemde ligdeki durumumuza göre geri çağırıp şans vermeye başlayacağım

Şampiyonlar Ligi'nde 1.Torbadan girdik kuraya ama 2. ve 3. torbada öyle takımlar vardıki bu kura lokum gibi bir kura oldu

Ben bu pas futboluna bayıldım ya rakip topla anca kendi sahasında oynuyor Benfica maçına dikkat lütfen daha sistemi tam benimsememize rağmen istatistikler çok iyi

Eskişehir'e karşı çok iyiydik ama gol yedik olmadık yere... Takım 1 gol yediğinde bile sinir oluyorum çünkü yediğimiz goller genelde çok saçma oluyor

Şampiyonlar Ligi 1. Hafta itibariyle liderliği aldık

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Takım çok iyi hocam.Şlde gruplara hiç 1.torbadan giremedim acaba nasıl bir his . Bruma ve Zivkovicinde profillerini atarmısın.

Takım çok iyi hocam.Şlde gruplara hiç 1.torbadan giremedim acaba nasıl bir his . Bruma ve Zivkovicinde profillerini atarmısın.

Ben de ilk kez birinci torbadan giriyorum. Açıkçası 2.torbada Bayern, Juventus, Dortmund ve Manchester City olunca yine bir gerginlik oluyor üzerimizde

Ben sana gelişen bütün futbolcuların profillerini atayım ama kıskanma

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bruma ve zivkoviç uçuruyodur kanatları

Bruma ve zivkoviç uçuruyodur kanatları

İkisi de hemen hemen her maç gol veya asist katkısı yapıyor ama Bruma pas oyununu bozuyor topu aldımı basıyor dribblingi

Bu yüzden bazen Lozano'yu bazen Arda'yı sola çekiyorum yedeğe alıyorum Bruma'yı yani sonradan oyuna soktuğumda da rakibin yorgun beklerini paçavraya çeviriyor

Hocam Harika sezon geçirmişsin Tebrik ediyorum. Taktiğin ile ilgili son yazını okudum onun üzerine giderek devam ettim şampiyonlar liginde dikiş tutturamadım Avrupa liginde yarı finali gördüm yarı finalde Bayern geldi elendim ne yazık ki. Oyunda Dikkat ettim galiba benim taktiğimi yapay zeka çözmüş tüm takımlar taktiklerine bakıyorum normal 4321 geniş ama benim maçımda şampiyonlar ligi, Türkiye ligi, Türkiye kupası kim çıkarsa çıksın karşıma bana karşı, 4411 yada 4141 dizilişiyle oynuyorlar. Haliyle zorlanıyorum Avrupa da istediğim başarıyı alamadım hala ama bu son taktiğine uygun taktikle çıkıyorum şuana kadar başarılı. Psg maçında ki direktifleri paylaşabilir misin acaba zahmet olmazsa karşılaştırmak için o maça çıktığın diziliş ve oyuncu rolleriyle çıkıyorum bende direktiflerini de görmek isterim hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

nasıl yeni sistemin taktik mantalite nedir biraz bahset oyuncularda çok çok iyi

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Hocam Harika sezon geçirmişsin Tebrik ediyorum. Taktiğin ile ilgili son yazını okudum onun üzerine giderek devam ettim şampiyonlar liginde dikiş tutturamadım Avrupa liginde yarı finali gördüm yarı finalde Bayern geldi elendim ne yazık ki. Oyunda Dikkat ettim galiba benim taktiğimi yapay zeka çözmüş tüm takımlar taktiklerine bakıyorum normal 4321 geniş ama benim maçımda şampiyonlar ligi, Türkiye ligi, Türkiye kupası kim çıkarsa çıksın karşıma bana karşı, 4411 yada 4141 dizilişiyle oynuyorlar. Haliyle zorlanıyorum Avrupa da istediğim başarıyı alamadım hala ama bu son taktiğine uygun taktikle çıkıyorum şuana kadar başarılı. Psg maçında ki direktifleri paylaşabilir misin acaba zahmet olmazsa karşılaştırmak için o maça çıktığın diziliş ve oyuncu rolleriyle çıkıyorum bende direktiflerini de görmek isterim hocam.
    4-2-3-1 Geniş sistemini kullanırken genelde verdiğim talimatlar böyle oluyor:

nasıl yeni sistemin taktik mantalite nedir biraz bahset oyuncularda çok çok iyi
    Yeni sistemde biraz sıkıntı var gibi oyuncular özellikle de bekler çok fazla ofsayta düşüyor... Çok sabırla ama seri pas yapmaya çalışıyoruz... Az ama öz pozisyona girip değerlendiriyoruz

Benfica galibiyeti sonrası aldığımız sonuçlar:

Topla oynama oranımız ve pas yüzdemiz çok iyi olsa da pozisyon üretmekte güçlük çekiyoruz o maçlardan biri de Başakşehir maçıydı...

Bazen de erken gol bulduğumuzda rakiple resmen alay ediyorz

Gent'in kanat akınlarını durduramasakta fazla gol atamayan takım 4 gol buldu üstelik Şampiyonlar Ligi'nde

Alanyaspor'a karşı bile üretken olamadık

Milan deplasmanı için kabul edilebilir bir skor elde ettik

Fenerbahçe'ye karşı maç genelinde topun kontrolü bizdeydi ama verilen saçma penaltı yüzünden beraberliğe razı olduk... Maçtan sonra basın toplantısında hakeme sövmediğimiz kaldı ama Federasyon haklı bulduğu için ceza yemedik

Yine kısır bir maç yine tek gol

Milan'a karşı topa hakim olmaktan ziyade daha direk oynayan bir anlayışla çıktık sahaya ilk dakikadan golü bulunca yine pas oyununa döndük 2-0'la net bir galibiyet aldık

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

2023 ün en pahalı futbolcusu senin kadroda acaba hangisi ?

2023 ün en pahalı futbolcusu senin kadroda acaba hangisi ?

Eğer bu ise yandık

Yoksa Calleri mi Söylemesi ayıptır. Bu yıl bonuslarla 60 MN Euro teklif geldi kendisine

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Eğer bu ise yandık

Yoksa Calleri mi Söylemesi ayıptır. Bu yıl bonuslarla 60 MN Euro teklif geldi kendisine

Tiago Maia hocam Psgde değeri 80 M

Tiago Maia hocam Psgde değeri 80 M

Profilini paylaşır mısın

Nesil
    2006
    Yer
    06

Default Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

Pas oyunu taktiğin çok yetenekli oyuncu ister . Vasat takımda 0-0 a abone eder o taktik

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Profilini paylaşır mısın

Buyur Hocam

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Pas oyunu taktiğin çok yetenekli oyuncu ister . Vasat takımda 0-0 a abone eder o taktik

Ligde çok iyiyiz bu taktikle ama Avrupa'da kazandığımız maçları zor kazandık o yüzden Avrupa maçlarında eski taktiğe dönmeyi düşünüyorum ta ki İniesta kalitesinde 3-4 topçu bulana kadar ki yeni transfer Maia da onlardan biri olacak anlaşılan.

Buyur Hocam
    Teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tempoyu bir yada 2 tık düşürürsen pas oyununda ofsaytlara etkisi çok oluyor
    ama üretkenlik çok düşüş garip olmuş

tempoyu bir yada 2 tık düşürürsen pas oyununda ofsaytlara etkisi çok oluyor
    ama üretkenlik çok düşüş garip olmuş

Tempo şu anda çok yüksekken bile üretkenlik sıkıntısı çektiğimiz maçlar oluyor tempoyu daha da düşürünce takım sadece pas yapıyor Üretkenlik sıkıntımızı çözmek için ileri uç oyunculara daha fazla özgürlük tanıdım bazı maçlarda faydası dokundu bunun

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde işler istediğimiz gibi gidiyor... Türkiye Kupası başladı ayrıca kariyerdeki son hedefimiz Dünya Kulüpler Kupası da başladı başlayacak

Aldığımız sonuçlar:

Erciyes'i kaliteli bir oyunla farklı bir şekilde mağlup ettik...

Trabzonspor'u resmen sahadan sildik... Kaleci degaj yapınca Chedjou'nun sırtına çarpan top gol oldu Gel de sinirlenme

Benfica'yla berabere kalarak grubu lider tamamlamayı garantiledik ama bizi çok zorladılar... Bu maçta geriye düşünce taktiksel değişikliğe gittiğimiz için topla oynama yüzdemiz düşük kaldı...

Kasımpaşa'ya karşı galip gelsekte saha zemininden midir nedir defanstan çıkarken çok top kaybettik bunlardan birinde rakip penaltı kazandı. Şanslıyız ki kalemizde Rulli var

Boluspor 1-0 la geçtiğimiz ender! takımlardan biri oldu...

Alper Şentürk'ü kiradan geri çağırdık ve daha fazla şans vermeye başladık ve şu anda muazzam bir ivme yakaladı 6 maçta 5 asistle takımın en çok asist yapan 3. oyuncusu durumunda Tabi bu performansla Barcelona'nın da dikkatini çekmeyi başardı bizim oğlan

Takıma bir İniesta lazım dedik Alper o göreve soyundu kaleciyle karşı karşıya bırakan paslar atıyor oyunun yönünü değiştirebiliyor.. Gent maçında da oyuna sonradan girip asistini yaptı maçı aldı adeta

Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde rakip Pumas'ı çok rahat geçtik

Dünya Kulüpler Kupasını da kazandık ve müzeyi tamamlama hedefimize eriştik genç yaşta emekli olup zirvede bırakmayı düşünüyorum artık ama karar veremedim bir türlü

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Sonuçlar çok iyi Alperide yeni inaesta yaparsak çok iyi olur

Sonuçlar çok iyi Alperide yeni inaesta yaparsak çok iyi olur

Olacak olacak şu anda en son paylaştığım profilinden daha iyi durumda ama biraz daha gelişince olmuş bu çocuk diyecek görenler

Ligde devre arasına girerken ilk mağlubiyetimizi Antalya'dan aldık...

Türkiye Kupası'nda bizim çocuklar yüzümü kara çıkarmadı

Bu arada Şampiyonlar Ligi son 16 kuraları çekildi orta halli bir kura çeksekte turu geçeceğimize inancımız tam

Ligde ve Türkiye Kupası'nda son durum şöyle :

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri