1 ile 30 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Galatasaray Metin Oktay Tesislerine gidebiliyorum 1 hafta gidiyor 1 hafta gidemiyorum gittiğim haftalarda B genç takımın yani Cem Sultan vb. oyuncuların oynadığı takımı izleme şansım oluyor... Onları izleyerek nasıl oynadıkları kriterlere uygun bir biçimde yazarsam ve A Takımın idmanları konusunda, basına ve taraftara kapalı idmanlarda nelerin yapıldığı oyuncuların idmanlardaki performanslarını görme şansım oluyor az da olsa A Takımın idmanını izliyorum izin verirseniz bu şansımdan yararlanarak sizlere bilgi vermek isterim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Ben Galatasaray Metin Oktay Tesislerine gidebiliyorum 1 hafta gidiyor 1 hafta gidemiyorum gittiğim haftalarda B genç takımın yani Cem Sultan vb. oyuncuların oynadığı takımı izleme şansım oluyor... Onları izleyerek nasıl oynadıkları kriterlere uygun bir biçimde yazarsam ve A Takımın idmanları konusunda, basına ve taraftara kapalı idmanlarda nelerin yapıldığı oyuncuların idmanlardaki performanslarını görme şansım oluyor az da olsa A Takımın idmanını izliyorum izin verirseniz bu şansımdan yararlanarak sizlere bilgi vermek isterim.
    ver tabi burası bilgi paylaşım alanı zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post

hatta top yapma becerisinden dolayı topu oyuna geriden iyi sokan bir stoper olur...

.
    soğukkanlılığı çok düşük olduğu ve yaratıcılık özelliği (oyunun geniş alanını iyi göremediği) için geriden oyunu kurabilecek bir stoper olamaz

geriden oyunu iyi kurabilen stoper frank de boer popescu tamas olabilir mesela onlar türk değil çünkü hiç bir türk oyunu geriden kuramaz çünkü 21 yaşında a takıma çıkana kadar böyle bir eğitim ,görmezler

bunun içindir ki kalli savunmasınıda oyuna katabilmek için orta saha özellikli hasan şaşı sağ bek oynatmıştır
    Last edited by extensor : 11.Aralık.2007 at 13:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    ver tabi burası bilgi paylaşım alanı zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

soğukkanlılığı çok düşük olduğu ve yaratıcılık özelliği (oyunun geniş alanını iyi göremediği) için geriden oyunu kurabilecek bir stoper olamaz

geriden oyunu iyi kurabilen stoper frank de boer popescu tamas olabilir mesela onlar türk değil çünkü hiç bir türk oyunu geriden kuramaz çünkü 21 yaşında a takıma çıkana kadar böyle bir eğitim ,görmezler

bunun içindir ki kalli savunmasınıda oyuna katabilmek için orta saha özellikli hasan şaşı sağ bek oynatmıştır

zaten dikkat edersen sevgili dostum..türk sporcularının geriden oyun kurmadaki beceriksizliği ve pozisyon hatalarındaki yüksekliği sebebiyle 3 büyüktakım defasın ortasına sürekli yabancı futbolcu transfer ediyor...ama uğurun daha erken olduğunu düşünüyorum..söz konusu olan defans oyuncusu ise 25 yaşına kadar gelişme dönemindedir. en verimli çağları 27-28 yaşından başladığını düşünüyorum

Mesaj Yetkileri