Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
Barış'a Alman Milli eklenip TÜrk Milli'ye girmesi engellenmeli...

Bu henuz daha belli degil esasinda. Baris 21 yasina bastiktan sonra hangi ulkenin milli formasini giyerse, o milli takimda oynamak zorunda. Baris henuz 21 yasina bastiktan sonra Alman milli takim formasini giymedi. Yani halen secim hakki var.

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
Baris Özbek

Long shot 12 bravery 12 work rate 14 heading 12 tackling 11 off to ball 13 bence nacizane...
Tackling ve work rate disinda katiliyorum.

Tackling acisindan son yillarda Turkiye'de izledigim en temiz top kapma becerisi olan oyuncu bence Baris. Ayrica saha icinde, her ne kadar sadece ekranda oldugu zaman izleyebilsem de en az bir Sabri kadar caliskan oldugu izlenimi birakti simdilik.

Gelecek 1-2 ayda daha da netlesir bence bunlar. Acikcasi Baris bekledigimden cok cok daha iyi cikti.

Quote Originally Posted by elhadji View Post
Konumuz headingin jumpingin bana öğretilmesi de değil sanırım?
Bu cevap sanamiydi Burak?

Quote Originally Posted by extensor View Post
ha anladım song geriden oyunu kafasıyla kuruyor (hayalperestlik bu)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
60 70 metrelik degajmanları sağa sola takım arkadaşının ayağına milimetrik olarak yönlendiremezsin kafayı ileriye yada boş alana doğru vurursun sırf bu şekilde bir topu rakibin önüne bırakmadı diye 14 kafa verilmez ve öyle yada böyle kafa golü attığını görmediğimiz sürece vursa atabilir diye ahkam kesmemiz sadece sallamak olur
alex konusunda ki gibi

60-70 metrelik degajmanlardan bahseden kim? Defansin arkasina dogru top atilir, bunu defans karsilar ve rakibin ayaginin onune vurmak yerine, bos alana kafa vurusunu yapar, veya mumkunse takim arkadasinin kontrol edebilecegi bir bolgeye birakir. Veya bir orta gelir, bu ortayi tehlikeli bir bolgeye dogru uzaklastirma yerine saha disina dogru uzaklastirmayi basarir. Defans oyunculari kafalari ile sadece ve sadece degajmanlarda mi topu yonlendiriyorlar? Kusura bakma ama futboldan anladigindan suphe etmeye basladim bu yorumun ile beraber.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Yani Ömer abi jumping + heading 20 olan bir oyuncunun kaleye kafa vurmasıyla jumping+heading+finishing 20 olan oyuncunun kaleye kafa vurmasında gol olma oranı aynımıdır?
Evet. Hava toplarinda finishing'in herhangi bir etkisi yok.