Originally Posted by
BHDRAKDNZ
Birkaç yorumda ben yazayım;
Cassio Lincoln: ca==150 pa==168
Ismael Bouzid: ca==120 pa==133
Rigobert Song: ca==135 pa==159
Tobias Linderoth: ca==133 pa==156
Shabani Nonda: ca==128 pa==155
Marcelo Carrusca: ca==115 pa==140
Ümit Karan: ca==146 pa==161
Arda Turan: ca==135 pa==-8
Sabri Sarıoğlu: ca==128 pa==154
Volkan Yaman: ca==125 pa==-7
Orkun Uşak: ca== 119 pa==135
Hakan Şükür: ca==125 pa==180
Ayhan Akman: ca==120 pa==137
Servet Çetin: ca==130 pa==144
Hakan Balta: ca==127 pa==153
Uğur Uçar: ca==118 pa==-7
Mehmet Topal: ca==115 pa==132
Özcan Özgürcan: ca==109 pa==-6
Mehmet Güven: ca==110 pa==126
Serkan Çalık: ca==122 pa==-7
Cafercan Aksu: ca==100 pa==-8
Hasan Şaş: ca==128 pa==162
Aykut Erçetin: ca==115 pa==133
Barış Özbek: ca==110 pa==-6
Cassio Lincoln: Oyunda “Dirtness” özelliği 19 olarak belirlenmiş. Çok fazla kart görüyor. Bunun gerçek dışı olduğunu düşünüyorum. Long Shoots olarakda en az 14 girilmeli bence. Ayrıca Lincoln kalitesinde bir ayak iyi korner kullanması lazım. Oyunda 11 girilmiş bence az bu değer.
Tobias Linderoth: Genel olarak özelliklerinde biraz abartı gördüm.
Ümit Karan: Türkiye’de hatta belkide dünyada, önemli ve büyük maçları iyi oynayabilen, soğukkanlılığı ve cesareti en yüksek oyunculardan biridir. Barcelona’ya, Roma’ya, Lazio’ya, Liverpool’a vs. hep golü vardır, hemde iç-dış saha demeden. İstatistiklerine bakabilirsiniz. Kısacası büyük maçların adamı. Bir nevi Alex’in antitezi yani. Important Matches ve Composure özelliği tavan olmalıdır bence. Türkiye’de ki ilk kişi olmalıdır bu özelliklerde. İkincide Tümer Metin olabilir. Oda bu konuda başarılı…
Arda Turan: -9 pa girilmiş. Daha ikinci sezonun başında topclass klüpler peşinden koşmaya başlıyorlar. Bence -8 e çekilmeli ve world rep düşürülmeli.
Volkan Yaman: Preferred Moves olarak; Hits Freekicks With Power özelliği girilmeli. Gelecek vaad eden bir oyuncu. pa da yükseltilebilir.
Orkun Uşak: Artık üç büyüklerin kalesi, bir önceki yıl küme düşen takımların vasat kalecilerine kaldı. Yazık. Diyecek kelime yok. Türkiye’de kaleci yetişmiyor. Kaleci antronörlerinde ya da kaleci antreman sistemlerinde bir zafiyet söz konusu bence.
Hakan Şükür: “pa” değeri olarak 165 giren zihniyeti kınıyorum. Nonda’ya 165 girmişler Hakan’a da 165 girilmiş. Adamın kariyeri başarılarla dolu. Galatasaray-Torino-İnter-Parma-Blackburn-A Milli takım. Uefa kupası, dünya üçüncülüğü, Türkiye gol krallığı, milli takımlar gol rekoru vs. vs. Kazım Kanat zihniyetinde birisi değerlendiriyor heralde Hakan Şükür’ü.
Servet Çetin: İbrahim Toreman’la birlikte dünyada abartılmış oyuncular listesinde ilk ondadır bence. Milli takımda ve Galatasaray’da ilk onbirde oynaması skandal.
Hakan Balta: Milli takıma kalifiye olduğu için home rep ve ca değerleri artırılabilir.