-
Beyler bence transfer olayı kesinlike FFP kadar yapay zeka ile de alakalı. Oyunun maç motoru son zamanların en iyisi deyip duruyorum eyvallah ama yapay zekası da en kötüsü. Bir sürü saçmalığa denk geldim. Sadece Türk kulüpleri değil Bundesliga'da da efsane saçma transferler var.
Yukarıdaki arkadaşın dediği şey mesela. 33 yaşında 6 golü geçememiş adam Beşiktaş as forveti olmuş. İzahı yok.
Şenol Fidan ve Şenol Çorlu'nun 3 büyük takımla sürekli adlarının geçmesi. Cidden bir ara acaba Şenol Güneş yüzünden falan kaynaklanan bir bug mı var diye düşündüm bu hocaların sürekli istenmesi için.
FFP oyuna yansıdığı için transfer zorlaşmış olabilir ama Galatasaray bende ikinci sezon hiç transfer yapmadı. Ne kadar gerçekçi?
Küme düşme olaylarına hele hiçbir şey diyemeyiz. İzahı yok.
Bu konuda bizim araştırmacıların da yapabileceği bir şey yok. Yapay zeka oyunda çok sıkıntılı olmuş.
Hadi son bir örnek vereyim. Schalke 04'e Carlos Vela'yı aldım. Bir sezon idare etti beni. Sonra Leverkusen'deki Julien Brandt'ın büyük bir takıma gitme durumu oldu. Leverkusen de gözünü Vela'ya dikti. Buraya kadar süper. Sonra Brandt Leverkusen'de kaldı ve adamlar Vela'yı unuttu gibi. Hala süper. Şimdi çıldırdığım kısım geliyor. Vela niye benim kariyerime engel oluyorsun dedi. Ben de sana gelen teklif yok nasıl satayım dedim. Ertesi gün takımın yarısı bana gelip sitem etti. Vela'ya sebep bana hesap soruyorlar. Vela'ya mı ne oldu? En son gittiği Bordeaux'da Ligue 1'de küme düşmemeye oynuyor. Başka teklif gelmedi. O kadar uğraştım sözleşme yenilesin diye. Kabul de etmedi.
Mesaj Yetkileri