gösteriden anladığınız polise molotof ve el yapımı bombayla müdahaleyse
ve siz bu teröristleri savunuyorsanız ne yazarsanız yazın hainsiniz bu kadar basit
başbakana leke süreceğinizi düşündüğünüz her şeye atlıyorsunuz sağolun siz atladıkça millet daha çok sahip çıkıyor başbakanına bunu göremiyorsunuz da millete cahil diyorsunuz güzel kafa
gezide bir sürü yalanınızı ortaya koydum utanmadınız
17 aralık sürecinde berkin olayında bir sürü yalanınız ortaya çıktı utanmadınız
bu saatten sonra da utanmayacaksınız biliyorum herkes işini yapıyor
nefret söylemi yapan bazı arkadaşlar var elinizden geleni ardınıza komayın sözünüze söz eyleminize eylem bulacaksınız eski pısırık sağ kesim yok artık zaten hazmedemediğiniz de bu
![]()
@yolcu
Daha çok sahip çıkan kim ? Önceden de sahip çıkan akepeliler değil mi ? Ben hiç bunlar her şeye atlıyor bunlar hain diyip CHPli birinin AKPli olduğunu görmedim mesela , tabi akit gibi zeka yaşı 15 civarında gazeteleriniz ve okuyucularınız olunca herkesin daha çok sahip çıktığını düşünmeniz normal.
İkincisi sen diktatör pkk yanlısı bir hırsızı savunuyorken utanmıyorsan biz de hiç bir şeyden utanmayız. Gezide de Berkinde de hiç bir yalan çıkmadı birkaç şahsa ait yalanlar dışında ama sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun anlaşılan.
Üçüncüsü uzlaşmacı kesimi pısırık olarak nitelendirmen bile nasıl bir bakış açın olduğunu gösteriyor. Ayrıca sağ kesim yerine AKP kullansan daha iyi olurdu. Bir MHPli olarak rahatsız oldum , sizinki gibi bir partiyle aynı kesime koyma benim partimi
1 şahsen bu olaylar sürecinde akit vakit falan okumadım
akit babamın gazetesi değil ama sözcü solcular için neyse akit de sağcılar için o
ikisi de ideolojilerince haber yapıyor ya da senin deyiminle zeka yaşı 15
2 pkk yanlısı demek ve dikdatör demek tamamen senin hezeyanların cevap vermeye değmez çünkü ne desem fikrin değişmeyecek
gezide berkinde çıkmadı mı güldürme beni bir sürü hatta gezi konusunda liste bile yapmıştım arayıp bulabilirsin
3 MHPli birçok kesim gezicilerle aynı fikirde değil olayları desteklemiyorlar ama destekleyenler de var bu yüzden bir beis görmüyorum
kanıtlar da yalan olunca tık olmaz tabi
bu üülkede kaç dönem biilyorsun ki neyse konuşmaya bile gerek yok
Allah peygamber diyeni destekleyecekler tabi bu ülkede sırf cuma namazında sonra dua ettikleri için gece 3 te evlerinden alınıp işkenceye çarptırılan bi dönem yaşandı kimseyi bu konuda suçlayamam bu arada CHP de son seçimde Allah peygamber dedi ama millet yemedi demekki mesele o değilmiş
son paragraf da komedi cevap vermeye değmez![]()
Sadece bu kısmı muhattap alıyorum çünkü dediğin eylemleri desteklemiyorum o kısımla ilgili bir sorunum yok. Ancak bu kısım çok garip. O ortaya yalan diye çıkardıklarının gerçek, gerçek diye çıkardıklarının yalan olduğunu da biz defalarca kanıtladık ama sende de tık yok.
Eski pısırık sağ kesim de oldukça garip oldu aşırı sağcıların pısırık olduğu bir dönem bilmiyorum ben, maşallahları var her cinayette parmakları var. Asıl mazbut sağ kesimin de hiçbir zaman sesi çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak çünkü ideolojinin karakteri ve yıllardır yapılanlar doğrultusunda ortada çok güzel bir biat kültürü var hitabeti iyi bilenin, her Allah peygamber diyenin peşinden gidiyorlar zaten.
Sizler sol kesime sabaha kadar nefretle saldırsanız da hakkınızı arayan, sizin yerinize isyan eden, biat etmeyen, özgürlüğü savunan yine bu kesim olacak. %50 evde tutulmaya devam etsin gazı, jopu biz yeriz, göz göre göre de ölüme gideriz. Sizler de hakkınızı aramadıkça onlarca defa ihmaller, usulsüzlükler sonucu yitip giden canlara ağlarsınız sesinizi çıkaramadan.
@nannar
Hasan hocam dediğim gibi aşırı seviyesiz bir siyaset yürüyor bir yandan da. Karikatürlerinin çizilmesine, taklitlerinin yapılmasına bile sorun çıkarıyorlar. Halbuki eskiden sırf siyasetçilerin taklitleri üzerinden yürüyen bir mizah bile mevcuttu, Demirel'in, Özal'ın, Erdal İnönü'nün falan taklitleri meşhurdur, ben bile biliyorum yahu bazılarının döneminde yaşamasam bile![]()
Screw you guys, I'm goin' home
okmeydanında suçluyu tespit edelim...
Kimler var orada ?
1- İzinsiz gösteri yapmak isteyenler
2- İzinsiz gösteriye müdahale emri alan ve havaya ateş açan polisler
3- Konuyla hiçbir alakası olmadığı halde açılan ateş sonucu kapsül ya da seken kurşunla ölen vatandaş..
Sizce hangisi suçlu? En masum olan kesinlikle ölen vatandaşımız fakat polislerin bilerek vatandaşa kurşun sıktığını iddaa eden var mı? Varsa zaten hep birlikte gidelim suç duyurusunda bulunalım. Hadi orada müdahale eden polislerin içerisinde de art niyetli olanlar var diyelim ; Ülkede dengeler bu kadar hassas ve ortam bu kadar gerginken hala sokaklarda izinsiz gösterilerle karmaşaya neden olanlar sudan çıkmış ak kaşık mı?
Somada yaşananlar konusunda fikrimi açık ve net yazdım.Bakana kadar dayanan bu sorumsuzluğun cezasını tüm yetkililer çekmeli.Burada yaşananlar kaza falan değil. Gaz alarmlarına aldırış etmeden maden ocağının işlemeye devam etmesi zaten faciaya davet çıkarmış.Sorumluları bulunup inşallah en ağız cezayı alırlar. Fakat ülkeyi kaosa sürükleyecek hareketlerden kaçınmak lazım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben bu izinsiz gösteri olayını anlayamıyorum.Zaten zamanında ''izinli'' gösterilerde vatandaslara biber gazı , tazikli su sıkıldıgı icin bu izinsiz gösteriler arttı.Ülkeyi kaosa sürükleyenin basbakan oldugu acık.Kimse boyun egip ülke kaosa girmesin diye buna boyun egemeyecek artık.2 yıl önceki cumhuriyet bayramını hatırlayın.En kücük olay yokken insanlara saldırdı polis.Ben polisinde art niyetli oldugunu düsünüyorum içinde belki %10luk bir kısım emir kuludur.Yoksa artık poliste costu aldı gazı gidiyor.Polise verilen emir ''git orayı dagıt'' emridir.Kimse söverek sayarak milleti döv , agzının ortasına biber gazı sık , yerlerde sürükle demiyordur.
"Berkin Elvan ölmüştür , geçmiştir." - Recep Tayyip Erdoğan (2014,Türkiye)
Sözün bittiği yere kaçıncı gelişimiz bu ? Ben sayamadım da. .
Biz tayyipi protesto edecektik de izin verir misiniz sayin valim?
Boyle mi alınıyor izin bilen varsa yazsın.
Onca canın katledilmesine rağmen hala ideolojiler gözünüzü bürümüş, izinsiz gösteri, polisin kastı yok diyenler Alice'le Harikalar Diyarında yaşıyor sanırım.
Hükümetten hükümetin katliam boyutundaki müdahalelerini protesto etmek için izin istenecek ve hükümet protestosuna kraldan çok kralcı olan Vali izin verecek. Hükümeti protesto etmek için nasıl izinli gösteri yapılabilir bu ülkede bi deyiverin hele. İzinli gösteri yapmak için havaalanında başbakan karşılamak ya da başbakanın çıkarı o an kimi desteklemeyi gerektiriyorsa onun Esma-Rabia için toplanmak gerekiyor. Bu şiddetin bu hale gelmesinin nedeni iktidarın tetikçiliğini yapan polisin Gezi Parkı'nda hiçbir şiddet ve huzur bozucu taşkınlık yaşanmamasına rağmen bir sabaha karşı hayvanca müdahalesidir. Hırsızlığı, katilliği kendi eylem ve söylemleriyle ayan beyan ortada olan kişi bugün çıkmış, "ölmüştür, geçmiştir" diyebiliyor. Bu ülkenin başbakanıysa, tüm kesimlere hitap etmeli. Bu tarz sorunlarda benim de evde zor tuttuğum %50 var diyerek insanları tahrik edersen, acısı olan bir yere koruma ordusuyla gidip, korumaların ve tetikçi polislerin yetmiyormuş gibi sen ve danışmanın halkı dövmeye kalkarsa yemişim izni. Ben bu hükümeti tanımıyorum arkadaşım. Eylemleri, söylemleri sadece bir kesime yönelik olduğu, diğer kesimlere ise sakat kalmak ya da ölüm hak görüldüğü için benim hükümetim değil. Bu iktidarı savunabilenlerde vicdan var mı? Suçsuz yere (size göre iktidara tepki göstermek büyük suç olabilir ama demokrasilerde haktır) dövülen, vurulan, gözü çıkan, sakat kalan, öldürülen insanlar için hiç mi vicdanınız rahatsız değil. Hani yaradılanı severdiniz yaradandan ötürü. Ama siz yaradılanın yarattığının canını alabilecek olan sadece yaradanken, ölümlerinin emrini verenleri daha çok seviyorsunuz. Artık ülkede yeni bir terör örgütü doğdu maalesef. Hem de resmi. Lideri de "Uzun" kod adlı biri.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
bu ülkede asker bile teröriste kurşun sıkamıyor burda gelmiş millet polisin tavuk öldürür gibi keyfi adam öldürüşüne her zaman oldugu gibi kılıf uydurmaya çalışıyorlar ne diyorum size asker bile dağda teröristr kafasına göre ateş edrmiyor ee siz çıkmış gösteri yapıyorlardı, elinde sapan vardı;
yok ya vallaha mı
sözlerim yine yanlış anlaşıldı sanırımben izinsiz göstericilerin de suçu var derken, gitsinler izin alsınlar anlamında yazmamıştım. zaten başbakan'ın da yanlış yolda oldugunu defalarca kez yazdım. bu ülkeye demirel ya da özal gibi halk öfkelendiğinde sakin kalabilecek siyasetçiler lazım. bunun herkes farkında zaten. zamanında demirel bir olaydan sonra öfeke kusan vatandaşlara yönelik "bırakın,halk öfkeli,içlerini boşaltsınlar" diyerek siyasetçi kalitesini ortaya koymuştu. fakat ahmet (yolcu) kardeşimin dediğini de atlamamak lazım. göstericiler bir polisi molotofla yakıyorlardı. bunun adı gösteri değil terör oluyor... inşallah güzel ülkem bir an önce kaliteli siyasetçilere kavuşur... özal,demirel ,erbakan,mesut yılmaz ve tansu çiller gibi isimler şu anda özellikle RTE ve Kılıçtaroğlu arasındaki seviyesiz tartışmalara ve atışmalara kolay kolay girmezdi....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Az önce epey uğraştım, tonla şey yazdım ama baktım çok uzun olmuş. yolcu ve onun kafasındaki AKP zihniyeti için değmez bu kadar uğraşmaya dedim sildim bir çırpıda. Hırsızı, katili savunan adama ne anlatabilirsin ki? Kızılay yöneticisinin söylemi bunların kafasına yerleşmiş. Ne diyordu; "Ya eşek gibi susup yaşarsınız, ya da defolur gidersiniz". Öldüre öldüre bitirmeye çalışsanız da ülkede yaşamak için eşek gibi susmayanlar var hala.
teröristlerle kolkola taksimi okmeydanıı savunmuyoruz ya hırsız katil dediğiniz kişileri savunan sizsiniz ama ben yine size hakaret etmeyeceğim ki senin şuanki düştüğün zillete düşmiyim
Kardeşim esed dedi evet
kardeş esed katil esed olmayı seçtiyse bunun suçu başbakanda değil katil esed olduktan sonra da kardeşim esed demedi başbakan ama katil esede can yoldaşı oldu sizin chpliler bu ayrıntıyı gözardı ederek her defasında kardeşim dedi yazıp duruyorlar ya hakkaten mantık fail
senin mantığınla bakalım önceden feto şimdi chp ortağı gülen hareketi hani siz de o kadar masım değilsiniz
esma ve berkin biri dhkpc teröristi diğeri darbe maduru mantıkta kıyas ilkesini biraz okumanı tavsiye ederim
Yalan diye saydıkların var ya işte o da sizin kuruntularınız
adamlar maske takmış polise molotof atıyor sapanla taş atıyor kaldırım taşı söküp atıyor el yapımı bomba atıyor ve hala siz bu teröristleri savunuyorsunuz
başbakan gitsin de ülke ne hale gelirse gelsin
he he siz hayırlı evlatsınız biz katili savunannız he![]()
Yahu çocuk 14-15 yaşında ne teröristi ne örgütü gözünüz bu kadar mı kör? Ha diyelim terörist dağdakine ateş edemiyor burda polis ufacık çocuğa sıkıyor normal karşılanıyor. Mantık mı kalmış ikiside çocuk değil mi ? Madencilerde mi teröristti onlara neden olağan şeyler dedi ? R4bia kadar ağladı mı ? Dün cemevinde öldürülen vatandaşta mı teröristti ? Onları sorgulasana birazda belki mantığın bişeyler düşünmene elverir.
Doğuda ülke elden gidiyor orda ki teröristleride senin başbakanın savunuyor biz bişey diyince aouuvv oluyor ama -kaldı ki polise taş atanı savunmuyoruz ortada bişey yokken durduk yere tomayla su atan yığınla biber gazı atan, oyuncak silahmış gibi önüne geleni vuran polisi eleştiriyoruz-
Başbakan gitsin ülkenin geleceği hali görürüz. Adam ülkeyi böldü, kendinden olmayana çapulcu,ayyaş dedi, çaldı, adam öldürttü ama hala mağdur o![]()
![]()
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bak bu böyle demiş şu şöyle demiş gibi fotoğraflar koyarak bir yere varılmaz. Herkes için geçerli bu.
Senin o okmeydanındaki hainler dediğin insanlar, katillerden mahallelerini koruyor. Ben kartal'da oturuyorum, burada sık sık yürüyüş olur. Fakat okmeydanında da çok bulundum, keza gazide de. nedense oradaki yürüyüşlerde hep müdahele olur, yürüyüşlere izin verilmez.
Şimdi bana şunu açıklar mısın, neden bağdat caddesinde, kartal'da,maltepe'de müdahele, hatta polis bile bulunmuyorken, okmeydanı-taksim-gazi üçlüsünde polis oluyor ?
Kardeşim Esad iken bir şey yok , öküz ölüp ortaklık bitince Esed.
İşler yolundayken bitsin bu sıla hasreti , işler bozulunca Pensilvanya'daki örgüt.
Milletin hassas yerinden yakalayıp şakşak toplamak için Esma da Esma , konu Berkin olunca ölmüştür gitmiştir.
Ve daha bunun gibi niceleri.
Sözüm sana _yolcu_ ;
Totalde olanların belkide %1'i bile etmeyen şu 3 cümleden ve bunlara konu olan insandan hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz yahu ? Nedir yani bu kadar mı aşıksınız ?
Gezi'deki yalanlar diyorsun , senin başbakanın camiye ayakkabıyla girdiler dedi ; YALAN.
Benim başörtülü bacımı dövdüler yerlerde sürüklediler dedi ; YALAN.
Bize bu yapılanlar komplo dedi , hepsini açıklayacağım dedi ; FOS ÇIKTI.
Meclise dosyalar geldi , güya bize bu yapılanlar komplo diyenler kaçacak delik aradılar.
Size bu yaşananlar 1 gram dahi rahatsızlık veriyor olsa zaten durup ne oluyor yahu dersiniz ama yok.
Gerçi yok yahu vazgeçtim siz onu da demezsiniz.
İşlerine gelen bir şey var ki böyleler abi,boşverin tartışmaya değmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son bir senede olanlar bir akpliye rahatsızlık vermiyorsa gerçekten düşündürücü bir durum var ortada..
Last edited by omersal : 24.Mayıs.2014 at 12:07
Bırakın AKP'sini, CHP'sini, MHP'sini; en azından son 1 senede alenen yaşananlar, yapılanlar vicdanı olan bir insan için insanlığından utanç sebebidir. Birkaç bakanın oğluna, kendi oğluna hayırsever Reza'sına ucundan dokunulduğunda onlarca hakimin, savcının, emniyet müdürünün sürüldüğü ülkede; ben bu kadar az olduğuna inanmasam da 300 işçi madende ölüyor, tek bir sorumlu görevinden olmuyor. Nerede bu denetçiler? Onların amirleri, onlardan sorumlu bakanlar? AKP'nin mitingine zorla işçi götürdükleri için gözardı edilmiş olabilir mi tüm eksiklikler? Yoksa yine maden sahibinin hayırseverliği mi ön plana çıktı. Birilerinin koluna saatler mi takıldı yine? Onlarca gencimiz kasti bir şekilde, kimilerine göre destan yazılarak katledildi. Nerede sorumlular? Sorumlu zincirinin en alt halkası olan tetikçi polisler bile evladı katledilen ailelere pişkin pişkin gülüp tehidtler savurabiliyor mahkemede. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? "Ülkenin huzurunu bozmaya çalışanlar", "ülkenin büyümesinden rahatsız olanlar" diye söylemler geliştirmişsiniz nasıl olsa yiyen çıkıyor. AKP'ye dokunulunca bu devlet yıkılmayacak. Hala halk sahip çıkıyor deniyor. O halkın büyük çoğunluğu sosyal medyayı değil, neredeyse tamamı devlet gücü kullanılarak AKP'nin yalakası durumuna sokulmuş Alo Fatih medyasını takip ediyor maalesef. Devletin televizyonunu takip ediyorlar. Berkin'i terörist, gezicileri faiz lobisinin militanı, polisleri kahraman sanıyorlar.
Tayyip Erdoğan ne yaparsa yapsın savunacak bir kitle var ve gördüğüm kadarıyla yolcu da o kitle içinde. Kendinizden olmayan ve sizin iktidarınıza tepki gösterenleri çapulcu, terörist olarak nitelemek sizin için çok kolay. Padişahınızın ağzından çıkan sizin için sorgulanamaz emir gibi.
Kendinizi sağ cenah olarak genelliyorsunuz ama sağcılar için çok hassas olan PKK ve Güneydoğu Anadolu'daki Türkiye Cumhuriyeti'nden bağımsız organizasyonu bile sineye çekersiniz, çekeceksiniz. Yeterki Tayyip efendinize zeval gelmesin.
Ben de bunu anlamıyorum , 'gerçek ülkücüler AKPde' diyo bazıları.. Gerçek ülkücü adam milliyetçidir , nasıl PKK anlaşmasını apo posterlerini yedirir kendine. İyi ki de kurtulmuşuz o gereksiz kitleden. MHP sola kaydı lafı var bir de , milliyetçiyiz tabi ki milliyetçi olan partiye daha yakın olacağız , bundan daha normal bir şey var mı. Napacaktık Türkiyeyi arabistana çevirmek isteyen partiye mi yakın olacaktık , Türküz biz Türk! Tabi MHPdeki yobazlar kadar CHPdeki terör yanlıları da mevcut , herkes işine geldiği kesimi genele vuruyor..
Ayrıca eski sağ-sol olaylarını hatırlatarak o olayları desteklediğini belli eden kitle , lütfen yapmayın.
Last edited by omersal : 24.Mayıs.2014 at 14:55
Almanyada konusuyor basbakan.. tam bir rezalet dinleyenlerin seviyesi