1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Hybrid View

version 7.0 yazıyomuş şimdi gördüm
    nası 7.0.2 yapabilirim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    version 7.0 yazıyomuş şimdi gördüm
    nası 7.0.2 yapabilirim ?
    Büyük ihtimalle korsan oyun problemi. Yardımcı olamıyoruz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

ya bende soyle bi sorun var.bu yeni yamanin üstüne editörden bikac yenilik ekleyip yeni database seciyorum.sonra oyuna girdigimde normalde boyle degisiklikler yapinca oynamadan once database soruyodu.simdi sormuyo.dolayisiyla yaptigim degisikliklerde islemiyo oyunda.bu yamayla alakali mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thebizkit View Post
    ya bende soyle bi sorun var.bu yeni yamanin üstüne editörden bikac yenilik ekleyip yeni database seciyorum.sonra oyuna girdigimde normalde boyle degisiklikler yapinca oynamadan once database soruyodu.simdi sormuyo.dolayisiyla yaptigim degisikliklerde islemiyo oyunda.bu yamayla alakali mi?
    Hayır yama ile alakası yok. Korsan oyun problemi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Hayır yama ile alakası yok. Korsan oyun problemi.
    ama bu oyunu yuklemeden once boyle bi sorun yoktu oyuna istedigim sekilde giriyodum.
    peki bunun bi cozumu varmidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thebizkit View Post
    ama bu oyunu yuklemeden once boyle bi sorun yoktu oyuna istedigim sekilde giriyodum.
    peki bunun bi cozumu varmidir.
    Korsan oyunun çözümü de korsan olur. Burada da korsan hakkında yardımcı olunmaz. Bir daha bu konu hakkında soru sormamanız dileği ile...

Mesaj Yetkileri