Muslera'nin imza parasi yok. Bu sezon sozlesmesi 3.575 milyon Euro net. Ustune %15 vergiyi ekleyince oyunda gordugun maasi buluyorsun.
Muslera'nin yuksek maas istemesi, tahminen, kadro kalitesini kendi kalitesinden dusuk gormesinden kaynaklaniyor.
Imza parasinin eklenmesi sadece bizim yaptigimiz bir sey degil.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=1254892-Takımların finansal yönleri ne kadar gerçekçi yapılıyor dünyada ve bizde karşılaştırmak gerekiyor. Biz kendi yönettiğimiz kulübü borç batağından çıkarıyoruz bir şekilde ama yapay zeka bunları yapamadığı için Fenerbahçe ve Beşiktaş 2. senemde küme düşme mücadelesi verdi. İlk sene ilk yarı 15 puan fark yaptığım için kendi kendime eğlence çıkarıp yeni taktikler denedim ve iğrenç gitmeme rağmen 62 puanla şampiyon oldum. Bu kadar kötü ve mücadelesiz olmamalı bu lig.
62 puanla sampiyon olabildiysen, lig fazla mucadeleci anlamina gelmiyor mu? Ozellikle buyuk kuluplerin diger takimlara puan kayiplarini goz onunde bulundurursak.
Hangi listeler? Bruma 22 yasinda. Belki de artik genc kategorisine girmiyor olabilir?3-Oyuncu ratingleri için zaten sürekli şikayet ediliyor ve hepsine bir açıklama yapılır onun için isim isim girmek istemiyorum ama Bruma şu an yapılan hiç bir "FM 2017 en iyi genç kanat oyuncuları" listelerinde ilk 20'de görünmüyorsa orada bir yanlışlık vardır.
Net ornekler alabilirmiyim?4-Türk teknik direktörlerin çok çok düşük yapıldığını düşünüyorum bu da takımların kötü gitmesinde bence bir etken. Avrupada en kötü en vasat teknik direktörlere bile 13-15 teknik bilgi veriliyor doğrudur yanlıştır bunu tartışmıyorum ama bizde de en azından Süper ligde takım yöneten teknik direktörlerin taktik bilgisi ve adam yönetimi 5-6 olmamalı. Ligimizi bu kadar da küçümsemeye gerek yok. Küçümsüyorsanız, haklı olsanız bile bu oyun ve bizim zevkimizi de göz önünde bulundurmanız gerekiyor.