1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Buca Avrupa Yolunda ( Sezon III )

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gecikme için kusura bakma lütfen. Başarılar dilerim şimdiden

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Gecikme için kusura bakma lütfen. Başarılar dilerim şimdiden
    Önemli değil teşekkürler

Fenerbahçe maçlarında beklediğimden çok daha sağlam savunma yaptık. Ve şans bizim yanımızdaydı.

İlk maç 51'de Can Velioğlu kırmızı gördü yine orta sahadan bir adam azalttık ve savunmaya ağırlık verdik. 71'de penaltı oldu. Eğer o penaltı kaçmasa halimiz nasıl olurdu bilmiyorum. Golü bir nevi oyun hatasıyla attık. Orta sahanın ilerisinden ceza sahasına kadar tek pres yemeden yürüyen Emre Şahin'in attığı ara pasında kaleci kaleyi terketti ve araya girmek isteyen savunma topu kayarak tekrar Emre'nin önüne bıraktı. Boş kaleye yuvarladığımız golle 1-0 galip geldik.

İkinci maçta ilk oyunda 2-1 kaybedip turlamıştım. O heyecanla kaydet yaparken crash yedik. Tekrar oynadığım 2 maçta bi gazla hücum oynayınca ayağımıza top vermediler. Üçüncü maça son kez olursa olur (olmasa muhtemelen tekrar denerdim Fener'i eledik boru mu) diye yine sağlam savunma yapan bir takımla çıktım. 1-0 biten maçta Peşi peşine gelen 2 kırmızı kartla 2 tarafta 10 kişi kaldı. 2-1 olduğunda takımı hücuma kaldırdım 2-2 yi bulduk ama kadroyu savunmaya çekemeden Nani cezayı kesti. Penaltılarda Ömer Kahveci'nin hakkını yiyemem. Penaltılarda topu tutmasa dahi köşeyi biliyor.

Trabzon maçında savunmalar sayesinde top oynanması yaklaşık 100 dk.. 2 penaltı golü haricinde pek heyecanlı bir maç olmadı. Zaten yapılan fauller ortada. Ama 2-1 olunca benim hatamla maçı resmen hediye ettik. ve skoru 12 dk'da 4-1 e getirdiler. İlk yıl böyle bir başarı istemesemde Avrupa Liginde olmak çok iyi olurdu. Mehmet yeni iyileşmiş kondisyon 70lerde.. Cumali ve Murat Akça'dan yoksunken yine de mücadeleden memnunum.

Beklediğim gibi açık ara zirveye oturduk. Altınordu'nun 81 puanlık şampiyonluk rekorunu kırdık. Gol krallığında kiralık forvetleri sonrasında oynatmadığım için geriye düştüler. Nazım'ı ikinci yarı yer yer yedek bıraktım. Savunma profili çok zayıf. Ama hücumda çok etkili.

Nazım Sangare şuan sözleşmesi bitecek durumda ama kararsızım. Sağ kanattan devşirdim hızlı adapte oldu..

Büyük takımlara karşı oynamak bir nebze daha kolay oluyor.. Ama PTT için büyük bir takım kurmak benim için zor olacak gibi.. Elimden geldiğince doğru bir transfer politikasıyla kadro kalitesini arttırmaya çalışıcam. Ama "Arsene Wenger Sendromu" bende mevcut. Para baymayı ve yıldızlar toplamayı sevmiyorum. Daha genç oyuncuları toplamayı seviyorum. Tabi cezasını yıl içinde kesiyorlar. Her oyunumda 2. yıl çok zorlu geçiyor bu sefer daha dikkatli olmaya çalışıcam.

Transferlere başladık gidenler gelenler hazırlık dönemini yarına kadar geçip 2. sezona başlıyacam. Yaptığımız bazı transferler çok verimli olsada bazıları hayal kırıklığı yaratacak gibi. Potansiyelleri beni şüpheye düşürüyor..

PTT için transfer önerilerinizi bekliyorum. Özellikle şutör ve duran top kullanan oyuncu olursa çok iyi olur.

Kullandığım taktikler ve talimalatları kurduğum kadroyla beraber paylaşıcam. Herkese iyi forumlar.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri