başarılar dilerim![]()
Teşekkürler
Arkadaşlar biraz geç oldu ama oyuna döndüm.. İlk yarıyı bitirdim ve transfer sezonuna girdik.. Hikayeye ağırlık vermeye başlıyorum
Güzel bir başlangıç yaptık.. Sonrasında kiralıkları kesip ve kendi oyuncularımızı oyuna monte ettik.. Sonucu ;
Son 5 Lig maçında 4 beraberlik.. Ve herşeye rağmen 6 puan fark var rakiplerimiz gerçekten fos..
Yalnız bir rakip kalecimiz var ;
Sondre Rossbach14 Maç 2 Gol ( 1 ini biz attık ) Şuan Sivasspor'un mağlubiyeti yok.. Bizimle beraber namağlupler rövanşta birimiz kaybedicez elbet.. Sivasspor defans hattında çok extreme bir durum yok.. Ortalamalar ve profillerde..
1-1 biten ilk maç Rossbach şov yaparken Ömer jeneriklik yedi sağolsun..
Ve Bir Veda..
LİNK
Bundan sonra Evrim ve İbrahimle devam edecez performans ve ya profil olarak fark yok.. Ömer istenilenden çok uzak bir performans göstermesine rağmen uzun zamandır takip altındaydı.. Ve bizde şansını denemesi için ona yardım ettik..
Yenilmezlik serisi gayet güzel.. Darısı galibiyet serisine
Ve u 19 İskoçya Milli Takımının başına geçtik Türkiye A Milliler başvuruyu saniyesinde reddetti.. Milli takım kariyeride istediğim için bir başlangıç..
Grubumuz :
Transfer sezonundayız.. Kiralıklarla başarı gelse de oyuncu satışından para sağlayamıyoruz.. Sezon sonu katılması için yaklaşık 400 kişi bulduk aralarından seçim yapmaya başlayacam.. Transfer sezonu bitince detaylı bir paylaşım yapıcam..