galatasarayin maçlarını benden daha çok izleyen adam olmayabilir bu sitede evet song ceza sahası köşesinde savunma yerine oturuşmuşsa o faulü yapmaz tecrübesi soğukkanlılığı bunu yapmamasını sağlar yanlış etüd eden sensin ben 3 yıldır songun aptalca bir faul yapıp penaltıya sebebiyet verdiğine tanık olmadım servetin galatasarayda oynadığı 3. maçında ise yaptığını gördüm song tecrübelidir ne zaman nerede ne yapacağını bilir karar alma opsiyonunu yüksek tutarsanız oyunada yansır bu davranışı
2. si barcelonanın şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu sezon yarı finalde milan la karşılaşmıştı ve costacurta (kendisi dede dir) etoo yu tutmuştu ve servette hızlı olduğunu düşünmekteyim örnekleri verirken dikkat ediyorum kafadan atıyorsun herhalde semihi nobreye benzettin mesela çok komiğime gitti aklına kim gelirse bi şekilde benzetiyorsun onları hayal gücüne hayranım
neyse seninle tartışılmıyor hakaret etmeyen başlıyorsun seviye farklılıkları oluşmasın forumların en sevmediğim yanı herkez çok cesur olabiliyor halbuki birbirimizle yüz yüze konuşabileceğimiz gibi konuşsak ne güzel olur değil mi