Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

DeDe antrenorlere demedigimiz birakmadik zaten . Avrupa maceralarina gelince oynamiyorlar oynayamiyorlar suclu kim o da bilinmiyor.

Bu arada Saat 00:00 da Telegol var
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hep kural hep kural..
    birazda tribünün güzelliklerinden bahsedelim dimi ama

dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

fifa.com'daki oyun kuralları metninden anladığım kadarıyla..

Bir oyuncunun aktif olması için, ya topla oynaması, yahut topla oynayabilecek bir rakip oyuncuya hareketleriyle engel olması (görüş açısını kısıtlamak dahil) gerekiyor..
    Ayrıca hatırladığım kadarıyla yakın zamandaki bir seminerde geçen şöyle bir ifade var, az önce bir yerde daha karşılaşınca hafızam depreşti: "Aktif alan yoktur, aktif oyuncu vardır".

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdi önce Telegol'e...
    Sizden bir ricam var..bu gece o ekran şebeleklerini izleyip reyting yaptırmayın..
    İkinci olarak..tartışmamız gereken şudurki..dostuğu unuttuk..Elele gtmemiz gereken maçlar yerien net ortamında klavyede bile birbirmize gerilen maçlar haline getirdik futbolu..
    ve üçüncüsü lütfen burda Futbol konuşalım..
    Taktik konuşalım..Hocayı takıma müdehalesini,takıma verdiklerini veremediklerini konuşalım..
    vay 5 leriz üçleri..sokağa çıkmazsınız gibisinmden değil..
    Dostluğu unutmadan..
    bu rada yaşattıkları tribün güzelliklerinden ötürü FB taraftarını kutluyorum(erenin resimlerine bakarak)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    fifa.com'daki oyun kuralları metninden anladığım kadarıyla..

Bir oyuncunun aktif olması için, ya topla oynaması, yahut topla oynayabilecek bir rakip oyuncuya hareketleriyle engel olması (görüş açısını kısıtlamak dahil) gerekiyor..
    Ayrıca hatırladığım kadarıyla yakın zamandaki bir seminerde geçen şöyle bir ifade var, az önce bir yerde daha karşılaşınca hafızam depreşti: "Aktif alan yoktur, aktif oyuncu vardır".
    e öle diyelim bakalım..Tuncay o pozisyonda pasif mi sence ? ? ?
    neyse futbol konuşalım demiştim az önce dimi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İzleyemedim ki daha, elbet bir kanalda rastgelecek.

Yetişemiyoruz hızına milletin ne yapalım, fifa.com'dan bahsedilince bakayım dedim, o ara konu kurallardan çıktı, futbola döndü, ondan çıktı tribün güzelliklerine döndü, hatta bi ara ağız dalaşı da olmuş..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DeDe View Post
    şimdi önce Telegol'e...
    Sizden bir ricam var..bu gece o ekran şebeleklerini izleyip reyting yaptırmayın..
    İkinci olarak..tartışmamız gereken şudurki..dostuğu unuttuk..Elele gtmemiz gereken maçlar yerien net ortamında klavyede bile birbirmize gerilen maçlar haline getirdik futbolu..
    ve üçüncüsü lütfen burda Futbol konuşalım..
    Taktik konuşalım..Hocayı takıma müdehalesini,takıma verdiklerini veremediklerini konuşalım..
    vay 5 leriz üçleri..sokağa çıkmazsınız gibisinmden değil..
    Dostluğu unutmadan..
    bu rada yaşattıkları tribün güzelliklerinden ötürü FB taraftarını kutluyorum(erenin resimlerine bakarak)
    Ayrıca beni bi kere daha kutla ki Fenerbahçe taraftarı Minimum derecede KÜFÜR etti..İşte arkadaşlar bu maç Küfürün tribünlerde nasıl sona erdirildiğinin belgesidir.Çatlak bi kaç ses hariç ( Ulan açık tribün bileti bile 45 YTL' idi 45 milyon veren adam küfreder mi demeyin bana ki maraton ve fenerium tribün biletlerini söylemiyorum)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Belirtmeden geçemeyeceğim maçta beni taraftar açısından üzen tek şey..NObre olayı
    Nobreyi çağırdılar nobre gülerek geldi ama dönüşte suratı elli beş karıştı
    sanırım nobreyi çağırıp ıslıkladılar..bi arkadaşın iddası da büyük kaptan nobre büyük hain nobre gibilerinden tezahüratlar olduğu..
    Diyeceksiniz ne bu kin felan sorun şu ki bjk ye gitmesi değil..
    imzayı zaten haftalar önceden atmış olması yani takımının şampiyonluk maçında oynuyor hüsran yaşıyoruz ve 3 gün sonra beşiktaşa gidiyor
    büyük rica benden başka yorum yapmayın nobre hakkında tartışma çıkmasın

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Belirtmeden geçemeyeceğim maçta beni taraftar açısından üzen tek şey..NObre olayı
    Nobreyi çağırdılar nobre gülerek geldi ama dönüşte suratı elli beş karıştı
    sanırım nobreyi çağırıp ıslıkladılar..bi arkadaşın iddası da büyük kaptan nobre büyük hain nobre gibilerinden tezahüratlar olduğu..
    Diyeceksiniz ne bu kin felan sorun şu ki bjk ye gitmesi değil..
    imzayı zaten haftalar önceden atmış olması yani takımının şampiyonluk maçında oynuyor hüsran yaşıyoruz ve 3 gün sonra beşiktaşa gidiyor
    büyük rica benden başka yorum yapmayın nobre hakkında tartışma çıkmasın
    Kendi takımım için konuşuyorum,iyi oynayamadık ama kadıköydeki her maçta olduğu gibi yine iyi mücadele ettik.Onun dışında söylenicek bir şey yok zaten.
    Neyse futbolla alakasız kısmı sildim.
    Birde tümeri anlamadım neden herkese tekme atmaya,çift dalmaya çalıştı?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Kendi takımım için konuşuyorum,iyi oynayamadık ama kadıköydeki her maçta olduğu gibi yine iyi mücadele ettik.Onun dışında söylenicek bir şey yok zaten.
    Neyse futbolla alakasız kısmı sildim.
    Birde tümeri anlamadım neden herkese tekme atmaya,çift dalmaya çalıştı?
    kareografi olm işte.. dhaa ne her maçta yapıyor gerçi bizim tribünler ama
    Tümer olayına gelirsek biz ona güzel türkçemizde HIRS diyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya insanın siniri geçince futbolu konuşmaya başlıyor.Uzun yazıcak hal kalmadı,çok yoruldum sabahtan beri ama ufak birşeyler yazayım bari,
    Fenerbahçe'de tümer hiç oynamadı,Appiah çok kötüydü.Neden Deivid oynadı Kezman oynamadı hala anlamış değilim.
    Beşiktaş'ta Jose Kleberson her zamanki gibi çok kötüydü.Ya hocaların bence özellikle Zico'nun hem oyuncu tercihleri hemde taktiği kötüydü.
    Neyse son FB - BJK derbilerindeki zevki alamadım ben.
    Birde staddaki 2000 küsur Beşiktaş taraftarına teşekkürler.90 dakika bağırmaya çalıştılar,fenerbahçe taraftarı ıslıkla susturmaya çalıştı ama bir müddet sonra onuda bıraktılar.

Maçı doğru düzgün izlemedim, yorumları okuyacak gücüm yok ama biri bana şu açıklarsa çok sevinirim.

(Belki geçmiş sayfalarda açıklayan biri vardır ama okumaya üşeniyorum..)

Nobre niye Beşiktaş takımının kaptanı olarak çıktı? Bu adam Türkçe biliyor mu? Bu adamın takımı maça hazırlayıp, maç içinde takımı motivasyon açısından en üst noktaya ulaştıracak bir kapasitesi var mı? Hayır 2 günlük adam kaptan oluyorsa o zaman benim kaptanlık görüşüm farklı. Yoksa göndermeler mi vardı?

13. Default

Fb 0-Beşiktaş 0 (Maç özeti )

indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/4177073/fb0_BJK0.rar.html

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

maçın özetini seyrettim bu yüzden tam bir fikir oluşmadı aklımda ama bu maç hakem için iki gömlek fazlaydı ve kaldıramadıda zaten ayrıca ah rico ah atsan o golü şimdi taaftarla aran süper olacaktı ama olmadı iki takımada kısmet değilmiş üç puan ayrıca tigana gitsin diyoruz ama son iki seneye göre takımda bir toparlanma var en azından 14.hafta hala şampyonluk yarışındayız erkenden kopmadık yarıştan buda bizim için bir gelişme tigana kalsın diyorum istikrar şart diyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben daha izleyemedim özeti berabere bitmiş inşallah bundan sonra beşiktaşım için daha iyi sonuçlar alır tigana hala istediğimiz gibi oynatamıyor takımı gitsin mi kalsın mı soru işareti hayırlısı olsun diyelim

Del Piero_10 Misafir

pozisyonlara baktıktan sonraki yorum

fenerbahçenin golü gol ancak süzülmesi zor pozisyon
    ayrıca 3 kırmızı kart es geçilmiş,appiah'ın zaten 3 kere atılması gerekirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

abi ben şunu anladım asla bir fenarbahçeliyle tartıimayacaksın...at gözlüklerini çıkarıp objektif bakamıyorlar...

eren tümer kaç kere çift daldı.hırs demişsin...allah aşkına bari sen yapma bunu ya.çift dalmanın neyi hırs ya?appiay ve tümrin her hareketi resmen sakatlamaya yönelikti.appiah her pozisyonunda kart görmeliydi...takılmışsınız ofsayte...bunları niye konuşmuyorsunuz ki?gol bence ofsayt değil.yanlış görmüşüm söyledim...ama bence fenerin maçı 11 kişi tamamlaması hata.hatta ilk yarıyı...

captain gazeteler ofsayt hakkında yorum yapar okuyun demişsin...buyur:

akşam-bülent yavuz...
    Derbi, Vedat Yüksel için zor bir sınavdı. 4.5'tan 5 gibi not arasında kaldı. Faullerin çoğunu es geçti. Özellikle de en önemlisini. Asıl verilmesi gerekenleri atladı gitti.........
    Alper Ulusoy'un kaldırdığı altı bayrağın beşi doğruydu. Bir tanesi golle sonuçlandı, o da maalesef yanlıştı. Deivid'in golü UEFA normlarına göre goldü.

milliyet-rıdvan dilmen
    Vedat Yüksel iyi bir hakem. Ama o da oyuncular gibi kötüydü. Faullerde kararsızlıklar içindeydi. İki takımdan biri gol atacak diye ödü koptu.

atıf keçeci-fanatik
    Bu maça hakem Vedat Yüksel’i tayin etmek, MHK’nin kendisini inkar anlamındaydı. 7 FIFA hakeminden birini bu maça atamamak çok düşündürücüydü. Deivid’in sayılmayan golü, Lugano ve Appiah’a gösterilmeyen kırmızı kartlar, maça damgasını vuracak nitelikte pozisyonlardı.

güven taner-fanatik
    ilk yarıda Lugano’ya kırmızı gösterebilirdi diye düşünüyorum.

yemen ekşioğlu-fanatik
    Dün gece Appiah, Tümer, Tuncay, İbrahim Akın ve Nobre, Vedat Yüksel’in toleransı ile sahada durdular. Yüksel’in bir de takdir hakları var ki, çok ayıp. 44’te Appiah, 53’te Tümer kırmızı kart görmeliydi.

erman toroğlu-hürriyet
    bu ağırlık sahaya yansımazsa bunun sorumlusu teknik adamdır. İlk yarıda yardımcı hakem Ulusoy, 6 tane ofsayt kaldırdı hepsi doğruydu.

ziya şengül-star
    Maçın başında Deivid’in sayılmayan bir golü vardı. Futbolun kitabı, ‘Bu pozisyon ofsayt değil... Golü ver’ der... Yardımcı hakem, yanlış pozisyon alıp orta hakem Vedat Yüksel’i yanıltmış, böylece nizami gol güme gitmiş ve Fener’in 2 puanı uçmuştur!

Hep hakemin gündemde olmadığı bir maç izlemiş olma isteğinde bulunduk. Ama biz hangi istek ve arzuda olursak olalım, hakemlerimizin çok önemli ince kararlarda yanlışlarını gördük. Örneğin; Appiah’ı izlerken hep yüreğim ağzıma geldi. ‘Terminatör’ gibiydi. Ne zaman ikili mücadeleye girse, rakip futbolcuları kristalize edip dağıtıyordu. Bu kadar sert ve faule yatkın futbolcu, bir gün ya kendi ayağını kırar ya da rakip futbolculardan birini hastanelik eder. Dün Appiah, her ikili mücadelesinde sarı veya kırmızı kart alması gereken hamlelerde bulundu. Vedat Yüksel de, ne yazık ki, Appiah’ın hareketlerini ya görmedi, ya da görmek istemedi!

selçuk yula-pas fotomaç
    Vedat Yüksel ilginç kararlar verdi. Önder eliyle itiraz ettiği için kartını haklı olarak gösterirken, kendisini resmen her iki eliyle silkeleyen İbrahim Akın'ın suratına boş boş bakan adamdı

ahmet çakar-sabah
    Hakem Vedat Yüksel tüm iyi niyetine rağmen kötü bir maç yönetti. Hem sonuca etkili hem de etkisiz çok yanlış yaptı. Deivid'in ofsayt diye iptal edilen golü yanlış. Deivid Beşiktaş savunmasıyla aynı hizada. Ve ilk yarıda Lugano'nun mutlak atılması lazım.Rakibinin sırtına basıyor.

buyrun bakalım...sadece ofsayt mi var verilmeyen?

dediğim gibi fenerin bu maçı 11 kişi tamamlaması mucize...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cogu golun gercekten gol odugunu soyluyor lugano atilabilirdi

dün telegolü izledim.fenerbahceden tümer,appiah ve lugano atilmaliydi.55.dakikada fenerbahce 8 kisi kalmisti.ayrica fenerbahcenin ofsayti icinde golü verse de vermesede kimse karisamaz dediler.eger fenerbahce 55.dakikada 8 kisi kalsaydi besiktas o macta tarihi farka giderdi.ama hakem adnan aybabanin dedigi gibi korkaklik yapti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kimi terminatör dedi kimi testere 4ün fragmanı
    bakalım adaletli(!) makamlar görüntülerden (aynen bizde olduğu gibi) yola çıkarak cezayı kesebilecekler mi

ayrıca Eray nobreyi sormuşsun bende merak ediyordum gazetede yönetim tarafından istenildiği motive amaçlı filan olduğu yazıyordu

Derbiye yakışmayacak bir maçtı. İki takım da galibiyete oynamadı. Özellikle Zico, çok yanlış bir 11 sahaya sürdü. Buradan da gördük ki, Zico Beşiktaş'ı iyi analiz edememiş. Fenerbahçe'nin bu maçı mutlak kazanması gerekirdi, zira Beşiktaş'ı yarıştan çıkarmalıydı. Galatasaray ve Trabzon maçlarını kazanamazsa Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında işi zor olacak gibi görünüyor.

Ofsayt pozisyonuna gelince, bence bariz bir goldü, Deivid'in golünü yediler. Pasif ofsayt, aktif ofsayt vb. her şeyi araştırdım, hakemlik sınavını geçmiş ve hakem olma yolunda ilerleyen, elinde kural kitabı olan ve bir yan hakem olan abime pozisyonu sordum, kendisi de ofsayt değil dedi. Ayrıca kimse burada söylememiş, ben söyleyeyim: Yan hakemin o pozisyondaki yerine dikkat edin. Yan hakem pozisyonda köşe gönderinin orada, pozisyon ise altıpas çizgisinin orada. Hakemin yeri tamamen yanlış. Hakem nasıl ofsayt kararı verebiliyor? Yerinde mi ki "bu pozisyon ofsayttır" diyebiliyor. İlginç...

Bu ofsayt pozisyonu maçın başlarında oldu. Fenerbahçe bu pozisyondan sonra golü bulmalıydı, ama bulamadı. Bence bu pozisyon bahane edilmemeli. Hadi son dakika olur pozisyon, dakika 90'da bariz gol atarsın ama hakem iptal eder, o zaman çıldırırsın. Ama daha dakika 10'da olan pozisyon, önünde 80 + 5 dakika varken hakem bahanesine sığınmak yersiz. Fenerbahçe 85 dakika içinde golü bulmalı ve Beşiktaş'ı yenmeliydi. Nitekim pozisyon da buldu az da olsa, fakat değerlendiremedi.

Nobre'nin kaptanlığı konusunda ermoon'a katılıyorum. İbrahim Üzülmez'in yerinde olsam kendime bir hakaret olarak algılardım bu kaptanlık mevzusunu. Daha 14-15 maç forma giymiş, yabancı uyruklu, 2.5 yıl ezeli rakip Fenerbahçe'ye hizmet etmiş bir adamın kaptan olması şaşırttı beni. Tümer'in kaptan olması nasıl imkansızsa, Nobre'nin de kaptan olması imkansız diye düşünürdüm; fakat yanılmıştım. Yarın öbürgün Runje, Delgado, Ricardinho falan da kaptan olur sanırım. Bir maçlık kaptan da olmaz zaten, ilk kez BJK'de gördüm bunu. Yönetim tarafından 3-4 kaptan belirlenir, onlar kaptan olur. Fenerbahçe'de Ümit Özat, Tuncay, Semih ve Volkan kaptanlardır. Sen gidip Deivid'e kaptanlık verirsen bu dört isime hakaret etmiş olursun. Beşiktaş gibi köklü bir kulübe yakıştıramadım açıkçası.

Futbol konuşalım denmiş burada, ama futbol konuşamıyoruz malesef, zira ortada futbol dışında her şey vardı. Ofsayt, sert oynama, kaptanlık mevzusu vb.

Umarım FB-GS derbisi böyle olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    dün telegolü izledim.fenerbahceden tümer,appiah ve lugano atilmaliydi.55.dakikada fenerbahce 8 kisi kalmisti.ayrica fenerbahcenin ofsayti icinde golü verse de vermesede kimse karisamaz dediler.eger fenerbahce 55.dakikada 8 kisi kalsaydi besiktas o macta tarihi farka giderdi.ama hakem adnan aybabanin dedigi gibi korkaklik yapti
    Hakeme zaten kimse karisamaz oyuncuyu atsada olur atmasada bu yoruma gore
    Comandante bak cogu gole gol demis
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o zaman beşiktaş'tan da adam atmak gerekir i.akın sürekli itiraz i.toraman alez'e arkadan çelme,tekme karışımı 2 kırmızı kartta beşiktaş'ta var eğer bir derbide bu kadar kolay kart çıkartsaydı maçın sonu gelmezdi

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Futbol konuşalım denmiş burada, ama futbol konuşamıyoruz malesef, zira ortada futbol dışında her şey vardı. Ofsayt, sert oynama, kaptanlık mevzusu vb.
    Bu dediklerin Matematik alanına mı giriyor acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Hakeme zaten kimse karisamaz oyuncuyu atsada olur atmasada bu yoruma gore
    Comandante bak cogu gole gol demis
    abi hala gol diyon yaaa=)=) ben de gole gol dedim...bence de gol...başta ofsayttı dedim ama sonra düzelttim...izleyince olmadığını gördüm...golünüz yendi ona lafım yok...ama bu maçı fener 11 kişi tamamlamamalıydı...hatta ilk yarıyı 11 kişi tamamlamamalıydı...demek istediğim bu yani captain...

izlediğim en zevksiz derbiydi son dönemlerde...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post
    abi hala gol diyon yaaa=)=) ben de gole gol dedim...bence de gol...başta ofsayttı dedim ama sonra düzelttim...izleyince olmadığını gördüm...golünüz yendi ona lafım yok...ama bu maçı fener 11 kişi tamamlamamalıydı...hatta ilk yarıyı 11 kişi tamamlamamalıydı...demek istediğim bu yani captain...

izlediğim en zevksiz derbiydi son dönemlerde...
    Tamam comandante diger sefere atar hakem artik Bana gore 2 tarafada yaramayan bir skor meydana cikti. Birde gazetelerin hepsi bu mac cok gollu olacak beraberlik gibi bir ihtimal fln yok diyorlardi sonuc onlarida yalanladi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Maçın kalitesi düşüktü ama mücadele güzeldi.. BJKli ark ile yanyana olunca saldıran da olmadı bize Ben dedim galibiyeti biz kaçırdk malum gol verilmedi, o dedi biz kaçırdık volkan devleşti..Hatice güzel diil boşverin çok da önemli diil. Neticeye bakınca 0-0 Tebrikler GS
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ulumeme ne kastettin abi yani?
    abi sana boşuna o sapık demiyoruz o foto ve sonunda işte bi kanıt daha ulu''meme'' haa oda güzel

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

serhat siz adamı dinden imandan çıkarırsınız olum yaaa=)=)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    abi sana boşuna o sapık demiyoruz o foto ve sonunda işte bi kanıt daha ulu''meme'' haa oda güzel

bi siko diyo bi ulu meme diyo var bunun altında bişey
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri