1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Korner köşesinde geçirirsin neden ? top sende istediğin yerde istediğin gibi tutarsın topu kimse sana karışabiLirmi ? Hayır karışamaz ? Peki benim anLamadığım ve gLobaL oLan bu top rakip oyuncudayken kendin topLa aLakan oLmadığı haLde yere bırakmak nasıL bir mantık oLuyor onu bir türLü çözemedim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Korner köşesinde geçirirsin neden ? top sende istediğin yerde istediğin gibi tutarsın topu kimse sana karışabiLirmi ? Hayır karışamaz ? Peki benim anLamadığım ve gLobaL oLan bu top rakip oyuncudayken kendin topLa aLakan oLmadığı haLde yere bırakmak nasıL bir mantık oLuyor onu bir türLü çözemedim.

Bunun mantığı yok bunu her takım yapar.Bu maçlar final maçları bu hareketi yapmayacak takım ve oyuncu olduğunu ben sanmıyorum

3. Default

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    nie bırakmasın istediği gibi birakir isterse yere yatar uyur. Hakem böle sacma biseyi yemediği sürece ne war ki yani. ibrahim de yenilginin hırsıyla saldırdı kezmana.

Mesaj Yetkileri