Tuncay'ın kafa özelliğinin 14 değil, 16 olması gerekiyor bana göre. Ayakla gol attığı yok Tuncay'ın zaten, hep kafayla atıyor ve çok da iyi atıyor. Eminim ki gerçekte Tuncay'ın kafa vurma becerisi Ibrahimovic'ten de Cocu'dan da yüksektir.

Önceden sezi özelliği bana göre 16-17 olmalı, zira sezisinin karşılığını görüyoruz hep. Riquelme, Van der Vaart, Ronaldinho'nun sezilerinin 14 olması normal, zira bunlar AMC veya AM LC oyuncuları, kanat veya maestro rolünde oynuyorlar ve sezi gerektiren bir şey yok. Tuncay ise golü koklayan bir oyuncu. Bu verilen örneklerdekiyle aynı mevkii oyuncusu değil. Kornerlerde veya ortalarda topun gideceği yeri sezip koşusunu ve vuruşunu görüyoruz. Riquelme veya Ronaldinho'nun böyle bir becerisi yok. Bu yüzden de sezisinin 16-17 olması gerekiyor bana göre.

İlave:
Fenerbahçe'nin 6+1 yabancısı mevcut. Kadrodaki 6 yabancıdan birini gönderince, yerine biri alınamıyor; çünkü Bursaspor'daki Mattheus kontenjanı dolduruyor. Bu hata düzeltilmeli. Oyun açıldığında sorun yok, kadroda 6 yabancı + Bursaspor'da 1 yabancı. 6 yabancıdan birini gönderdiğimizde, yerine başka bir yabancı almamız lazım normalde, ama alamıyoruz, çünkü Mattheus giriyor devreye +1'den çıkıp, kontenjan 6 oluyor. Bu sorun düzeltilebilir mi acaba?