Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Yabancılaşıyor muyuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Tamam sana şöyle söyleyeyim ben bu yabancı müzklerin etkisinde kaldım o zaman

ben yabancılaşmış oluyorum konuda burada kapanmış oluyo......
    Yabancılaşmış oluyorsun sevgili abim.. Gidip yabancı müziklerin etksiinde kalıp onlar gibi davranıyorsan, onlar gibi konuşuyorsan, onlar gibi hareket ediyorsan yabancılaşmış oluyorsun.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Yabancılaşmış oluyorsun sevgili abim.. Gidip yabancı müziklerin etksiinde kalıp onlar gibi davranıyorsan, onlar gibi konuşuyorsan, onlar gibi hareket ediyorsan yabancılaşmış oluyorsun.
    Ya ne alaka ki? Ben şimdi yabancı müziklerin etkisinde kalıyorum diye yabancılar gibi mi davranmış, konuşmuş, hareket etmiş mi oluyorum? Her şey müzikle mi oluyor? Yabancı müzik dinleyince onların davranışlarını, konuşmalarını, hareket ettiklerini nerden anlıyoruz ki? Sadece dinliyoruz sonuçta. Hadi onların yanında yaşasam onlara benzerim zamanla da müzik ile uzaktan yakından alakası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Ya ne alaka ki? Ben şimdi yabancı müziklerin etkisinde kalıyorum diye yabancılar gibi mi davranmış, konuşmuş, hareket etmiş mi oluyorum? Her şey müzikle mi oluyor? Yabancı müzik dinleyince onların davranışlarını, konuşmalarını, hareket ettiklerini nerden anlıyoruz ki? Sadece dinliyoruz sonuçta. Hadi onların yanında yaşasam onlara benzerim zamanla da müzik ile uzaktan yakından alakası yok.
    Müzikte bir araç oluyor genelde. Kafasını kullanamayanlar müzikle bile yabancılaşıyor Can. Örneklerini çok gördüm ben gözlerimle.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Onlar gibi davranmak , onlar gibi konuşmak , onlar gibi haraket etmek nasıl oluyo sen önce bu kavramları bana öğret ben sonra sana cevap veririm ....

Ben yabancı müzik dinleyip kültürünü unutan adam görmedim ......

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bütün örnekleri yazamam elbette oraya...
    Elbette yazamazsın ama nereden bu sonuca varayım ben? Hem yanlış biliyorsun, bütün gençler el öpüyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Valla biraz saçmalamışsın Alican. Yabancıların nesi var hem? Ön yargılı davranmayalım olaylara. Onların yaptığı müzik ne kadar çok kaliteli. Ve bizler bu müziği dinleyerek onlara benziyoruz he? Kesinlikle yanlış bir kanı...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Elbette yazamazsın ama nereden bu sonuca varayım ben? Hem yanlış biliyorsun, bütün gençler el öpüyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Valla biraz saçmalamışsın Alican. Yabancıların nesi var hem? Ön yargılı davranmayalım olaylara. Onların yaptığı müzik ne kadar çok kaliteli. Ve bizler bu müziği dinleyerek onlara benziyoruz he? Kesinlikle yanlış bir kanı...

Bende dedim ya işte ilk başta kimisi bağlama, kimisi gitar kimisi turntable zevk meselesidir birazda.......

ya beyler burda soru sorabilecegimiz özel yardım sayfası falan yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tam olarak belki yerine göre değil bu cümle ama yinede söyleyeyim. Tokalaşma adeti çıkmış çocuklar babalarıyla tokalaşıyor. Neyin etkisinde kalırlar onuda bilemem ama İstiklal Marşını gereksiz,zaman kaybı olarak gören gençler bile var.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Onlar gibi davranmak , onlar gibi konuşmak , onlar gibi haraket etmek nasıl oluyo sen önce bu kavramları bana öğret ben sonra sana cevap veririm ....

Ben yabancı müzik dinleyip kültürünü unutan adam görmedim ......
    Ben gördüm biliyorum. Onlar gibi davranmayı, onlar gibi giyinmeyi v.s 17 yaşındasın 17 yıldır öğrenmediysen ben 14 yaşımla öğretemem..
    Hayır bütün hepsi öpmüyor.. Bu el öpme mevzusuda tek bir örenk. Bu da çoğaltılabilir..

Ayrıca tartışarak bu konuda bir yere varamayız. Sen yozlaştığına inanmazsın, ben inanırım. Ama çoğu kişinin gördüğü gerçek ap açık ortada..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yahu bırakalım Allah aşkına. Benim söylediklerimi hala anlamıyorsunuz ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Müziğin etkisinde kalanlar var diyorum. Siz kendi üstünüze alınıyorsunuz niye kalalım diye. Ben dedim mi her dinleyen kalıyor etkide diye?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar küçük şeylere takılmayalım ana fikir olan yozlaşma olayı ile ilgili fikirlerimi paylaşalım..
    So what?
    Saike

yaw biri yardım etsin yaf.....
    fm07 indirmek istiorm netten biyerden indirebiliomyz???

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben gördüm biliyorum. Onlar gibi davranmayı, onlar gibi giyinmeyi v.s 17 yaşındasın 17 yıldır öğrenmediysen ben 14 yaşımla öğretemem..
    Ben görmedim bilmiyorum ayrıca sen gördüysende olabilir ben insanların konuşmasına giyinmesine hal ve haraketlrine bakmam düşüncesine bakarım isterse kıçı açık gezer bu beni ilgilendirmez ...

İnsanların özgürlüğünü savunuyorum savunmaktayım benim için benimle aynı görüşte olması yeterli gerisi beni ligilendirmez.....

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by okannn41 View Post
    yaw biri yardım etsin yaf.....
    fm07 indirmek istiorm netten biyerden indirebiliomyz???
    www.footballmanagerindirmekisteyenlerburayagelsin. net adresinden indirebilrsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

İnsanların özgürlüğünü savunuyorum savunmaktayım benim için benimle aynı görüşte olması yeterli gerisi beni ligilendirmez.....
    Bu konuyla alakası yok. Bu konu Yozlaşma ile ilgili. VArsa bu konuda fikrin görüşün belirt. Yoksa konuyu dağıtma. Bende özgürlük, cumhuriyetçilik, laikliği savunurum her zaman ama yeri burası değil. Bu konuyu kapattırmayalım.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post

kafa bul diye sormadık soruyu adam gibi yardım istedik

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu konuyla alakası yok. Bu konu Yozlaşma ile ilgili. VArsa bu konuda fikrin görüşün belirt. Yoksa konuyu dağıtma. Bende özgürlük, cumhuriyetçilik, laikliği savunurum her zaman ama yeri burası değil. Bu konuyu kapattırmayalım.

Bana pek öyle gelmedi ama onun içinde yazdım bu benim son mesajım seninle ağız

yarıştıracak değilim umarım sende gereksiz saptamalarına devam etmezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bana pek öyle gelmedi ama onun içinde yazdım bu benim son mesajım seninle ağız

yarıştıracak değilim umarım sende gereksiz saptamalarına devam etmezsin...
    Benim saptamalarım gereklidir gereksizdir seni hiç mi hiç alakadar etmez. Gereksiz bulursan girip yazmasın olur biter. Benim neyi savunup savunmadığımı bilen bilir. Bilmeyene öğretcek halim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

arkadaşlar yapmayın..birbirinizin düşüncelerine saygılı olun..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by okannn41 View Post
    kafa bul diye sormadık soruyu adam gibi yardım istedik
    Forum Anasayfası'nda bak iyice görürsün.

FM 2007 Kariyerler,Genel,Taktikler diye..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Yahu benim yanımda İstiklal Marşı okunurken şarkı söyleyen çocuklar vardı. Bu nedir örf ve adetlerinden, geleneklerinden, kültüründen uzaklaşma değil midir? Şimdi bi zeki kalkar der bununla müziğin ne alakası var. (Onun için son kez müzik konusunu açıklıyayım; Her kültürden uzaklaşma müziğe bağlı değildir, ancak müzik yüzündende uzaklaşan vardır. Bizzat gördüm, bizzat tanık oldum.)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kültürümüz geleneklerimiz yok oluyor burası tartışılmaz gerçek ama bunun nedeni 16 17 yaşındaki gençler değil herkes 7sinden 70ine herkes sorumlu bundan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Arkadaşlar elinizi kalbinize koyun ve dosdoğru cevap yazın.

Türksanat müziğimi yoksaRapmi

Buyrun...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İkiside değil ......

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zevkler ve renkler tartışılmaz ben şahsen 2sinide sevmiyorum ama 16 17 sinde Tük Sanat Müziği dinleyen bir genç 50 60ına geldiğinde bilmiyoum yani garip bence

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post

Buyrun...
    Rap bence...Zevkler ve renkler tartışılmaz .Ben rap dinleyek yabancılaşacaksam vay halime..

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Rap bence...Zevkler ve renkler tartışılmaz .Ben rap dinleyek yabancılaşacaksam vay halime..
    Yani burada anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek yabancılaşacaksam vay halime." değil. Bu arada benim anladığım kadarıyla anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden uzaklaşıyorum." demektir. Siz hiç rap ve yabancı müziklerde hiç Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden bahsedildiğini gördünüz mü?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle hayır.. rapta "yeeeee yooooo" var

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Yani burada anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek yabancılaşacaksam vay halime." değil. Bu arada benim anladığım kadarıyla anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden uzaklaşıyorum." demektir. Siz hiç rap ve yabancı müziklerde hiç Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden bahsedildiğini gördünüz mü?
    Ben rap dinlerim,benliğimi unutmam merak etme sen .Bu arada rap'in yabancı olduğunu nerden çıkardın Türkçe Rap denen birşey var..

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Ben rap dinlerim,benliğimi unutmam merak etme sen .Bu arada rap'in yabancı olduğunu nerden çıkardın Türkçe Rap denen birşey var..
    Ben de merak etmiyorum zaten de, orada örnek verdim. Orada rapten kastım İngilizce raptir.

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post

Buyrun...
    Erdem rap anca 1-2 ceza dinlerim...Yabancı repte dinlemem... Türk sanat müziğide ben türk halk müziği dinlerim... Ve Türk halk müziğide benim için de rep ten çok önce gelir...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri