Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar..
Sezon sonuna doğru geldiğim kariyerimi hem sizinle paylaşmak hem de dayanışmayla ilerlemek istiyorum..
Sezon başında ki ücretsiz ve maaşsız kiralıklar sayesinde güle oynaya bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarı katılan kaliteli ve takımında mutsuz futbolcular sayesinde açık ara şampiyonluğa ulaştık.
Tam bir sıkı savunma takımı ve üstün kaleci performansları sayesinde geldik diyebilirim buraya.
1-2 lik Başakşehir maçında Dk. 90 'da Semih sahne alıp hayallerimizi yıkarken.
2-2 lik Başakşehir maçında 78 de 2. golü yedik. Devre arası takıma katılan Murat Akça 90+1'de hem bizim hem kendisinin 2. golünü attı. Maç berabere bitmese eleniyorduk. Son maçta 13 dakika ecel terleri döktürdüler bana. O 13 dakika Murat Akça'yı Pivot Santrafor olarak kullanıp tek stoperle oynadım.
Osmanlı'ya 4 atan forvetlerimiz PTT sonuncusu Giresun'u çok zor geçti.
Kayserispor çeyrek finalde Fener'i ilk maçta 3-1le geçtiğinde çok rahatlamıştım. Ama 2-0 alıp turladılar ve muhtemelen bizle sembolik bir maç oynayacaklar..
Türkiye Kupasında kullandığım taktik ve talimalar.. Emre ve Engin'in yeri değişecek. Özel talimatlarla beraber açık vermemek için çok pres yapmayan ve oyunu çok daraltan bir düzen kurdum. Kontrollü - Kontra arasında geçişlerle maç arasında pozisyonlar bulmaya çalıştık ve şuana kadar başardık.
Transferlerimiz.. Herhangi bir scout kullanmıyorum.. Raporlara, profil ve biraz da gönlümce yapıyorum transferleri.. Aldıklarım bunlar kaçırdıklarımdan söz edeyim.. Musa Çağıranla masaya oturup anlaşıp sonrasında iptal edip Caner Koca'yı aldım. Pişman olur muyum bilmiyorum ama hem takımına hem Musa'ya gelecek satıştan pay verince bize kar bırakacak bir alışveriş olmadı. Mehmet Güven, Galip Güzel, Mehmet Akyüz, İbrahim Kaş, İlhan Depe keza öyle..
Emre Güral ve Özgür Çek'e bütçe yetiremedim malesef. Maaşları çok uçuktu.
Oyun başında takımda ki 2 sağ beke bakınca bu yıl bitmez diyordum. Ama beklenmedik şekilde sağlam transferlerle zevkli bir yıl geçirdik.
Görünen kiralık transferlerin çoğu iptal edilip takımlarına erkenden yollandı.
Şampiyonluk sonrası bütün oyuncuları bi yokladım kulüplere öner için. Neler gelir diye. Bir oyuncu bana çok sürpriz oldu profil ve performansıyla transfer sezonu başlayınca paylaşıcam
Kursa gidemiyoruz bi türlü ama profilin son hali budur
Sezon sonu genel bir değerlendirmeyle oyuncular için raporlama yapıcam. Ve hedeflerden bahsedicem.
Engin Bekdemir ve İlhan Eker'in görünmeme sebebi cidden berbat performansları diyebilirim.. Verim alamıyorum.. Engin 2 yıllık kiralık yazı güzel geçirip seneye faydalanmayı umuyorum..
İlk uzun süreli kariyerim olacak diyebilirim hedef 20 yıl.
Yarın akşama kadar sezonu bitirip transferlere başlamayı düşünüyorum.
Sıkıntımız dünya çapında arama yapamıyoruz sadece ülke içiyle kısıtlıyız. Televizyondan açıp dahi izletmiyorlar.
19-21 Altı gözlem bilgi seviyemizi arttıracak personeller arıyorum.
Ciddi manada oyuncu ve personel bulmak zorluyor bizi.
Bilgi seviyesi yükselince takıma sağlam ve değişik bölgelerden gözlemci takviyesiyle ellerinde hazır gelen raporlardan faydalanmak amacım.
Onun haricinde Güney Afrika'sından Kolombiya'ya, Şili'den İsveç'e bir çok lig açık. Tek tek profil gezicez.
Maaş bütçesinde azalmaya gidebilirsek € 800 B anlık transfer bütçemiz var. Ve nerdeyse tek maç dahi oynamamış 21 Yaş Altında bekleyen yıllık toplam maaş € 200 B olan bir yığın adam.
Buca'yla başlayıp bitirmek gibi bir amacım yok. Sezon içinde Konya'da Aykut Hoca kovulunca başvurum olumsuz sonuçlandı. Muhtemelen Konya, Osmanlı ve ya Kasımaşa'dan en az 1'i düşecek.
Herkese iyi günler.. İyi forumlar.. İyi eğlenceler