Kararlar bir defans oyuncusu icin en cok CA puani yiyen ozelliklerden birisi. Defansif mudahale, markaj, hiz, hizlanma, ziplama, guc, konsantrasyon, pozisyon alma gibi ozelliklerle beraber. Kararlar'i yukseltmek icin bunlardan hangisini feda etmek lazim?
Bu konuda demek ki anlasamayacagiz cunku Costacurta futbolu birakmadan once oldukca yavaslamisti. Ancak defans teknigi ve onsezileri cok ust duzey oldugu icin zaten yavasliginin zaafini kapatabilen bir oyuncu idi.2. si barcelonanın şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu sezon yarı finalde milan la karşılaşmıştı ve costacurta (kendisi dede dir) etoo yu tutmuştu ve servette hızlı olduğunu düşünmekteyim
Semih bir bitirici mi? Semih cok soguk kanli bir oyuncu mu? Semih 90 dakika oynadigi maclarda hic oyundan kopmayan bir oyuncu mu? Bunlara cevabin zaten evet ise demek ki Semih'i hic izlememissin veya izledigin zaman sadece iyi yonlerini izlemissin. Semih sonradan girdigi maclarda etkili olan ancak ilk 11'de basladigi zaman ortaya pek de iyi bir performans koyamayan bir oyuncu. Oyun stiline gelince, adam gecememesi, cesurlugu zaten Nobre'ye benzeyen taraflari. Yine Nobre gibi cok iyi bir bitirici degil ancak Nobre'den cok daha hareketli.örnekleri verirken dikkat ediyorum kafadan atıyorsun herhalde semihi nobreye benzettin mesela çok komiğime gitti aklına kim gelirse bi şekilde benzetiyorsun onları
hayal gücüne hayranım
Burada dusunce yazmak serbestse eger, ve farkli fikirlere saygi duyulacaksa, bir sey anlatildiginda anlayama calismak da o sayginin bir parcasidir. Ayni seyleri defalarca yazdim ama hala verdigin cevaplarla yazdigimi anlamadigini gosterip duruyorsun. Tabii insan bir sure sonra ayni seyleri yazmaktan bikar tahmin edersin ki.neyse seninle tartışılmıyor hakaret etmeyen başlıyorsun seviye farklılıkları oluşmasın forumların en sevmediğim yanı herkez çok cesur olabiliyor halbuki birbirimizle yüz yüze konuşabileceğimiz gibi konuşsak ne güzel olur değil mi
3 yildir Galatasaray maci kacirmadim diyorsun, ben de diyorum ki ben de kacirmadim. Hatta dahasi bir cogunu iki defa izledim. Ayni seyleri Fenerbahce ve Besiktas maclari icin de soylemem mumkun (gerci Besiktas maclari nedense genelde benim odaklanmama engel oluyor - belki renksiz forma oldugundandir..) Song'un son 3 yildir hatali bir foul yapip penalti'ya neden olmamasi ileride hic yapmayacaginin da gostergesimidir peki? Oyle bir sey diyorsun ki, mesela diyelim ki ben de son 3 senedir Sabri'nin rakibine calim attigini gormedim. Sabri gelecekte de hic rakibine calim atamayacak demekmidir bu? Belki rakibi zayiftir Sabri basar calimi gecer. Belki Song'un karsisindaki rakibin ozel yetenegi yuksektir, Song yanilmis bir penalti yapmistir, olamaz mi yani? En ufak yuzde 0,00000000000000001 ihtimali bile mi yok Song'un hata yapmasinin? Nasil bir mantiksizliktir bu?

) Song'un son 3 yildir hatali bir foul yapip penalti'ya neden olmamasi ileride hic yapmayacaginin da gostergesimidir peki? Oyle bir sey diyorsun ki, mesela diyelim ki ben de son 3 senedir Sabri'nin rakibine calim attigini gormedim. Sabri gelecekte de hic rakibine calim atamayacak demekmidir bu? Belki rakibi zayiftir Sabri basar calimi gecer. Belki Song'un karsisindaki rakibin ozel yetenegi yuksektir, Song yanilmis bir penalti yapmistir, olamaz mi yani? En ufak yuzde 0,00000000000000001 ihtimali bile mi yok Song'un hata yapmasinin? Nasil bir mantiksizliktir bu?
Alıntılı Yanıtla