Kazandık çok mutluyum.İyi oynamayarak kazanmakta önemli şampiyonluk yolunda.Ama gönül isterdiki bu maçı daha rahat oynayarak kazansaydık.Malum diğer takım taraftarlarının ağzına sakız oluyoruz.Bu da hiç hoş değil açıkcası.

Maç hakkındaki düşüncelerime gelirsek.Bugün bal yapmayan arıyı oynadık.Top bizdeydi ama pozisyon üretmekte zorlandık.Bunda Antep'in savunma ağırlıklı oynamasıda etkiliydi.Zaten bizim en büyük sorunumuz bu.Kapanan takımları açamıyoruz.Şöyle ceza sahasının önünde topu alıp şık bir vuruşla gol atan oyuncumuzda yok.Kapanan takımları açmanın en kolay yolu.Ne Delgado ne Rico bunu yapmıyor.Tello'dan umutluyduk ondanda böyle şutlar daha göremedik.Belki bu sorunumuzu Higuain çözer.Zira Youtube'de gördüğümüz gollerinden bir kaç tanesi böyleydi.

Bugün İbrahim Akın'ı özellikle çok beğendim.Ayağı eskisine göre yere daha sağlam basıyor.Kendine güveni yerine gelmeye başlamış.Bu çok iyi.Çünkü İ.Akın gibi joker oyunculara her takımın ihtiyacı vardır.Serdar Özkan iyiydi.Çok koşuyor.İyi orta açıyor.Nobre'ye çok güzel bir orta açtı bugün mesela.

Birde ben şunu söylemek istiyorum.Önceden orta açamazdık.Beşiktaş'ın kanatları çalışmıyor denirdi.Şimdi kanatlardan ortalar gelmeye başladı.Bunun adı top şişirme oldu.Her orta hedefi bulacak değil ya.Heleki kapanan takımlara karşı çoğu orta hedef bulmaz.Zira takımımızda bir Beckham'da yok.Her açtığı orta tehlike oluştursun.

Lafın özü bu gol takımımızı moral olarak çok güçlendirdi Zürich maçı öncesi.Golü Batu'nun atmasıda ayrı bir güzel bir olay.Golde Akın'ın katkısıda unutulmazdı.Baktı ve topu Batu ile buluşturdu.Bence şişirme amacıyla atılmış bir top değildi.Batu'da çok iyi hareketlendi ve iyi vurdu.Maçı dinlerken gol olunca o kadar çok sevindimki neredeyse ağlayacaktım.Batu inşallah şımarmaz,büyük bir saktlık geçirmezse geleceğe damgasını vuracak inşAllah.

Bu haftayıda firesiz geçtik.Umarım ilerki haftalarda performansımız artırarak şampiyonluğa giden yolda sonuna kadar ilerleriz.