bak güzel kardeşim sana kardeşim diyorum çünkü benden çok ufaksın ne kadar anlarsın bilmiyorum ama benden sana bir abi tavsiyesi ilk önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğrenmen gerekiyo sırf bu sitedeki konuşmaların için geçerli değil yaşadığın ve yaşayacağın tüm hayatın için gerekli bu sen bu konuşmalarınla biyere varamayacağını biliyosundur bence ama ben senin yaşına veriyorum biraz daha terbiyeli ve edepli olmanda yarar var kaldıki burda çeviri yapan insanların ne sana ne bana nede diger uyelere bir çeviri yapma zorunlulugu vardır çevirirler kendi oyunlarında kullanırlar ama onlar bizide bir nebze duşunerek bizede yardımcı olmak amacıyla böle bir fikir ve duşunce içine girmişler ben onlara burdan teşekkur ediyorum senide yukarıda dedigim gibi terbiyeli ve adaplı olaman dileğiyle kelimeleri bitiriyorum
NOT : eğer sana bu söğlediklerimle alakalı bir problemin varsa bana özel mesaj ata bilirsin burda kimse ne senin uşağın nede sana bi iyilik veya çıkarları doğrultusunda bişeyler yapmak zorunda