Katılmıyorum. Alex oyunda birçok frikiği gol yapıyor, ama gerçekte böyle bir şey yok. Oyun ile gerçek bağdaşmıyor. Bağdaşması için de bu özellik düşmeli.

Tuncay'ın bitiriciliğini 20 yapın, sonra da neden 20 diye sorduğumuzda "Tuncay vuruyor, kaleci çıkarıyor, zemin kötü, tam gol yapacakken önüne biri atlayıp topu kesiyor" cevabını verin. Bunun gibi bir şey bu da.

Alex eskisi gibi frikik atsa, Ankaraspor maçında frikikten gol atmıştı. Frikik kabiliyeti düştü ki geçen seneden beri frikikten gol bulamıyor. Tehlike yaratmıyor ayrıca. Hani 90'a vursa, kaleci çıkarsa, veya üst direkten dönse, tamam sen haklısın, Alex yine aynı kalitede frikik atıyor ama şansı yaver gitmiyor, kaleci muhteşem çıkarıyor veya direkte patlıyor. Ama Alex'in frikikleri kaleyi bile tutmuyor.

Ben Fenerbahçeli biri olarak Alex'in bu frikik becerisinin düşmesine çok üzüldüm ve oyuna da bunun yansıtılması kanaatindeyim. Keşke Alex frikik gollerini eskisi gibi atabilse ama maalesef atamıyor, tehlike bile yaratmıyor, maç izlerken bizi yerimizden bile kıpırdatmıyor.