Sayfa 13 / 19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

2. Default

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Dogru diyorsun, Lugano var bir de onu unutmuslar.

Aurelio'nun orada yaptigi cirkeflik degildi, evet, ancak genel olarak su ligteki en cirkef oyuncular arasindadir. Mac sirasinda hakemin dogru kararlarinda bile mimiklerine bak, anlarsin.
    1. si ben cirkefin anlamini öğrensinler dedim, cirkef kim diye sormadim.
    2. si ben Aurelionun ligde yaptigi hareketlerden bahsetmiyorum. Sadece bu mactaki bir pozisyondan bahsediorum, bunun eleştirilmesini saçma ve anlamsiz buluyorum.

Maçın ilk yarısı daha tempolu, daha bol pozisyonlu dolayısıyla daha zevkliydi. Sahada kaliteli bir futbol izledik. Süper Kupa Finaline yakışan bir futboldu.

Ancak hakemlerimizin çok basit düdüklerle maçın temposunu kesmesi her maçta karşımıza çıkıyor. Bir İngiltere Premier Liginde ki maçı izliyorum hakemler oyunu durdurmaya değil de OYNATMAYA çalışıyorlar. Bizimkiler ise tam tersini...

Fenerbahçe'den Kezman ile Beşiktaş'tan Bobo'nun ayağında topla çok oynadığını ve uygun pozisyonda ki arkadaşlarına pas atmaması onların adına eksilerdi.

Fenerbahçe gol attıktan sonra gerilen Beşiktaşlı oyucuların yaptıkları Profosyonellik dışı hareketleriyse üzücüydü. İbrahim Üzülmez'in bir KAPTAN olarak hakemin, sahada ki rakip futbolcuların üzerine yürümesi (bir kabadayı edasıyla) hiç yakışmadı. Aurellio'nun son dakikada topu korner köşesinde saklaması çok profosyonelce GLOBAL FUTBOL anlayışıyla uyumlu bir hareketti. Ama İbrahim Toraman'ın rakibine arkadan KASTİ (Kesinlikle Ön yargılı ve Kasıtlı Bir hareketti.) Faulü sonrası hakemin sarı kart değil KIRMIZI Kart Çıkarması gerekiyordu. Böyle Kasıtlı hareketlere göz yumulursa bir daha işin önüne geçilemez. Çünkü hakemin görevi saha da oyuncuların SAĞLIĞINI korumak.

Derseniz "Kezman'ın kendini yere atıp zamana oynaması Hareketi neydi?" bu da Global futbol içinde çok fazla rastladığımız hareketlerden biri. Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş hiç farketmez her takımda son dakikalarda bu tür hareketler yapan oyuncular var. Kendi takımımız yaparken zevk aldığımız hareketleri rakip takımın oyuncusu yapınca YERDEN YERE VURMAK hiçte hoş bir davranış dğeil. (Sözüm kimseye değil genel)

Bir Galatasaray'lı olarak zevkli bir maç seyrettiğim için mutluyum. Sonuçta bu bir oyun ve bunu ZEVK ALMAK için izliyoruz. Elbette taraftarı olduğumuz takım yenildiği zaman bir BURUKLUK hissedeceğiz ama bu aşırıya kaçmamalı.

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
    İnönü stadındaki Türkiye Kupası ve Lig maçını tekrar bir seyret derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
    Tabi doğruya, İbrahim Üzülmez sadece itti,çekiştirdi,yumruk falan da atması lazımdı. Kezman zaman geçirdi diye. Her maçta rastlanan bir olayı üstündeki formadan dolayı farklı değerlendirmenin manası yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman çirkef Aurelio çirkef Beşiktaş temiz hepsi centilmen hepsi efendi adamlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.

Tamam o zaman 85 90 dk arası hiç bir futbolcunun sakatlanma hakkı yok yerde yatma hakkı yok diye yasa çıkaralım başka çözümü yok

KONUYU SAPTIRMAYIN.! FANATİKÇE YORUM YAPANLARA CEZA SİSTEMİ UYGULANACAK, KONU DIŞI TARTIŞMALAR DEVAM EDERSE KONU KİLİTLENECEKTİR...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezona kupa ile başlamak güzel oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Abi tabi öyle dogru diyorsun ama orada Deniz'i karşılayacak adam Koray olmalı en kötü ihtimalle. Kaş pozisyonunu kaybetmemeliydi bence. Serdar Kurtuluş Kezman'ı kapatmaya çalıştı ancak yetişemedi ve gol oldu. Kaş pozisyonunu kaybetmese ne Deniz pas verebilecekti nede Kezman topla buluşacaktı.
    Yanilmiyorsam Koray pozisyondan dusmus durumda idi, yani Deniz'in arkasinda idi. Orada Ibrahim Kas hareketlenmese Deniz'e cok daha basit pas imkani saglardi, Kezman'in saga dogru deplase olmaisna gerek kalmazdi. Ibrahim Kas one cikinca, Kezman pasi alma acisi daraldigi icin saga dogru deplase oldu ve ya Toraman, ya da Uzulmez'e dogru ilerledi, bu sirada da Deniz pasi verdi. Arkadan kosup yetismesi gerekecek Serdar'in yapabilecegi pek bir sey yoktu o pozisyonda, esas defansin solunu savunanlarin gobege yaklasmalari gerekirdi.

Tabi biraz yarim yamalak izledim pozisyonu teknik sorunlar nedeniyle ama bence pozisyonda en kusursuz kisiler Ibrahim Kas ve Serdar.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.

Hangi Dünya Kupası maçında sedye ile çıkıp yürüyerek yedek klübesine gittiğini gördün...

Rakip atağa çıkıyo adam yere atıyor kendini sonra kalkmıyo K.K yediriyo İ.Üzülmez e sonra sedye ile çıkıyo yürüyerek yedek klübesine gidiyor hangi dünya kupasında oldu bu???

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Henry Arsenal'in 1-0,2-1 gibi skorla önde olduğu her maçta korner bayrağının oraya gidip zaman geçirirdi.Futbol bu,bu adamlar kaç para alıyorlar mahalle maçı oynanmıyor ki.Yenilgiye kılıf hazır

Normal bir olayı oyuncunun üzerindeki formaya göre yorumluyorsunuz ya.Ne diyeyim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Korner köşesinde geçirirsin neden ? top sende istediğin yerde istediğin gibi tutarsın topu kimse sana karışabiLirmi ? Hayır karışamaz ? Peki benim anLamadığım ve gLobaL oLan bu top rakip oyuncudayken kendin topLa aLakan oLmadığı haLde yere bırakmak nasıL bir mantık oLuyor onu bir türLü çözemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico Ali Bilgin'i oyuna aldı çokta iyi yaptı Uğur 2.yarıya çok kötü başlamıştı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yanilmiyorsam Koray pozisyondan dusmus durumda idi, yani Deniz'in arkasinda idi. Orada Ibrahim Kas hareketlenmese Deniz'e cok daha basit pas imkani saglardi, Kezman'in saga dogru deplase olmaisna gerek kalmazdi. Ibrahim Kas one cikinca, Kezman pasi alma acisi daraldigi icin saga dogru deplase oldu ve ya Toraman, ya da Uzulmez'e dogru ilerledi, bu sirada da Deniz pasi verdi. Arkadan kosup yetismesi gerekecek Serdar'in yapabilecegi pek bir sey yoktu o pozisyonda, esas defansin solunu savunanlarin gobege yaklasmalari gerekirdi.

Tabi biraz yarim yamalak izledim pozisyonu teknik sorunlar nedeniyle ama bence pozisyonda en kusursuz kisiler Ibrahim Kas ve Serdar.
    Aslında Toraman kapatmalıydı sanırsam Kaş'ın açığını ama oda biraz ağır kaldı haklısın aslında.
    Ayrıca bukadar karmaşanın içerisinde cevap verdiğin içinde sağol abi. .)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post

+ oalrak Serdar sağ taraftan yetişti Kezman'ın önüne hamle yaptı ama Kezman diğer köşeye vurdu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Hangi Dünya Kupası maçında sedye ile çıkıp yürüyerek yedek klübesine gittiğini gördün...

Rakip atağa çıkıyo adam yere atıyor kendini sonra kalkmıyo K.K yediriyo İ.Üzülmez e sonra sedye ile çıkıyo yürüyerek yedek klübesine gidiyor hangi dünya kupasında oldu bu???
    Bir oyuncu sedye ile çıkıyorsa illa hastanelik mi olması lazım K.K görende kişiliği belli olan bir oyuncu işte serdar delgado tello neden KK görmedi o KK gördü
    DİKKAT AMA İBRAHİM KIRMIZI KART GÖRMEDİ KEZMAN GÖRDÜRDÜ

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bütün maçlarda Yapılan Zaman geçirme burada niye bu kadar kötü algılandı anlamadım bakın bakalım avrupadaki maçlara Kezman'ın yaptığını yapan yok mu ? Ama İbrahim Üzülmez'in yaptığını yapan yok ! Zaman geçirmek futbol kurallarına aykırımı yoksa benmi bilmiyorum bende Futbolcuyum önde olduğuz zaman Zaman geçiriyorum ve bu zaman geçirme Fm'de bile sisteme işlemiş bir olay Kezman'ın üzerinden Sarıl Laciver Formayı çıkarın öyle yorum yapın Zaman geçirmek suç ise yasak ise birşey demiyeceğim her yerde olan birşey'i bu kadar abartmak yanlış..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Hala kezman'a haklı diyenler olduğuna inanamıyorum. Adam kendini yere bırakıyor, sedye istiyor, sedyeye biniyor saha kenarında ise yürüyor. Ve bunun adı taktik oluyor. Kusura bakmayın ama, ben böyle taktik görmedim. Zaten geçen sezondan TSL maçlarını izlememeye karar vermiştim ancak böyle insanların olduğu bir ligi hiç izlemem. Taktikmiş peh!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Korner köşesinde geçirirsin neden ? top sende istediğin yerde istediğin gibi tutarsın topu kimse sana karışabiLirmi ? Hayır karışamaz ? Peki benim anLamadığım ve gLobaL oLan bu top rakip oyuncudayken kendin topLa aLakan oLmadığı haLde yere bırakmak nasıL bir mantık oLuyor onu bir türLü çözemedim.

Bunun mantığı yok bunu her takım yapar.Bu maçlar final maçları bu hareketi yapmayacak takım ve oyuncu olduğunu ben sanmıyorum

22. Default

Quote Originally Posted by tinerER View Post
    1. si ben cirkefin anlamini öğrensinler dedim, cirkef kim diye sormadim.
    Cirkef ; ortami geren, zaman geciren, caktirmadan pislikler yapan, hakemle devamli konusan, rakip oyunculara dalasan oyuncular. Bu 3 oyuncuda da bu ozelikler var degil mi? Yok diyorsan zaten cevap veremem, takil sen.

2. si ben Aurelionun ligde yaptigi hareketlerden bahsetmiyorum. Sadece bu mactaki bir pozisyondan bahsediorum, bunun eleştirilmesini saçma ve anlamsiz buluyorum.
    Aurelio'ya cirkef diyenlere diyecek lafim yok demissin. Bu da genel olarak Aurelio cirkef degildir demektir. Ama CIRKEF.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Maçta en iyi Deniz oynadı..Gerek top kapma olsun..Gerek verdiği paslar olsun eksiksiz oynadı..kezmanada son golde güzel asist yaptı..maçın en kötüsü ise Hakandı..

24. Default

nie bırakmasın istediği gibi birakir isterse yere yatar uyur. Hakem böle sacma biseyi yemediği sürece ne war ki yani. ibrahim de yenilginin hırsıyla saldırdı kezmana.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bütün maçlarda Yapılan Zaman geçirme burada niye bu kadar kötü algılandı anlamadım bakın bakalım avrupadaki maçlara Kezman'ın yaptığını yapan yok mu ? Ama İbrahim Üzülmez'in yaptığını yapan yok ! Zaman geçirmek futbol kurallarına aykırımı yoksa benmi bilmiyorum bende Futbolcuyum önde olduğuz zaman Zaman geçiriyorum ve bu zaman geçirme Fm'de bile sisteme işlemiş bir olay Kezman'ın üzerinden Sarıl Laciver Formayı çıkarın öyle yorum yapın Zaman geçirmek suç ise yasak ise birşey demiyeceğim her yerde olan birşey'i bu kadar abartmak yanlış..
    Sen kendini koy bakaLım o durumda nasıL düşüneceksin mehmetcim.Korner cizgisinde top sakLamak ayır, topun senLe aLakası yokken kendini yere bırakmak ayrı.FormaLara göre yorum yapmayaLım diyor çoğu arkadaşımız ama kimse üstünde ki formayı da çıkarmıyor mazaLLah yorum yaparken.

26. Default

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    İnönü stadındaki Türkiye Kupası ve Lig maçını tekrar bir seyret derim.
    Tribundeydim canim benim. Ben de lig macindan bahsediyorum zaten. Kezman elle saldirmisti, tokat sanirim goremedim tam. Karsiligi nedir? Direk kirmizi degil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşlı arladaşlar neden bu pozisyona taktınız yani maöç zaten 2-1 87 dk iyi son 3dk kezman o hareketi yaptı siz zaten kesn maçı çevirirdiniz

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bir oyuncu sedye ile çıkıyorsa illa hastanelik mi olması lazım K.K görende kişiliği belli olan bir oyuncu işte serdar delgado tello neden KK görmedi o KK gördü
    DİKKAT AMA İBRAHİM KIRMIZI KART GÖRMEDİ KEZMAN GÖRDÜRDÜ
    Hangi Dünya Kupasında oldu böyle bir olay soruyorum söeylemişsiniz ardını boş bırakmayın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Maçta en iyi Deniz oynadı..Gerek top kapma olsun..Gerek verdiği paslar olsun eksiksiz oynadı..kezmanada son golde güzel asist yaptı..maçın en kötüsü ise Hakandı..
    Haklısın Deniz çok iyi oynadı ve asistde yaptı bence sahanın en kötüsü önderdi

30. Default

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tabi doğruya, İbrahim Üzülmez sadece itti,çekiştirdi,yumruk falan da atması lazımdı. Kezman zaman geçirdi diye. Her maçta rastlanan bir olayı üstündeki formadan dolayı farklı değerlendirmenin manası yok.
    Laf ebeligi yapma. Olayi sadece "Ooo Ibo ayip etti" falan diye goren de sizlersiniz. 2 tarafin da yaptigi ayip. Kezman da cirkef ekolunun onde gelen temsilcilerinden biri olarak suclu!

Sayfa 13 / 19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri