Originally Posted by
Opeque
perpetua yaş olarakta benden büyüksün tahminimce CM olayına girme olarakta 97 de başladım bu olaya. Dikkat çekmek istedğim nokta SI ya artık tam data yollamanız editöre girilince randomları ve player postionsları hatta artık relations lara girip saatlerce uğraşmak beni çok da üzmüyor gönül verdik hoşumuza da gidiyor. Ancak Türkiye Datasını böyle görünce millet birçok yabancı forumda sallıyor Avrupalı türklerde dahil elin gavurlarıda. sanırım anladın beni.
Bahsettiğiniz sallama mevzusu tamamen oturduğu yerden konuşmaktır. Oturduğu yerden herkes konuşur. Klavye başında herkes yazar. Önemli olan yapıcı eleştiri yapmaktır. Bahsettiğiniz siteler veya insanlar devamlı bize karşı karalama kampanyası içine girmektedirler. Biz de uğraşıyoruz ilgisayar başında, her oyuncunun özellik değerlendirmesi için buradaki insanlar gönüllerini kouyp çalışıyorlar.
Türkiye Süper Ligi'ndeki oyuncular eskisi gibi random değil. Açıp bakın editöre. Eğer bir eleştiriniz varsa buyrun söyleyin. Lig A'daki oyuncuların random oluşunu da ekibin küçük oluşuna bağlamıştım. Mesela diyelim ki sen Gençlerbirliği Oftaş hakkında bilgiye sahipsin. Bizi bilgilendirebilirsin. Her zaman söylemişimdir, yıkmak yerine sağlamlaştıralım, yapalım. Ancak bir şeyi de vaat etmeliyim ki, olay sadece 7.0.2 ile kalmayacak. Önümüzdeki versiyonlarda datamız oyuna çok daha güzel yansıtılacak.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi