peki öyleyse şöyle bir karşılaştırma yapalım sasa iliç 2 yılda bırakın ceza sahası dışından gol atayı ceza sahası dışından şut bile çekmedi geldiği günden gittiği güne kadar oynadığı her maçın her dakikasını izledim aşırtma gollerini nefis arapaslarını gördüm iyi bir bitiriciliğe sahip olduğunu da gördüm alexten daha çevik ve daha iyi hızlanabilen bir adam olduğunuda gördüm alexe ve ricardinho ya göre daha iyi markajdan kaçtığınıda gördüm
bu saydıklarım şut atabilmesi için gerekli vasıfların hepsinin üzerinde bulundurduğunu belirtiyor ama ne hikmetse hiç uzaktan şut denemiyordu UZAKTAN ŞUT ATAMAZSANIZ VEYA DENEYEMEZSENİZ YADA DENEMEZSENİZ UZAKTAN GOLDE ATAMAZSINIZ İSTEDİĞİNİZ KADAR İYİ UZUN ŞUT ATABİLECEK DURUMDADA OLSANIZ ŞUT ATMASSANIZ GOLDE ATAMAZSINIZ

sana bir sorum olucak bu değerlere göre iliç in uzun şutu kaçtır onunda teknik kapasite olarak alexten bir farkı yok onunda uzun şutu iyimi yapılmalı yada her top tekniği iyi olan adamın uzun şutu iyi mi olacak

buna rağmen john arne rise nin top tekniği çok düşüktür ama müthiş uzun şutlar atar ingiliz araştırmacılar ona uzun şut 19-20 veriyor bir kopyası roberto carlostur. sizin bir kaç mesaj önce hakan balta için söylediğinizden farklı şeylerde yapmıyorlar hani
bazen rakibe çarpıyor bazen dağlara taşlara gidiyor buna keza bir çok kez gördüm ki lampart ve gerard onlarda topu tribün dışana atabiliyorlar ama ingiliz araştırmacılar onlarada uzun şut 18 19 falan veriyor yine buna keza portolu diego aynı alex ricardinho tarzi bir oyuncudur farkı da onlardan daha hızlı çevik olmasıdır ama almanya ligi araştırmacıları uzun şutunu 14 civarı yapıyor
yine recoba belki hayatı boyunca attığı gollerin belki 3 te birini uzaktan atmıştır diyorsunki iki yıldır kaç uzaktan golü var tam bir fiyasko bu söylemin iki yıldır kaç maç oynamışki bu adam kendi doğrularını insanlara kabullendirmek için uğraşıyorsun amacına ulaşamayınca hakaret etmeye başlıyorsun

neyse uzadı bu muhabbet bu sene sonu kimlerin uzaktan kaçar gol attığını seni gibi bir analizci iyice gözlemler o zaman tekrar konuşuruz