Coric transferi olağanüstü. Başarılar..
Coric transferi olağanüstü. Başarılar..
Teşekkürler hocam sezon sonu kadroya tamamen katabiliriz
Forum canlı cenaze olunca sürekli güncelleme atası gelmiyor insanın, bi de kpss var anca düzene girip ilerleyebildik
Bedelsiz bir transfer olduğunu düşünürsek bizim için muazzam bir transfer oldu.. Bu politikayı son 1-2 yıl daha uygulayacaz sonrasında tutoring ve sisteme uygun sağlam abiler bulup takımı sisteme sokacaz az kaldı..
Yedek kaleci olarak kattık takıma oynatmadan böyle sattık oynatsak Muslera'yla takaslardık heralde..
Penaltı kaçırdığımız maçta son dakika golüyle kazandık.. Hemen soyunma odasına gittiler.
Çok üstün oynadık.. Ama ilk dakika golüyle boyun büktük...
"Banko diyorum kardeşim yaz Buca alt"
Fener bu kadar kötüyken yenemedik..
Galata şampiyonluğa oynuyor.. Biz çelme takmasak ne Beşiktaş ne Fener daha da yetişemezdi.. Son şansları yoksa Trabzonla kafaya oynarlar..
Zidane (Fenerbahçe) kadronun hakkını veremiyor.. Yıl için de teklif bekliyorum yine.. Masaya oturur, Buca yönetiminden ek bütçe isterim
Galatasaray'ın kadrosunu çok beğendim.. Mutlak favori olarak görünüyor..
Muazzam bir dikine oyun oynadılar.. Topu alan ya tam ileri pas ya da adam eksiltip güzel bir kontra oyunla maçı çevirdiler.. İçlerine Liverpool kaçmış muhtemelen..
Burdan idolüm Aykut Mourinho'ya selamlar..
AVRUPA LİGİ TÜRK TAKIMLARI
BİZİM GRUP LİNK
ŞAMPİYONLAR LİGİ TÜRK TAKIMLARI
Topluca Avrupa Liginde üst turlara gidicez gibi görünüyor.. Bir bizim durumumuz muallak..
Şuan taktik yapımıyla uğraşıyorum her maç ufak tefek değişikliklerle geliştiriyoruz.. Galatasaray maçı son maçımızdı ve oynanan oyundan çok memnun kaldım.. İşin savunma tarafını yaptığımızı düşünüyorum hücum için ufak tefek dokunuşlar yapıyorum.. Savunmayı aksatmadan minimum gol yiyerek ve maç kaybedecek bir sistem için az bir zaman kaldı..