1 ile 30 arası toplam 379 sonuç

Konu: [TSL]Galatasaray Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oo perputea izledinmi çaykur rize fenerbahçe maçını alex boş kaldığında ne müthiş şutlar attı değilmi eminim her dağlara taşlara vurduğunda aklına gelmişimdir üstad alex i daha dikkatli izle yakın mesafeden isabetli şutlarına diyecek yok ancak uzun şutları vuramıyorda vurduğu zaman iyi yönlendiremiyorda
    bu arada ben 3 yıldır galatasarayın maçlarının birini kaçırmamışımdır demedim 10 yıldır galatasaray maçlarının hiç birini kaçırmamışımdır hazırlık maçları dahil oradaki 3 sene terimi songun bize 3 sene önce gelmiş olduğunu belirtmek mayetindeydi
    ben song un üç senedir böyle bir hata yaptığını hiç görmedim yüksek tutulsa iyi olur şimdi yüksek olmalı diyeceğim babam gibisin gene kabullenmeyeceksin belki ilerde yapar diyeceksin ben burda saçımı başımı yolacağım bu arada sen galatasaray araştırmacısısın ayhan akmanın ilk temas ı çok kötü buna dikkat edersen sevinirim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    oo perputea izledinmi çaykur rize fenerbahçe maçını alex boş kaldığında ne müthiş şutlar attı değilmi eminim her dağlara taşlara vurduğunda aklına gelmişimdir üstad alex i daha dikkatli izle yakın mesafeden isabetli şutlarına diyecek yok ancak uzun şutları vuramıyorda vurduğu zaman iyi yönlendiremiyorda
    bu arada ben 3 yıldır galatasarayın maçlarının birini kaçırmamışımdır demedim 10 yıldır galatasaray maçlarının hiç birini kaçırmamışımdır hazırlık maçları dahil oradaki 3 sene terimi songun bize 3 sene önce gelmiş olduğunu belirtmek mayetindeydi
    ben song un üç senedir böyle bir hata yaptığını hiç görmedim yüksek tutulsa iyi olur şimdi yüksek olmalı diyeceğim babam gibisin gene kabullenmeyeceksin belki ilerde yapar diyeceksin ben burda saçımı başımı yolacağım bu arada sen galatasaray araştırmacısısın ayhan akmanın ilk temas ı çok kötü buna dikkat edersen sevinirim
    Bunu soyleyecegini biliyordum. Futbol bilginin kitligi da zaten bundan kaynaklaniyor. Bir mac ile bir oyuncuyu asip kesiyorsun.

Senin tezin uzaktan sut denemiyor cunku guvenmiyordu. Onunde iki forvet oldugu zaman Alex bol bol alan buldu ve uzaktan sut da denedi. Cok iyi uzaktan sut ceken Gerrard, Lampard'lar bile zaman zaman daglara taslara vuruyor. Bir macta uzaktan sut vurdugunu gordun, o macta da atamadi diye hic bir oyuncunun ozellikleri yari yariya dusurulmez. Mesela Kirita'nin bir macini izlersin 4-5 tane daglara taslara vurur. Baska bir macta izlersin 1 tane vurur gol olur veya kaleciyi cok iyi bir kurtarisa zorlar. Bu adama uzaktan vuruslara 15 vermisiz. 4-5 tane daglara taslara vurdugu maca bakarak herhalde 7 verirdik senin dedigin gibi.

Iseme yarisinda dondurmeyelim istersen. Ben Galatasaray'i degil 10 sene, 1987-88 sezoundan beri takip ediyorum, yani 20. yilima giriyor. Tabii bunun 10 senesini saymanin anlami bile yok cunku o zamanki bilgim ve detaya dikkatim ile su anki bilgi ve detaya dikkatim arasinda daglar kadar fark var.

Song zaman zaman hatalar da yapiyor ama bu hatalar daha cok avrupa takimlari karsisinda ortaya cikar. Mesela bir PSV karsisinda, bir Liverpool karsisinda cikar. Son 3 senede Galatasaray on eleme disinda toplam 8 mac oynamis avrupa'da. Bu maclarda ve derbi maclarinda Song'un tamamen hatasiz oynadigini soylemek mumkun mu?

Edit: Sicak sicak hatirlatayim. Bugun Konya karsisinda ikiye bir pozisyonda Song 3-0 onde iken gereksiz bir foul ile sari kart gordu ve frikik/gol pozisyonu verdi Konya'ya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Edit: Sicak sicak hatirlatayim. Bugun Konya karsisinda ikiye bir pozisyonda Song 3-0 onde iken gereksiz bir foul ile sari kart gordu ve frikik/gol pozisyonu verdi Konya'ya...
    bunu söyleyeceğini biliyordum top ceza alanı içinde olsaydı emin ol o hareketi yapmazdı biraz ağırkaldığı için o faulu yaptı hiçte tehlikeli bir durum yaratmadı sadece bir yan ortaya sebebiyet verdi

diğer konuda uzamasın kabullenmeyeceksin zaten alex gelip ben vuramıyorum dese sen hayır vuracaksın dersin yani kanıtlayıp gözünede soksam hakaret edersin gerçekten uzatmayalım

kusura bakma 5-6 mesaj boş yere attım sana bişey anlatılmaz sen her şeyi herkezden iyi biliyorsun
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

bunu söyleyeceğini biliyordum top ceza alanı içinde olsaydı emin ol o hareketi yapmazdı biraz ağırkaldığı için o faulu yaptı hiçte tehlikeli bir durum yaratmadı sadece bir yan ortaya sebebiyet verdi
    Yine de hatali hareket yapti. Arkasindaki Servet'in cok rahat kapatabilecegi pozisyonda faul yapmaya gerek yoktu.

diğer konuda uzamasın kabullenmeyeceksin zaten alex gelip ben vuramıyorum dese sen hayır vuracaksın dersin yani kanıtlayıp gözünede soksam hakaret edersin gerçekten uzatmayalım

kusura bakma 5-6 mesaj boş yere attım sana bişey anlatılmaz sen her şeyi herkezden iyi biliyorsun
    Simdi Alex guney amerika'dan geldiginde uzun sutlari'i 19 yapilmisti. Herhalde bosuna da yapmadilar bunu degil mi? Biz baktik, Alex'in uzaktan sutlari bu kadar iyi degil ve yavas yavas 14'e kadar dusmus durumda. Sen tutturmussun 7-8 olacak. Yani Alex'in uzaktan sut atip gol atmasi tamamen sansa ve mucizelere kalmis. Ben de israr ediyorum ki Alex'un uzaktan sutlarinin gol olmasi sansa ve mucizelere kalmis durumda degil.
    Benim herseyi herkezden daha iyi biliyorum diye bir iddiam yok. Boyle duygu somurusu yapmaya calisarak da herhangi bir yere zaten varamazsin.. Sonucta karari da zaten Fenerbahce'yi arastiran arkadaslar ve arastirma sefi verir bu konuda. Ama ben de gorusumu esirgemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cool

Galatasaray araştırmasının son sayfasına geldiğimde Fenerbahçe Araştırması konusuna geldiğimi sandım..Alex'i ne yapmışsın kardeş ya..Alex'in teknik özellikleri tartışılamaz..Zaten uzun şut demek 45 metreden şut demek değildir..Alex'in sadece fiziksel özellikleri ve birkaç teknik özelliği biraz abartılmış..Bence Ayhan'ın ilk teması çok kötü değil..Ayhan'ın özelliklerinin FM 2008'de daha gelişmiş olacağını düşünüyorum..

Song'un da biraz yüksek olabilirmiş özellikleri gerçekten..Boşu boşuna tatsızlık çıkarma bence.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ne duygu sömürüsü yaw 12-13 yapın çok yanlış olmaz herhalde ben olsam neden 8-9 yapardımki pas gibi bir özelliğine 15 yerine 18 verebileyim bitiricilik gibi bir özelliğine 18 verebileyim bazı özellikleri arttırmak için bazı özelliklerden kırpmak gerekir kırpılması gereken özellik uzun suttur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    servetin çeviklik 20 üzerinden 1 olmalı
    Bu arada bazı özellikleri arttırmak için bazı özellikleri kırpmak gerekir diye bir kaide yok..Servet'in çevikliğini fazla küçümseme..

Mesaj Yetkileri