1 ile 30 arası toplam 427 sonuç

Konu: [TSL]Fenerbahçe Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tamam işte, bir tutarsızlık var. Pirlo da 19, Alex de 19. İtalya'da Pirlo 4 gol atıyor frikikten, Alex ise 0 gol. Pirlo Türkiye'de oynasa herhalde o Alex'in kaçırdıklarının çoğunu gol yapardı diye düşünüyorum.
    Cok duz mantik ile dusunuyorsun bu konuda. Sonucta karari verecek olan Tarik (ve Cengiz) ancak benim fikrim Alex'in frikik'den gol atamamasinin nedeni bu sezon ozellikle tehlikeli noktalardan cok daha az frikik kazanilmasi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cok duz mantik ile dusunuyorsun bu konuda. Sonucta karari verecek olan Tarik (ve Cengiz) ancak benim fikrim Alex'in frikik'den gol atamamasinin nedeni bu sezon ozellikle tehlikeli noktalardan cok daha az frikik kazanilmasi.

Alex'in frikiklerinde düşük yok, Alex'te fiziki olarak düşüklük var, kondüsyon SIFIR şu an.Pas atarken bile zorlanıyor, gücü bitmiş tamamen..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alex'in frikiklerinde düşük yok, Alex'te fiziki olarak düşüklük var, kondüsyon SIFIR şu an.Pas atarken bile zorlanıyor, gücü bitmiş tamamen..
    Oyle gorunuyor. Bugun (Besiktas kupa maci) gol pozisyonlarinda som hamleyi yapamamasi fiziki olarak kesin bir dususun gostergesi. Alex degil 2 yil, 10 ay once bile boyle degildi.

Mesaj Yetkileri