Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by aliper View Post
    ben 7.0.2 yukledim actim ama hic bir degisiklik olmadi kadrolar ayni yeni transferler yok bu kom=nuda yardimci olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor
    Oyuna başlamadan database seçimi yaptığın yerde 7.0.2 yi seç.

indiriyorum inşallah sigames bu sefer bizi haya kırıklığına uğratmamıştır

birşey sormak istiyorum Türkiye Datasını hem kendiniz yapıp hemde olan yüzlerce hatayı kendinizin yapıyor olması ironik deilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bence sakatlıların çok olması daha ii gerçekteki gibi kadroda rotasyona ihtiyaç duyoruz yedekler oynuyor sakatların sayesine

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Ben bu yamayi yuklemiyecegim cunku hic bir degisiklik yok

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Opeque View Post
    birşey sormak istiyorum Türkiye Datasını hem kendiniz yapıp hemde olan yüzlerce hatayı kendinizin yapıyor olması ironik deilmi?
    Nereden baslasam ki....

Ilk olarak yapici bir elestiriniz varsa, bunu acilmis konu altinda bildirmenizi rica ederim. Yukarida yazdiginiz yikici elestirilerinizi ise kendinize saklayin. Arastirma'yi gelistirmek yerine sizinle laf dalasina girmeye kimsenin ne niyeti olur, ne de zamani olur.

Ikinci olarak, 7.0.2 yamasi ile belki de son 5 senedir gerceklesmemis bir ilerlemenin son 4 ayda kurulan yepyeni bir ekibin SI games'in verdigi sure olan toplam 2 haftada gerceklestigi goz onunde tutulursa, hatalarin miktarindan daha ziyade hata miktarinin ne kadar azaldigina bakmak daha dogru olur.

Uc.... vertabanini guncellememe sorunu sadece Turkiye'de olan bir sey degil. Bir cok ulkede benzer sorunlar, hatalar, eksiklikler ve tutarsizliklar var ve elestiren bir cok kisi var. Hatalarin nedeni arastirmanin son 5 senede cok buyumus olmasi. Elestirilerin cogalmasinin nedeni de futbol'un televizyon ve internet sayesinde cok daha yakindan takip edilebilir bir hale gelmesi. 5 Sene once bilgilere ulasmak bu kadar kolay degildi. Cok genis bir arsiv'e sahip olmayan bir kisi bir futbolcunun boyu ve kilosu'na bile ulasmasi zordu. Simdi iki kere tiklayip ulasilabiliyor bu bilgilere.

Erisilebilen bilgi miktarinin cogalmasi ve SI games'in ve oyunu oynayanlarin arastirmacilardan beklentilerinin fazlalasmasi nedeniyle 5 sene once mumkun olan kucuk bir ekiple calisip veritabanini duzenleme dusuncesi artik gecerli degil. Mevcut olan hatalar ancak buyuk ekip calismalari ile duzeltilebilecek duzeyde. Bu nedenle de az once yazdigim gibi 4 ay gibi kisa bir sure once arastirma'nin gelismesi ve ilerlemesi icin yeni ve ac bir ekip kuruldu. Bu ekip yaptigi calismalarla 7.0.2 yamasi ile beraber cikan guncelleme'ye katkida bulundu. Bundan onceki hatalarin neden kaynaklandigi ve miktari konulari artik bosa konusma.

Eger arastirma'nin ilerlemesi icin bir katkida bulunabilecek kadar biliyorsaniz hatalarin ne oldugunu, o zaman arastirma bolumunde yorumlarinizi bekleriz.

Yoksa eger, tekrar ediyorum, yikici elestirilerinizi kendinize saklayin.

perpetua niyetim sana veya ekibine sallamak değildi. Hollanda Datasının yetersizliğinide biliyorum İspanya Researchlerinin At. Madrid etkisini oyuna yansıtmaları Raul vb. oyuncuları kötülemelerini de. Ancak Türkiye temsil ediliyor. En azından random kalmıyor oyuncular orada anlatabildimmi?

Nesil
    2003

perpetua niyetim sana veya ekibine sallamak değildi. Hollanda Datasının yetersizliğinide biliyorum İspanya Researchlerinin At. Madrid etkisini oyuna yansıtmaları Raul vb. oyuncuları kötülemelerini de. Ancak Türkiye temsil ediliyor. En azından random kalmıyor oyuncular orada anlatabildimmi?
    Tekrarliyorum. 7.0.2 yamasinda bir kac adet hata sonucu random kalmis oyuncular disinda hic bir oyuncu 7.0.1 yamasinda oldugu halde degil.

Tekrarliyorum, yapici elestiri varsa, yapin, yoksa bosuna yazmayin. Bu yazdiginizin arastirma'nin ilerlemesi icin herhangi bir yarari olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bizim datamızın tam yansıtılmamasın nedeni SI'a tam olarak gönderilmemesi idi. Artık son yamada bu sorun aşıldı, datamız büyük oranda oyuna yansıtıldı. Araştırmacı eksikliğinden dolayı 2. ligdeki oyuncular genelde rastgele özellik verilerek oyuna başlıyorlar ancak burada sorun ekibin boşvermişliği değil, ekibin küçük oluşudur. Madem çok dikkat ediyorsunuz, gelin ekibimize siz de araştırın, biz de yollayalım. Ufak tefek hatalar her lig için vardır, bunları kendimiz üzerine bir güncelleme daha çıkartarak halledebiliriz. Yani random kalmasının bizim suçumuz olduğu söylenemez.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

10. Default

Bunu yükledim fakat oyuna giremiyorum ne yapmam lazım fm2007_02 simgesi çıktı açıyorum açmıyornormal fm simgesinden mi açmam gerekiyor bri yardımcı olabilir mi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Madem çok dikkat ediyorsunuz, gelin ekibimize siz de araştırın, biz de yollayalım.
    Buraya bir ekleme yapayim. Ekibe arastirmaci secimi hem istek, hem de yapici elestiriler yapabilmekle oluyor. Arastirmacilar bu forumlarda yapici elestiri yapip, gercekten arastirmanin daha iyi olmasini istediklerini gosterenlar arasindan seciliyor.

perpetua yaş olarakta benden büyüksün tahminimce CM olayına girme olarakta 97 de başladım bu olaya. Dikkat çekmek istedğim nokta SI ya artık tam data yollamanız editöre girilince randomları ve player postionsları hatta artık relations lara girip saatlerce uğraşmak beni çok da üzmüyor gönül verdik hoşumuza da gidiyor. Ancak Türkiye Datasını böyle görünce millet birçok yabancı forumda sallıyor Avrupalı türklerde dahil elin gavurlarıda. sanırım anladın beni.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

perpetua yaş olarakta benden büyüksün tahminimce CM olayına girme olarakta 97 de başladım bu olaya. Dikkat çekmek istedğim nokta SI ya artık tam data yollamanız editöre girilince randomları ve player postionsları hatta artık relations lara girip saatlerce uğraşmak beni çok da üzmüyor gönül verdik hoşumuza da gidiyor. Ancak Türkiye Datasını böyle görünce millet birçok yabancı forumda sallıyor Avrupalı türklerde dahil elin gavurlarıda. sanırım anladın beni.
    Bahsettiğiniz sallama mevzusu tamamen oturduğu yerden konuşmaktır. Oturduğu yerden herkes konuşur. Klavye başında herkes yazar. Önemli olan yapıcı eleştiri yapmaktır. Bahsettiğiniz siteler veya insanlar devamlı bize karşı karalama kampanyası içine girmektedirler. Biz de uğraşıyoruz ilgisayar başında, her oyuncunun özellik değerlendirmesi için buradaki insanlar gönüllerini kouyp çalışıyorlar.

Türkiye Süper Ligi'ndeki oyuncular eskisi gibi random değil. Açıp bakın editöre. Eğer bir eleştiriniz varsa buyrun söyleyin. Lig A'daki oyuncuların random oluşunu da ekibin küçük oluşuna bağlamıştım. Mesela diyelim ki sen Gençlerbirliği Oftaş hakkında bilgiye sahipsin. Bizi bilgilendirebilirsin. Her zaman söylemişimdir, yıkmak yerine sağlamlaştıralım, yapalım. Ancak bir şeyi de vaat etmeliyim ki, olay sadece 7.0.2 ile kalmayacak. Önümüzdeki versiyonlarda datamız oyuna çok daha güzel yansıtılacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

benim anlamadığım beckham transferinin nasıl gözden kaçtığı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

gerçekten o ilginç avustaralyanın galxy takımına giio gözüküo

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    gerçekten o ilginç avustaralyanın galxy takımına giio gözüküo

Beckham Real'de ve hiçbir yere gitmiyormuş gibi gözüküyor oyunda..
    normalde MLS ye LA Galaxy ye gitmsi gerekiyor.. Amerikaya..

bir de Marcelo için joining real yazıyor.. ama higuain ve gago real de başlıyor . marcelo'yu unutmuşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o hata duzeltıldı arkadaslar yenı cıkan bı yamayla

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    o hata duzeltıldı arkadaslar yenı cıkan bı yamayla
    marcelo da mı?

Nesil
    2003

Guzel kardesim. 7.0.2 yamasi ile gelen veritabanini istersen bir dene bunlari yazmadan once..

Ve emin ol ki diger forumlarda ne yazdigina, SI forumlarina da hakimiz. Bu yama oncesi gelen elestirilerde yapici veya yikici haklilardi, cunku ortada ulasilabilecek bu isi yapan bir insan gurubu yoktu. Artik var. 1 sene once yikici ve yapici olan elestirilere bile cevap bulunamazdi, simdi var. Olmasinin nedeni de bu isle ugrasan zamanini veren bir ekibin artik olmasi ve bu ekibin genelde Turksportal'da bulunmasi.

2003 yilina geri git forumlarda ve benim yazdiklarima bir goz at, o tarihte iletisimin ne duzeyde oldugu ile su anda hangi duzeyde oldugunu hem TSI unofficial update, hem de arastirma bolumu ile karsilastirarak gormekte yarar var.

Ayrica yeter, daha cevap yazmak istemiyorum sana cunku yama'ya belli ki bakmamissin. Baktiktan sonra elestirilerin varsa ve bu elestiriler yapici ise saatlerse yazisir tartisiriz. Ama bu yazdiklarin gercekten hepimizin zaten kisitli olan zamanini israf etmekten baska bir sey degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    marcelo da mı?
    evet marceloda duzeltıldı

yaw arkdşlar 7.0.2 ve şubat güncellemesi dio acaba 7.0.2 nin üstüne bi yama daha mi çiktii?yada şu sakatlıklari biraz olsun düzelten bi yama var mi?

yaw bende benjamın lauth hamburgda gözüküyo
    7.0.2 yüklememe rağmen
    normalde stuttgartta degılmı ?
    bıde tomasson takımda vıllerealde olması lazım ??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    yaw bende benjamın lauth hamburgda gözüküyo
    7.0.2 yüklememe rağmen
    normalde stuttgartta degılmı ?
    bıde tomasson takımda vıllerealde olması lazım ??
    Versiyon olarak 7.0.2 mi gözüküyor?

version 7.0 yazıyomuş şimdi gördüm
    nası 7.0.2 yapabilirim ?

Sozlesmeler ile ilgili bir sorun gordum. Altay`in sezon basinda Yozgat`a kiralik gonderdigi Mehmet Sen ve Emirhan Ozdemir 2. devre kiradan donmuslerdi. Bu degisiklikleri de yeni yamaya yansitirsaniz sevinirim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by memocemo View Post
    Sozlesmeler ile ilgili bir sorun gordum. Altay`in sezon basinda Yozgat`a kiralik gonderdigi Mehmet Sen ve Emirhan Ozdemir 2. devre kiradan donmuslerdi. Bu degisiklikleri de yeni yamaya yansitirsaniz sevinirim.
    Lig A icin duzeltmeler yapilamadi cunku bu duzeltmeleri yapabilmek icin bir on calisma yapacak zaman yeterli degildi.

Bir kac hatfa icinde Lig A icin kapsamli bir calisma baslayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    version 7.0 yazıyomuş şimdi gördüm
    nası 7.0.2 yapabilirim ?
    Büyük ihtimalle korsan oyun problemi. Yardımcı olamıyoruz.

alex psv de kiralık gözüküor bu alex benim bildiğin psv nin oyuncusu cok büyük bi hata bence uefa.com a bakabilirsiniz santostan alınırken 5 yılllık kontrat yapilmış ve ayrıca şunu merak ediorum bu alex i kiralık olarak gösteren bizim türk araştırmacılıarzmı yoksa diğer yabancı araştırmacılarmı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    alex psv de kiralık gözüküor bu alex benim bildiğin psv nin oyuncusu cok büyük bi hata bence uefa.com a bakabilirsiniz santostan alınırken 5 yılllık kontrat yapilmış ve ayrıca şunu merak ediorum bu alex i kiralık olarak gösteren bizim türk araştırmacılıarzmı yoksa diğer yabancı araştırmacılarmı
    Sondan başlayayım; Hollanda ve İngiltere'yi ilgilendiren bir durumda Türk araştırmacılar nasıl olayın içine girebilir?

Bu olaya gelirsek, sanırım önceki mesajlarda açıklanmıştı emin değilim ama Alex transfer edilirken parayı Chelsea verdi ve Avrupa'ya alışması için ve şu anda Chelsea'de fazla forma şansı bulamayacağından dolayı PSV'de oynuyor. Chelsea'ye bir gün döneceği için böyle ayarlanmış olabilir. Kesin emin olmamakla beraber Ömer abi konuyu gördüğünde bizi bilgiledirecektir diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

ya bende soyle bi sorun var.bu yeni yamanin üstüne editörden bikac yenilik ekleyip yeni database seciyorum.sonra oyuna girdigimde normalde boyle degisiklikler yapinca oynamadan once database soruyodu.simdi sormuyo.dolayisiyla yaptigim degisikliklerde islemiyo oyunda.bu yamayla alakali mi?

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri