fenerbahçe 8000, galatasaray 7500Originally Posted by aras886
farketmez sonuçta kimseye bi zararı yoq.Originally Posted by perpetua
ben o futbolcular aklıma ilk gelen futbolcular oldukları için yazdım. aklıma alex geldi ama 161 i kesinlikle haketmeyen bu futbolcunun 150 üstü almayı bile bana göre haketmiyor. şimdi tekrar düşündüm we appiah, mondragon en üstte.Originally Posted by perpetua
ardından song, ricardinho, kezman . onlardan sonra ceyhun, yusuf, alex, arda, delgado, ümit karan, rüştü, ilic, tuncay, önder, bobo, tomas, gökhan zan, aurelio, sabri, mehmet yozgatlı, orhan ak, hasan şaş vs. vs. sıralama bana göre bu şekildedir bikaç kişi daha eklenebilir. ayrıca galatasaray şamp liginde ikinci turu hakettiğini düşünüyorum. maçları izlememiş olmalısınliverpoolu ne hale soktuumuzu herkes gördü. hakemin wermediği bir de penaltı wardı. ilk bordo maçında doğru iki takımda birbirine net bir üstünlük sağlayamadı. ama biraz şansımız olsaydı o maçı kazanırdık. ikinci psv maçında o kırmızı kart olmasaydı we o pozisyon gol olsaydı sizce o maçı galatasaray çeviremezmiydi. ilk psv maçı da mağlubiyeti hiç ama hiç haketmedik. ayrıca geretsi başarılı bulmama rağmen takımın başında lucesku olsaydı bu takım bu halde olmazdı. çünkü lucesku hem bişiler biliyor yani basit bir t.d. dil. üstüne birde lucesku şanslı bir hocaydı. bu takım o gruptan çıkamaz düşüncesi saçma. yalnız fb ilk randers maçında türkiyeye rezil oldu. sadece 4 prof futbolcuya sahip olan bi takıma karşı nerdeyse malup oluyodu. ayrıca necati şu an formsuz olabilir fakat mutlaka formu düzelecektir.
bakın ben anlatamıyorum galiba. o bahsettiğiniz takımların hepsinin başarısı war şamp. olmasa bile. uefa kupasını kazanmış tek türk takımı galatasaraydır, bunu oyunda değiştirebilirsiniz fakat tarihte değiştiremezsiniz bu takımın seneye üç takviyeyle avrupada şampiyon bile olabileceğini düşünüyorum. bu takımda bu potansiyel war.Originally Posted by perpetua
hagi bu takıma para için gelmedi bu takımı ŞAMPİYON YAPAN HAGİ DEĞİLDİR. haginin gelme nedeni bu takımdaki potansiyeli görmesidir. bu takımın şampiyon olabileceğini kendisi de buna katkı yaparak kariyerini canlandırmak istemiştir. popescu da yavaş yavaş başarılı olan bir avrupa kulübüne gitmek istemiştir tabikide. bu futbolcular takımı şampiyon yapmamıştır fakat katkıları önemsenmeyecek kadar küçük değildir o takımın bütün futbolcularını galatasaray yıldız yapmıştır. hagi o yaşa geldiinde barcelonada bu yaşta ilk 11 de oynayamayacağı daha yetenekli oyuncular olduu düşünüldüğü için galatasaray gibi potansiyel bir şampiyon kulübe gitmiştir. anelkaya paranın ucunu göster senin köpeğin olmazsa bütün dediklerini kabullenicem.Originally Posted by perpetua