1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

nasıl yeni sistemin taktik mantalite nedir biraz bahset oyuncularda çok çok iyi

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Hocam Harika sezon geçirmişsin Tebrik ediyorum. Taktiğin ile ilgili son yazını okudum onun üzerine giderek devam ettim şampiyonlar liginde dikiş tutturamadım Avrupa liginde yarı finali gördüm yarı finalde Bayern geldi elendim ne yazık ki. Oyunda Dikkat ettim galiba benim taktiğimi yapay zeka çözmüş tüm takımlar taktiklerine bakıyorum normal 4321 geniş ama benim maçımda şampiyonlar ligi, Türkiye ligi, Türkiye kupası kim çıkarsa çıksın karşıma bana karşı, 4411 yada 4141 dizilişiyle oynuyorlar. Haliyle zorlanıyorum Avrupa da istediğim başarıyı alamadım hala ama bu son taktiğine uygun taktikle çıkıyorum şuana kadar başarılı. Psg maçında ki direktifleri paylaşabilir misin acaba zahmet olmazsa karşılaştırmak için o maça çıktığın diziliş ve oyuncu rolleriyle çıkıyorum bende direktiflerini de görmek isterim hocam.
    4-2-3-1 Geniş sistemini kullanırken genelde verdiğim talimatlar böyle oluyor:

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    nasıl yeni sistemin taktik mantalite nedir biraz bahset oyuncularda çok çok iyi
    Yeni sistemde biraz sıkıntı var gibi oyuncular özellikle de bekler çok fazla ofsayta düşüyor... Çok sabırla ama seri pas yapmaya çalışıyoruz... Az ama öz pozisyona girip değerlendiriyoruz

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri