1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Yabancılaşıyor muyuz?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Arkadaşlar elinizi kalbinize koyun ve dosdoğru cevap yazın.

Türksanat müziğimi yoksaRapmi

Buyrun...

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post

Buyrun...
    Rap bence...Zevkler ve renkler tartışılmaz .Ben rap dinleyek yabancılaşacaksam vay halime..

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Rap bence...Zevkler ve renkler tartışılmaz .Ben rap dinleyek yabancılaşacaksam vay halime..
    Yani burada anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek yabancılaşacaksam vay halime." değil. Bu arada benim anladığım kadarıyla anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden uzaklaşıyorum." demektir. Siz hiç rap ve yabancı müziklerde hiç Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden bahsedildiğini gördünüz mü?

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Yani burada anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek yabancılaşacaksam vay halime." değil. Bu arada benim anladığım kadarıyla anlatılmak istenen; "Rap, yabancı müzik dinleyerek Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden uzaklaşıyorum." demektir. Siz hiç rap ve yabancı müziklerde hiç Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerinden bahsedildiğini gördünüz mü?
    Ben rap dinlerim,benliğimi unutmam merak etme sen .Bu arada rap'in yabancı olduğunu nerden çıkardın Türkçe Rap denen birşey var..

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Ben rap dinlerim,benliğimi unutmam merak etme sen .Bu arada rap'in yabancı olduğunu nerden çıkardın Türkçe Rap denen birşey var..
    Ben de merak etmiyorum zaten de, orada örnek verdim. Orada rapten kastım İngilizce raptir.

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post

Buyrun...
    Erdem rap anca 1-2 ceza dinlerim...Yabancı repte dinlemem... Türk sanat müziğide ben türk halk müziği dinlerim... Ve Türk halk müziğide benim için de rep ten çok önce gelir...

Mesaj Yetkileri