1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Yabancılaşıyor muyuz?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Yabancılaşmış oluyorsun sevgili abim.. Gidip yabancı müziklerin etksiinde kalıp onlar gibi davranıyorsan, onlar gibi konuşuyorsan, onlar gibi hareket ediyorsan yabancılaşmış oluyorsun.

Onlar gibi davranmak , onlar gibi konuşmak , onlar gibi haraket etmek nasıl oluyo sen önce bu kavramları bana öğret ben sonra sana cevap veririm ....

Ben yabancı müzik dinleyip kültürünü unutan adam görmedim ......

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Onlar gibi davranmak , onlar gibi konuşmak , onlar gibi haraket etmek nasıl oluyo sen önce bu kavramları bana öğret ben sonra sana cevap veririm ....

Ben yabancı müzik dinleyip kültürünü unutan adam görmedim ......
    Ben gördüm biliyorum. Onlar gibi davranmayı, onlar gibi giyinmeyi v.s 17 yaşındasın 17 yıldır öğrenmediysen ben 14 yaşımla öğretemem..
    Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Elbette yazamazsın ama nereden bu sonuca varayım ben? Hem yanlış biliyorsun, bütün gençler el öpüyor...
    Hayır bütün hepsi öpmüyor.. Bu el öpme mevzusuda tek bir örenk. Bu da çoğaltılabilir..

Ayrıca tartışarak bu konuda bir yere varamayız. Sen yozlaştığına inanmazsın, ben inanırım. Ama çoğu kişinin gördüğü gerçek ap açık ortada..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Valla biraz saçmalamışsın Alican. Yabancıların nesi var hem? Ön yargılı davranmayalım olaylara. Onların yaptığı müzik ne kadar çok kaliteli. Ve bizler bu müziği dinleyerek onlara benziyoruz he? Kesinlikle yanlış bir kanı...
    Yahu bırakalım Allah aşkına. Benim söylediklerimi hala anlamıyorsunuz ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Müziğin etkisinde kalanlar var diyorum. Siz kendi üstünüze alınıyorsunuz niye kalalım diye. Ben dedim mi her dinleyen kalıyor etkide diye?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben gördüm biliyorum. Onlar gibi davranmayı, onlar gibi giyinmeyi v.s 17 yaşındasın 17 yıldır öğrenmediysen ben 14 yaşımla öğretemem..
    Ben görmedim bilmiyorum ayrıca sen gördüysende olabilir ben insanların konuşmasına giyinmesine hal ve haraketlrine bakmam düşüncesine bakarım isterse kıçı açık gezer bu beni ilgilendirmez ...

İnsanların özgürlüğünü savunuyorum savunmaktayım benim için benimle aynı görüşte olması yeterli gerisi beni ligilendirmez.....

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

İnsanların özgürlüğünü savunuyorum savunmaktayım benim için benimle aynı görüşte olması yeterli gerisi beni ligilendirmez.....
    Bu konuyla alakası yok. Bu konu Yozlaşma ile ilgili. VArsa bu konuda fikrin görüşün belirt. Yoksa konuyu dağıtma. Bende özgürlük, cumhuriyetçilik, laikliği savunurum her zaman ama yeri burası değil. Bu konuyu kapattırmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu konuyla alakası yok. Bu konu Yozlaşma ile ilgili. VArsa bu konuda fikrin görüşün belirt. Yoksa konuyu dağıtma. Bende özgürlük, cumhuriyetçilik, laikliği savunurum her zaman ama yeri burası değil. Bu konuyu kapattırmayalım.

Bana pek öyle gelmedi ama onun içinde yazdım bu benim son mesajım seninle ağız

yarıştıracak değilim umarım sende gereksiz saptamalarına devam etmezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bana pek öyle gelmedi ama onun içinde yazdım bu benim son mesajım seninle ağız

yarıştıracak değilim umarım sende gereksiz saptamalarına devam etmezsin...
    Benim saptamalarım gereklidir gereksizdir seni hiç mi hiç alakadar etmez. Gereksiz bulursan girip yazmasın olur biter. Benim neyi savunup savunmadığımı bilen bilir. Bilmeyene öğretcek halim yok.

Mesaj Yetkileri