oo perputea izledinmi çaykur rize fenerbahçe maçını alex boş kaldığında ne müthiş şutlar attı değilmi eminim her dağlara taşlara vurduğunda aklına gelmişimdir üstad alex i daha dikkatli izle yakın mesafeden isabetli şutlarına diyecek yok ancak uzun şutları vuramıyorda vurduğu zaman iyi yönlendiremiyorda
bu arada ben 3 yıldır galatasarayın maçlarının birini kaçırmamışımdır demedim 10 yıldır galatasaray maçlarının hiç birini kaçırmamışımdır hazırlık maçları dahil oradaki 3 sene terimi songun bize 3 sene önce gelmiş olduğunu belirtmek mayetindeydi
ben song un üç senedir böyle bir hata yaptığını hiç görmedim yüksek tutulsa iyi olur şimdi yüksek olmalı diyeceğim babam gibisin gene kabullenmeyeceksin belki ilerde yapar diyeceksin ben burda saçımı başımı yolacağım bu arada sen galatasaray araştırmacısısın ayhan akmanın ilk temas ı çok kötü buna dikkat edersen sevinirim

Alıntılı Yanıtla

12-13 yapın çok yanlış olmaz herhalde ben olsam neden 8-9 yapardımki pas gibi bir özelliğine 15 yerine 18 verebileyim bitiricilik gibi bir özelliğine 18 verebileyim bazı özellikleri arttırmak için bazı özelliklerden kırpmak gerekir kırpılması gereken özellik uzun suttur